neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kada jako zelim sa njim da imam dete to je za mene vrhunac u ljubavi....tada znam da sam u potpunosti njegova.....sta za vas predstavlja vrhunac?
kada jako zelim sa njim da imam dete to je za mene vrhunac u ljubavi....tada znam da sam u potpunosti njegova.....sta za vas predstavlja vrhunac?
Kada ostarim, kao srecan deda, i pred smrt, sa kezom na licu kazem : "Dovidjenja i hvala na svim ribama"
Kada ga zamislis kako kaka u wc, a nije ti gadno.....![]()
Isto. Takođe, ne mora se naglašavati da to znači i da želiš suživot.
Može lock![]()
to sam primetila, vecina mojih partnera je dozivljavala sra.nje predamnom kao vrhunac intime....)))....tu smo se slabo razumeli....
ma kakav lock....verujem da ce tu biti raznih odgovora.....
Ma to je samo moje zezanjeČisto smo se složili, pa rek'o koj moj dalje da raspravljam, samo će userrem ovako finu ideju za raspravu.
Не бих знала шта је... дијете је више нека женска потреба и можда логичан след догађаја за мушкарца, ал не видим то као врхунацkada jako zelim sa njim da imam dete to je za mene vrhunac u ljubavi....tada znam da sam u potpunosti njegova.....sta za vas predstavlja vrhunac?
Не бих знала шта је... дијете је више нека женска потреба и можда логичан след догађаја за мушкарца, ал не видим то као врхунац
Некада имаш осјећај да си дотакао врх, и да не можеш даље у љепоти осјећања, и тада се нешто преломи и нађеш се у предворју... неки нови видици, спрам старог стања ствари далеко даље и више али су твоје жеље и захтјеви поново на почетку... прелако си адаптиран на нове услове... зато ми дјелује да врхунца нема.