Vrli novi svet..

I peru, peglaju, podižu nejaku dečicu, rade sa njima domaće zadatke, ako hoće na pivo sa drugarima morao bi od mene prvo da traži, šta da traži, da moli, bre!
I morao bi da me izmasira kad dođem premorena sa posla, posle tri teljenja i deset kastracija i spremi mi toplu kupku, upali sveće i pusti sentiš muziku, ali i da me ne smara preteranim nežnostima i prepričavanjem njegovog dana, kao da išta i može tu biti interesantno kad mu je svaki dan apsolutno isti..
I naravno, da me pusti da gledam utakmicu, da uvek ima hladnog piva u frižideru i da me ne uznemirava za vreme iste nekim 'vrlo hitnim i bitnim' pitanjima...

A još ako bi ih bilo četvorica, što reče Banši, kao kod muslimana... pa mojoj srećici kraja ne bi bilo :heart:

Pa tek da se okreči i usisa i ispremešta nameštaj, oribaju tepisi...
Vrli novi svete - stižem :zaljubljena:

:lol:
joooj koliko je to sajns fiksn :sad2:
:lol:

To bi bilo strava! Zena radi teske poslove,a mi sredjujemo alat:lol:
Onda nas boli glava(ustvari,vec nas mrzi da po stoti put zamisljamo Angelinu Joli),
Ha,ha,gledas kako se zene biju,pricaju o kolima,kurce se,misle da neznamo gde kriju lovu za s.o.s.,napiju se pa baljezgaju a sutra nas zbog blama vode na klopu,*****mo im o njihovim mamama,...

Meni se ne svidja ni ovaj svet danas, ni ta vasa gore navedena utopija, vec nesto sasvim trece:
svet u kome ce svako raditi svoj posao, postovati i svoje i tudje vreme, gde ce na snagu doci prava merila vrednosti, a novac biti tek nesto sasvim sporedno u odnosu dvoje ljudi, a ne vrh ljubavnog trougla pored decka i devojke, svet gde ce se ljudi fokusirati jedni na druge, a ne samo na sebe, gde ce ljubav, paznja i neznost biti obostrani...

Elem..

Zamislite svet koji nam dolazi..
Zene imaju novac i "vladaju" u drustvu dok muskarci sede kuci i obavljaju kucne poslove..
Recimo, teoretska zamisao.. I sad u tom svetu se i seksualne uloge sasvim sigurno moraju zameniti, ne?

Do cega dolazi? Paa..

pointy-shoes-medieval.jpg

Zamislimo da je ovo ponovo muska moda. U zelji da se penis prikaze sto jasnije i u punom sjaju, muskarci nose tesno. Nalik zenama danas. Sto bolje i jasnije pokazivanje atributa..

S druge strane zene poseduju novac, piju, kockaju se, bance do zore i.. misle samo na seks..

I sad, zamislimo..
Idu dve zene ulicom i prolazi zgodan penis pored njih. Jasno uocljiv u tim tesnim pantalonama. I onako uzbudenja jedna se okrece drugoj i kaze: draga, jesi videla ti taj penis..

Znaci zene posmatraju muskarce kao seksualne komade. Ili, penise, ako vam je draze..

E sad, da bi imale taj penis, treba se platiti pice, letovanje, zimovanje, ronjenje, pice opet..
Kao sto bi rekli neki, kako je danas samo zarotirajte zamisao..

I, kako bi ste se osecali u takvom svetu?
A pazi sad ovamo, nije da nema smisla :mrgreen:..

P.S. Posveceno Lexi i Sinnketu :mrgreen:..

depilacija,casovi tenisa,manikir ,pedikir.....
osecao bi se tako sehi jooooj :lol:
ej mudo kaka ti ovo utopija
ovo je uzas
mozes ti i bolje
uzgred
helanke nisu zdrave za jaja :mrgreen:

depilacija,casovi tenisa,manikir ,pedikir.....
osecao bi se tako sehi jooooj :lol:
ej mudo kaka ti ovo utopija
ovo je uzas
mozes ti i bolje
uzgred
helanke nisu zdrave za jaja :mrgreen:

:mrgreen:

Nije to nista, sad idemo na bolje stvari..
Dakle zamislite u tom novom vrlom svetu..

Zene su i fizikalci, ono dzak od 50kg, gradjevina..
Elem, tu je par njih, onako znojave, neobrijane ispod miske, neizdepilirane, cugaju nesto i nailazi penis u helankama..
I onda krene dobacivanje :D..
Pa to je svet eeee..

ustvari...vi se toga i plasite...zene su danas sposobne sve da odrade same,zarade lovu,podignu decu,zive same,vidjaju se sa muskarcem kad im odgovara....a muskarci? oni su manje vise "hendikepirani"po tom pitanju....a tek strah od samoce i bolesti....

jednostavno je priroda to tako "udesila"...vi imate takav "gen"

i mi to veoma dobro znamo..

a,ako smislite nacin da nas ucenjujete za "kyracc"...
ne sekirajte se ...smislicemo mi vec nesto..kao i uvek...
rekoh,kao i uvek.
mislim da vam se to bas i ne isplati..

Zavisi s koje strane... :rumenko: I tako to... :rumenko:

:mrgreen: moz biti i to..

ustvari...vi se toga i plasite...zene su danas sposobne sve da odrade same,zarade lovu,podignu decu,zive same,vidjaju se sa muskarcem kad im odgovara....a muskarci? oni su manje vise "hendikepirani"po tom pitanju....a tek strah od samoce i bolesti....

jednostavno je priroda to tako "udesila"...vi imate takav "gen"

i mi to veoma dobro znamo..

a,ako smislite nacin da nas ucenjujete za "kyracc"...
ne sekirajte se ...smislicemo mi vec nesto..kao i uvek...
rekoh,kao i uvek.
mislim da vam se to bas i ne isplati..

Ma opet cemo vas na lomace :neutral:..
Je, ne primaj se na provokaciju :mrgreen:..

Back