Vrli novi svet..

Elem..

Zamislite svet koji nam dolazi..
Zene imaju novac i "vladaju" u drustvu dok muskarci sede kuci i obavljaju kucne poslove..
Recimo, teoretska zamisao.. I sad u tom svetu se i seksualne uloge sasvim sigurno moraju zameniti, ne?

Do cega dolazi? Paa..

Zamislimo da je ovo ponovo muska moda. U zelji da se penis prikaze sto jasnije i u punom sjaju, muskarci nose tesno. Nalik zenama danas. Sto bolje i jasnije pokazivanje atributa..

S druge strane zene poseduju novac, piju, kockaju se, bance do zore i.. misle samo na seks..

I sad, zamislimo..
Idu dve zene ulicom i prolazi zgodan penis pored njih. Jasno uocljiv u tim tesnim pantalonama. I onako uzbudenja jedna se okrece drugoj i kaze: draga, jesi videla ti taj penis..

Znaci zene posmatraju muskarce kao seksualne komade. Ili, penise, ako vam je draze..

E sad, da bi imale taj penis, treba se platiti pice, letovanje, zimovanje, ronjenje, pice opet..
Kao sto bi rekli neki, kako je danas samo zarotirajte zamisao..

I, kako bi ste se osecali u takvom svetu?
A pazi sad ovamo, nije da nema smisla :mrgreen:..

.

Ne traba da ga zamisljam taj svet vec postoji, pogotovo ono sto sam naglasila. Danas zene i devojke se upropaste raznim implantantima a odlazak u teretanu vecini omogucava da formiraju telo kao muskarac , dok gotovo da nema medju tinejdzerima ko ne oblaci uske pantalone gotovo kao helanke samo se materijal razlikuje

Osecam se i snalazim se dobro ...gledam svoja posla i smejem se -nemam kontakta sa takima :lol:

a ne mora niko da mi veruje....do sada me bar 20ak muskaraca pitalo da li hocu da se udam....
ne mislim ono kao u sali ili na skype,msn...nego licno,ljudi koje poznajem...
jednom zamalo da se zayebem...
Bog me voli...ne da me. stvarno verujem u to. ma idi bre,koja god devojka moze sama...ne treba da se udaje...
mozda,ako bas bas naleti na "nesto",a na sta ne znam.
znam da "******" nije u pitanju..na to se "nalece" svaki dan ...

a ne mora niko da mi veruje....do sada me bar 20ak muskaraca pitalo da li hocu da se udam....
Bog me voli...ne da me. stvarno verujem u to. ma idi bre,koja god devojka moze sama...ne treba da se udaje...

:super: :worth: Verujem ti. :D

strah od braka

ustvari...vi se toga i plasite...zene su danas sposobne sve da odrade same,zarade lovu,podignu decu,zive same,vidjaju se sa muskarcem kad im odgovara....a muskarci? oni su manje vise "hendikepirani"po tom pitanju....a tek strah od samoce i bolesti....

jednostavno je priroda to tako "udesila"...vi imate takav "gen"

i mi to veoma dobro znamo..

a,ako smislite nacin da nas ucenjujete za "kyracc"...
ne sekirajte se ...smislicemo mi vec nesto..kao i uvek...
rekoh,kao i uvek.
mislim da vam se to bas i ne isplati..

'Sve je lako kad' si mlad'... i ti si hvala bogu mlada.
Mislices drugacije kada tome dodje vreme.

Da, mozete sve same. Uvek ste mogle. Istorija je puna zena koje su svasta uradile same.
Gruba podela na 'muske' i 'zenske' je, mislim, previse stereotipna.

Neka ti je sa srecom, samo ne nameci drugima tu srecu.

Back