DragonStar
Primećen član
- Poruka
- 600
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/2...olu-ne-znaci-da------smo-priznali-nezavisnost
Za ovo bi negde drugde letele glave i predsednika i celokupne vlade. Samo se u ispranoj Srbiji cuti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Posle odluke MSP-a i usvojene rezolucije GS UN stvari su se vise jasne.
Ja ne znam sta vi (pojedini) hocete. Pregovori vam ne valjaju, ne valja vam podela Kosova, ne mozete da ratujete.
Pa kako mislite da se onda resi problem Srba sa Kosova?
Jesu li oni 'zrtveni jarci" toga sto vi (tj.politicari) nemaju resenje?
Ili da se vrate u Srbiju, ali opet sta onda s Kosovom?
Koliko je meni poznato, Vojvodina takodje ima svoju zastavu, pa?
Srbi sa Kosova i Metohije su proterani a sama teritorija okupirana.
Meni nije jasno šta vi tu dalje hoćete ...... ili misleite da se i dalje pravite slepi, gluvi i mutavi ?
Nikakvi pregovori sa teroristima, okupatorom i njihovim predstavnicima ne dolaze u obzir.
Nego...? Sta konkretno?
Nema pregovora.
Ima rezolucija 1244 a ako se ona neispoštuje a činjenica je da nije ni jedna tačka ispoštovana, obustaviti bilo kakvu aktivnost na uspostvaljanju dogovora sa UN-om za šta imamo podršku 2/3 čovečanstva dok se sve tačke ne prenesu sa papira na teren.
U slučaju da i dalje postoji opstrukcija rezolucije prekinuti sve moguće pregovore i spremiti se za oslobađanje okupiranog dela države.
Domaće demokratske talibane prečistiti i smeće u kantu za otpatke a sa normalnim delom stanovništva napraviti najpre državu a ne parče zemlje na kom haračlije i kriminalci zavode red i privesti posao da okraja kako treba.
Svakog ko počne da palamudi poješće mrak ili popiće mu čelenka mertek i tu je tačka po pitanju anarhije u državi.
Naravno da se MSP nije bavio da li je proglašenje nesavisnosti u skladu sa međunarodnim pravom. Uz to mišljenje nije obavezujeće. Pitanje se postavlja zašto je naša vlast prihvatila takvo mišljenje tj pristala na tu prevaru i da ga kroz rezoluciju SBUN legalizuje i ta prevara je sada dokument Što je još gore vlast je pristala na pregovore, o čemu? O tehničkim pitanjima .kako bi se “olakšao svakodnevni život” običnih ljudi, smešno. Ta uopštena formulacija skriva, kao i uvek sa birokratskim formulama, suštinu. Razgovaraće se, u stvari, o veoma konkretnim “tehničkim” detaljima, korak po korak, koji su u funkciji učvršćivanja samoproglašene nezavisnosti KiM.MSP-a?
Ja koliko znam MSP se nije ni oglasavao po pitanju pravne ispravnosti , nego smao o mogucnosti da se donese akt.........
To da neko pominje stav MSP-a, moze da znaci da je ekstremno zatucan, neobjektivan, i sto ne reci i sasvim jasno ,mnogo glup.
Naravno da se MSP nije bavio da li je proglašenje nesavisnosti u skladu sa međunarodnim pravom. Uz to mišljenje nije obavezujeće. Pitanje se postavlja zašto je naša vlast prihvatila takvo mišljenje tj pristala na tu prevaru i da ga kroz rezoluciju SBUN legalizuje i ta prevara je sada dokument Što je još gore vlast je pristala na pregovore, o čemu? O tehničkim pitanjima .kako bi se “olakšao svakodnevni život” običnih ljudi, smešno. Ta uopštena formulacija skriva, kao i uvek sa birokratskim formulama, suštinu. Razgovaraće se, u stvari, o veoma konkretnim “tehničkim” detaljima, korak po korak, koji su u funkciji učvršćivanja samoproglašene nezavisnosti KiM.
Kako? I kad onda da to tog oslobodjenja dodje? Kratko i jasno ti predlazes rat (po svemu sudeci).
![]()
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/2...olu-ne-znaci-da------smo-priznali-nezavisnost
Za ovo bi negde drugde letele glave i predsednika i celokupne vlade. Samo se u ispranoj Srbiji cuti.![]()
Nema pregovora.
Ima rezolucija 1244 a ako se ona neispoštuje a činjenica je da nije ni jedna tačka ispoštovana, obustaviti bilo kakvu aktivnost na uspostvaljanju dogovora sa UN-om za šta imamo podršku 2/3 čovečanstva dok se sve tačke ne prenesu sa papira na teren.
U slučaju da i dalje postoji opstrukcija rezolucije prekinuti sve moguće pregovore i spremiti se za oslobađanje okupiranog dela države.
Domaće demokratske talibane prečistiti i smeće u kantu za otpatke a sa normalnim delom stanovništva napraviti najpre državu a ne parče zemlje na kom haračlije i kriminalci zavode red i privesti posao da okraja kako treba.
Svakog ko počne da palamudi poješće mrak ili popiće mu čelenka mertek i tu je tačka po pitanju anarhije u državi.
Zašto bi letele glave, misliš da ih nije do sada dovoljno odletelo ili?
A šta si ti mislila ?
Da ćeš na lepe oči moći ceo život da živiš i zavodiš jednu po jednu novu budalu i uvek iz početka ?
Ili da ćeš svakom siledžiji koji te šutne u doope da se skloniš sa puta !?!
Zadnje vreme ti je da shvatiš da si ti u svojoj državi a ako ti ona ne treba i nije tvoja meni treba jer ja druge nemam i nepada mi napamet da je menjam.
To kažeš zato što si nesrećan što tvoja još uvek stoji na remenima?Izgleda da nije.
To kažeš zato što si nesrećan što tvoja još uvek stoji na remenima?

Ne nego on nema nikakav predlog, a pise.

Čekaj da mi kaže jel nesrećan što je njegova glava još na ramenima kada priželjkuje narednu seču![]()
:lol; Pa prizeljkuje o tome je rec.
Pogotovu rat kad rat sada nismo sposobni da izvedemo.