vrisak

gost 125526

Veoma poznat
Poruka
11.724
ideju mi dade medica koja je, čini mi se, i patentirala vrisak na ženama
misim, ne bi da kazem da nismo znale za vrisak, ali sad je on vec nadaleko poznat kao čest propratni momenat prilikom prvog susreta aj tu dik
uglavnom, tedo da vas priupitam kakve ste stvarno prilikom prvog susreta s njegovim buzdovančićom:rumenko: (mališom, pajčetom..upotrebite slobodni tepaž - 'a' izgovoriti francuski)

ese to razlikuje u zavisnosti od toga kakav utisak želite da ostavite ili je uvek spontano?
evo,
ja priznajem-jednom sam stvarno vrisnula, ali sam istinski bila prepadnuta:eek:

edit: zamisila sam da ova tema takodje bude i korisna, te na ovoj temi možemo i da vežbamo vrištanje

prva! -AAAaaAAAAaAAaAaAAAAAaaAaAAAA !

ideju mi dade medica koja je, čini mi se, i patentirala vrisak na ženama
misim, ne bi da kazem da nismo znale za vrisak, ali sad je on vec nadaleko poznat kao čest propratni momenat prilikom prvog susreta aj tu dik
uglavnom, tedo da vas priupitam kakve ste stvarno prilikom prvog susreta s njegovim buzdovančićom:rumenko: (mališom, pajčetom..upotrebite slobodni tepaž - 'a' izgovoriti francuski)

ese to razlikuje u zavisnosti od toga kakav utisak želite da ostavite ili je uvek spontano?
evo,
ja priznajem-jednom sam stvarno vrisnula, ali sam istinski bila prepadnuta:eek:

edit: zamisila sam da ova tema takodje bude i korisna, te na ovoj temi možemo i da vežbamo vrištanje

prva! -AAAaaAAAAaAAaAaAAAAAaaAaAAAA !

Moram da te ispravim: kako sam obaveštena, vrisak je na forumu patentirala ludopileglodjekosku, ja sam samo razradila proceduru, dodala neke finese, kao prekrstiti se i tako :D

Moram da te ispravim: kako sam obaveštena, vrisak je na forumu patentirala ludopileglodjekosku, ja sam samo razradila proceduru, dodala neke finese, kao prekrstiti se i tako :D

cek cek, preksrstiti se nije baš samo finesa,
to je vrlo ozbiljan momenat gde se daje do znanja da je potencijalna sexualna akterka čak i pobožna

U svakom slucaju...bolje stenjati, vristati, tiho, glasno, kako god...nego zanijemiti u cudu-ajme sta je ovo?!...:mrgreen:.... :think:...

Pa se sjetiti i saosjecati sa sirotom Fatom...:hahaha:
-...jao Mujo kolicki ti jei!
-Ma mali je bona, ali je tehnicar.
-Vala Mujo, da je i inzinjer, dzaba, mali je... :rumenko:

Back