Vremeplov

Da li možete da zamislite situaciju: Naučnici su pronašli vremeplov, mašinu koja može da nas odvede u prošlost ali i u budućnost.✈️

Dobijate vremeplov i probni let traje samo 24 sata,

Gde biste otišli, u koju epohu? Ili biste želeli da saznate šta će se dešavati u budućnosti?

Koga biste želeli da sretnete, glumce, muzičare ili neke treće osobe?
Bio je i onaj period pre dinosaurusa, tek tu i tamo je nešto mrdalo, mislim da je smelo da se bućneš u more/okean pa me zanima zašto je vegetacija počela da buja i uvćava kao da je bila neka radijacija sve uz kasniju pojavu uvećanih reptila.

Da li možete da zamislite situaciju: Naučnici su pronašli vremeplov, mašinu koja može da nas odvede u prošlost ali i u budućnost.✈️

Dobijate vremeplov i probni let traje samo 24 sata,

Gde biste otišli, u koju epohu? Ili biste želeli da saznate šta će se dešavati u budućnosti?

Koga biste želeli da sretnete, glumce, muzičare ili neke treće osobe?
da sam nevidljiv i da putujem kroz vreme..................imao bih mogucnost da se uvucem svakom politicaru u kabinet i da vidim sta, sa kim, razgovara, da krenem tragom COVID19, da vidim ko je i na koji nacin isplanirao ovu "pandemiju", da zavirim u City 1987 i da cujem i vidim kako je isplanirano unistenje SFRJ, da budem svedok kako su Napoleon i Hitler navuceni na ratove.....................................
i najvaznije, da vidimo sta se sve dogadja ovih dana PA DA ONDA I INTERVENISEMO NA PRAVI NACIN.

da sam nevidljiv i da putujem kroz vreme..................imao bih mogucnost da se uvucem svakom politicaru u kabinet i da vidim sta, sa kim, razgovara, da krenem tragom COVID19, da vidim ko je i na koji nacin isplanirao ovu "pandemiju", da zavirim u City 1987 i da cujem i vidim kako je isplanirano unistenje SFRJ, da budem svedok kako su Napoleon i Hitler navuceni na ratove.....................................
i najvaznije, da vidimo sta se sve dogadja ovih dana PA DA ONDA I INTERVENISEMO NA PRAVI NACIN.

Nisi nevidljiv. 🙂 I zašto bi želeo da znaš sve o politici?

Pisala sam da bih rado posetila Beograd 30-tih godina prošlog veka. Zanima me kako je izgledao život tih godina.

Otputovala bih i u ranije doba..Zamolila bih da koristim vremeplov još 48 sati.

Venecija u 16 veku. Volela bih da se sretnem sa pesnicima i slikarima tog doba.

Pariz u doba Marije Antoanete i njeno pogubljenje.. volela bih da upoznam Napoleona i Džozefinu.

Želela bih da upoznam Rafaela i čuvenog Leonarda.

Ne bih išla u budućnost.

Back