Vrijeđanje Srba u Sarajevu

Aca Lukas je pokušao da uspostavi... A Ždrale, ne znam ko je, ili šta je... :mrgreen:
Đorđe Ždrale. Kriminalac, kojeg je služba poslala da ubije Ljubišu Savića Mauzera. Sa njim je bio i Darko Elez u ekipi. Nakon toga su se ELez i Ždrale pokušali međusobno poubijati. Ždrale Zaglavio robiju, a Elez pobegao u Srbiju. Dijana Hrkalović mu sredila status praćenog lica, te ga niko drugi ozbiljan nije ni pratio, mislivši da to već neko radi. Tada se kretao kuda hoće i radio šta hoće

Bilo je. Hiljade i hiljade evra smo plaćali EU ligama zbog takvog navijanja. Igrali mnogo puta bez publike, igrali mnogo puta u drugim zemljama... bilo bi fer da postoji reciporcitet, jer dokle god ga ne bude, biće i ovih koji će mrzeti jedni druge.
Baš sam gore okačila članak gdje i piše da uvijek prolazi nekažnjeno za skandiranja u kojima se psuje sve muslimansko, u kojima nož, žica...
Ne znam a nije me ni briga, to je nešto što mi je odvratno, ne posjećujem utakmice a ujedno ne poštujem ni sportiste koji bi trebali stati na terenu i odbiti igrati dok navijaći ne ućute. To su sinoć trebali uraditi košarkaši moje zemlje a i svaki put nogometaši, rukometaši itd. drugih zemalja kad krene ovo odvratno ponašanje.

Opaki kriminalac, eto imaš video neko je okačio na početku baš ove teme. Samo što Dodo nije imao muda njemu reći: e nećeš više krasti u RS-u! :D
Uostalom, dobro mu je Aca i rekao: šta ti pričaš Dodiku o kredibilitetu, ja sami dalje pjevač, a ti? :D
Kako vam je gušt reći da je Dodik nešto ponižen, da se nije usudio ovo, da nije smeo ono, da se povukao... Šta vas je toliko uzrujao ovih par decenijica dok vlada? ;)

U sportu je čudo jedno da navijačima ne smeta ako im u omiljenom timu igra musliman, Crnac, ali zato postanu najgori nacionalisti kada je reč o reprezentaciji. Već sam negde pisala da su mom sinu psovali majku tursku na jednoj utakmici, jer je igrao za NP :D :D
Та деца не размишљају. То је у Грчкој или Србији као да је играо за Фенербахче или Бешикташ. :mrgreen:

To je još zanimljivije: Nebitan, nezanimljiv, bivši... A muslimanski mediji, analitičari, političari ređaju se jedan za drugim u poslu bavljenja Dodikom.
Kako to? :cool:
Ja nisam analitičarka niti novinarka. Ja gledam kako da što više para zaradim da se uhvatim noge sa ovog smrdljivog Balkana i negdje, gdje je 10 sunčanih mjeseci godišnje, započnem život sa solidnom ušteđevinom :D

Ja nisam analitičarka niti novinarka. Ja gledam kako da što više para zaradim da se uhvatim noge sa ovog smrdljivog Balkana i negdje, gdje je 10 sunčanih mjeseci godišnje, započnem život sa solidnom ušteđevinom :D
Nisi analitičarka kad treba analizirati nelogično ponašanje ovih tvojih, ali kad je o Dodiku reč, postaneš kompetentnija od pokojnog Tunja Filipovića.

Elem, kad zaradiš lovu, oće li ti biti potreban neko da ti pomogne oko planiranja troškova i tako to... :per:

Košarkaška reprezentacija Srbije slavila je u Sarajevu protiv Bosne i Hercegovine sa 74:72 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, no sportski događaj u dvorani Skenderija ostao je u drugom planu zbog ponašanja dijela domaćih navijača.

Već pri izlasku srpskih košarkaša na parket s tribina su se čuli zvižduci i uvrede. Tijekom intoniranja himne Srbije navijači BiH pjevali su pogrdne stihove upućene protivničkoj reprezentaciji, a prozivanja su se nastavila i tijekom utakmice.

"Pitam se kako su se sinoć u dresu Bosne i Hercegovine osjećali Vojin Ilić i Stefan Simanić dok su sa parketa slušali skandiranja "gazi, gazi, gazi četnike", psovke o "vlaškoj majci" i ostale primitivne izlive mržnje, upućene mladićima koji nisu bili ni rođeni kad je bjesnio rat. A da krkanluk ne bi ostao samo na nacionalnoj osnovi, pobrinuli su se i za dodatne slojeve primitivizma – transparentom “Defend Europe from gay brotherhood” sa grbovima Srbije i Rumunije. I nacionalizam i homofobija u jednoj rečenici", započeo je Danijal Hadžović svoj tekst o ovom ispadu.

Istakao je da je Košarkaški savez Bosne i Hercegovine odgovoran što je to dozvolio. Navijačka grupa BH Fanatikos se mjesecima borila da dobije mesto na tribini i na kraju je u tome uspjela.

https://www.tportal.hr/sport/clanak...ne-pripadate-sarajevu-i-niste-od-nas-20251201

Mir, suživot i tolerancija su nepoznati pojmovi u FBiH ma o čemu se radilo kada se tiče Srba.
Sve to zbog kulture i društva koje u Sarajevu u svakom većem naselju kači table sa natpisima
"Ovde su srpski zločinci ubili 5 građana Sarajeva" itd. Dok naravno nema obilježja za ubijenu srpsku djecu čak ni mjesta gdje su ubijene djevojčice Nataša i Milica i kuće gdje je ubijeno šest članova porodice Ristović među kojima je bio dječak i nepokretna starica nema nikakvih natpisa niti bilo čega.
A da napišu "Ovde su muslimanski zločinci ubili šest članova porodice Ristović" to bi tek bilo ravno dolasku vanzemaljaca.

Bolest Sarajeva je izgleda hronična, pored dobrih ljudi kojih ipak ima u njemu grad su preuzeli mrzitelji i podlaci koji škole i trgove nazivaju po osuđenim fašistima.

Što i ne bi kada u Sarajevu više nema ni srpske ni jevrejske djece...
Nije to nista novo, vredjaju se decenijama, Navijaci Srbije su u Sarajevu skandirali - Ubi zakolji da Turcin, ne postoji, a u Beogradu je bilo Noz, zica, Srebrenica

Bolest Sarajeva je izgleda hronična, pored dobrih ljudi kojih ipak ima u njemu grad su preuzeli mrzitelji i podlaci koji škole i trgove nazivaju po osuđenim fašistima.

Nema to veze sa Sarajevom već sa Vučićem. Dok je njega, Srbija će biti u zavadi i tenzijama sa svim svojim komšijama. Proizvodnja i održavanje neprijatelja i loženje nacionalista mu je sistem ostanka na vlasti.

Nema to veze sa Sarajevom već sa Vučićem. Dok je njega, Srbija će biti u zavadi i tenzijama sa svim svojim komšijama. Proizvodnja i održavanje neprijatelja i loženje nacionalista mu je sistem ostanka na vlasti.
Ово је глупост недеље а могуће и месеца.

Kad odleti Vučić sa vlasti obuci majcu u bojama Srbije uslikaj se u sred Sarajeva i okači nam ovdje.

Ако успеш да га препознаш у буреку или ћевапу.

IMG-93b704ff94f1fb833d1fd0bf995f5d66-V (1).jpg

Košarkaška reprezentacija Srbije slavila je u Sarajevu protiv Bosne i Hercegovine sa 74:72 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, no sportski događaj u dvorani Skenderija ostao je u drugom planu zbog ponašanja dijela domaćih navijača.

Već pri izlasku srpskih košarkaša na parket s tribina su se čuli zvižduci i uvrede. Tijekom intoniranja himne Srbije navijači BiH pjevali su pogrdne stihove upućene protivničkoj reprezentaciji, a prozivanja su se nastavila i tijekom utakmice.

"Pitam se kako su se sinoć u dresu Bosne i Hercegovine osjećali Vojin Ilić i Stefan Simanić dok su sa parketa slušali skandiranja "gazi, gazi, gazi četnike", psovke o "vlaškoj majci" i ostale primitivne izlive mržnje, upućene mladićima koji nisu bili ni rođeni kad je bjesnio rat. A da krkanluk ne bi ostao samo na nacionalnoj osnovi, pobrinuli su se i za dodatne slojeve primitivizma – transparentom “Defend Europe from gay brotherhood” sa grbovima Srbije i Rumunije. I nacionalizam i homofobija u jednoj rečenici", započeo je Danijal Hadžović svoj tekst o ovom ispadu.

Istakao je da je Košarkaški savez Bosne i Hercegovine odgovoran što je to dozvolio. Navijačka grupa BH Fanatikos se mjesecima borila da dobije mesto na tribini i na kraju je u tome uspjela.

https://www.tportal.hr/sport/clanak...ne-pripadate-sarajevu-i-niste-od-nas-20251201

Mir, suživot i tolerancija su nepoznati pojmovi u FBiH ma o čemu se radilo kada se tiče Srba.
Sve to zbog kulture i društva koje u Sarajevu u svakom većem naselju kači table sa natpisima
"Ovde su srpski zločinci ubili 5 građana Sarajeva" itd. Dok naravno nema obilježja za ubijenu srpsku djecu čak ni mjesta gdje su ubijene djevojčice Nataša i Milica i kuće gdje je ubijeno šest članova porodice Ristović među kojima je bio dječak i nepokretna starica nema nikakvih natpisa niti bilo čega.
A da napišu "Ovde su muslimanski zločinci ubili šest članova porodice Ristović" to bi tek bilo ravno dolasku vanzemaljaca.

Joj ajde prestanite kmečati svaki dan ko male curice..
Svi navijači su ista gamad, pa tako i vaši:

Joj ajde prestanite kmečati svaki dan ko male curice..
Svi navijači su ista gamad, pa tako i vaši:
Ne radi se tu samo o navijačima, Sarajevo njeguje tu kulturu diskriminacije sa natpisima kako su "na ovom mjestu srpski zločinci ubilli građane Sarajeva", naravno da ne pominju mjesta gdje su Srbi ubijeni.

Oni nisu skandirali "ubij Srbijanca" već "četnika" kako zovu sve Srbe, mrze Srbiju pa i ona dva Srbina što igraju za reprezentaciju BiH.
Zato treba da napuste reprezentaciju što prije.

Ne radi se tu samo o navijačima, Sarajevo njeguje tu kulturu diskriminacije sa natpisima kako su "na ovom mjestu srpski zločinci ubilli građane Sarajeva", naravno da ne pominju mjesta gdje su Srbi ubijeni.

Oni nisu skandirali "ubij Srbijanca" već "četnika" kako zovu sve Srbe, mrze Srbiju pa i ona dva Srbina što igraju za reprezentaciju BiH.
I ti misliš da su Srbi iz RS nešto bolji od njih? Sve ista bagra, puni mržnje prema svemu osim prema sebi.
Sva tri naroda tamo su toliko ispunjeni mržnjom da bi rađe propali svi redom i bankrotirali nego išli nešto zajedno stvoriti.

U Srbiji svaki put kada otvoris firmu. SNS mafijasi prete tvojoj porodici i tebi.

Prete Srbima, stalno, kada su privatnici.

Ako nece da ih slusaju i daju reket, rade nesto i jos gore Srbima i srpskim porodicima u Srbiji.

Zabole nas patka sta se desava u Sarajevu, kada se Srbima preti i prebijaju se u Srbiji.

Back