- Poruka
- 12.459
Textualno koncipirana, mastovita tema, ali ne odbijaju se ni muzicke ilustracije. Napomena: posledice mogu biti razorne, kao u pricama Reja Bredberija, al brt, sha ima veze,aj se igramo.
Premisa price glasi: imate hronodrom, vremeplov, transportno sredstvo za putovanje kroz vreme, time machine.
Odlucite da putujete u proslost i malo se dzekirate ne bas svojim, no svakako dostignucima vaseg vremena, ili vama skorijeg vremena.
Birate mesto, vreme i osobu/osobe iz te proslosti, pritiskate taster i odlazite tamo sa muzikom na nosacu zvuka iz vaseg vremena.
Dakle, odgovaramo na pitanje, ma kakve to posledice imalo na buduce dogadjaje - wazno je da mi ishpadamo schmeckeri - koju pesmu iz danasnjeg doba bi pustili nekome, negde i nekad u proslosti i onako izuli ga skroz, pa mozda mu i olaksali dileme da li buducnost donosi/sadrzi ista lepo za brata/sestru/ljude/svet?
Krecem prvi. Znaci, da imam time machine, stisnuo bih prekidac, otisao u 1979, mozda u Studio 54 u Njujorku, usao u diskoteku, probio se nekako do didzeja i uvalio mu da pusti na zvucnike brata Jamiroquai-a, stvar Blow Your Mind. Da vidim crnce,belce,disko-plavuse, celu tu flotilu kako djuska na to buduce cudo, ipak svirano u njima bliskom stilu, pa kud puklo.
A vi?
Premisa price glasi: imate hronodrom, vremeplov, transportno sredstvo za putovanje kroz vreme, time machine.

Krecem prvi. Znaci, da imam time machine, stisnuo bih prekidac, otisao u 1979, mozda u Studio 54 u Njujorku, usao u diskoteku, probio se nekako do didzeja i uvalio mu da pusti na zvucnike brata Jamiroquai-a, stvar Blow Your Mind. Da vidim crnce,belce,disko-plavuse, celu tu flotilu kako djuska na to buduce cudo, ipak svirano u njima bliskom stilu, pa kud puklo.

A vi?