Peko2
Primećen član
- Poruka
- 549
Kako zamišljate vremeplov ? Šta prvo padne na pamet ovako neka skalamerija kao na slici na parni pogon ili nešta drugačije ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Rekao bih nešto kao iz Terminator: Geneza.Pogledajte prilog 1421193
Kako zamišljate vremeplov ? Šta prvo padne na pamet ovako neka skalamerija kao na slici na parni pogon ili nešta drugačije ?
zamisljam neki stroj koji putuje kroz vremePogledajte prilog 1421193
I meni to padne na pamet. Biće da imamo identičnu inspiraciju, vjerovatno neki film. Šta već.Pogledajte prilog 1421193
Ako razumeš kontekst meni ovakva slika uopšte nije u mislima.I meni to padne na pamet. Biće da imamo identičnu inspiraciju, vjerovatno neki film. Šta već.
Odkud ti baš ova slika u glavi?
![]()
Pogledajte prilog 1421193
Kako bi to radilo ? Na kojim principima ?Nema šta da zamišljam, uskoro konstruišem. Nacrti su tu, u laboratoriji (šala ili zbilja, zavisi kako kome ova izjava izgleda).
To je bio najprimitivniji vremeplov čak primitivniji od knjige. Monitor je pojam za taj tvoj vremeplov a i on je već prevaziđen.Једини времеплов који ја знам су очи...по принципу...зажмуриш и оооодееее
А постоје и савремени?To je bio najprimitivniji vremeplov čak primitivniji od knjige. Monitor je pojam za taj tvoj vremeplov a i on je već prevaziđen.
...чек се очешљам...Postoje, upravo beleže svaki pokret
АNe vredi se češljati nije to foto aparat
ProvidnoА
А како изгледа
...и ...како бираш век,годину?Providno
To ćemo tek da vidimo...и ...како бираш век,годину?
...ја без размишљања бирам средњи век ..To ćemo tek da vidimo
Ne može to tako ..to je poput arhive a ti si gde jesi....ја без размишљања бирам средњи век ..
Па где самNe može to tako ..to je poput arhive a ti si gde jesi.