- Poruka
- 32.462
Uplatiti celoj familiji put u Kazablanku...A koji bi ti plan bio?
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uplatiti celoj familiji put u Kazablanku...A koji bi ti plan bio?
![]()

To bi prvi napravio.Inače me ova tema podsetila na razgovor od pre neki dan.
Kako smo kao mali hteli što pre da porastemo, da budemo odrasli.
Kako bi se vratili u prošlost i odalamili sebe.![]()
Ja isto... ali USA osamdesete.Ja bih želeo ponovo u osamdesete i tamo zauvek da ostanem.
Pa i ovde i tamo u to vreme.Ja isto... ali USA osamdesete.
Bio je i onaj period pre dinosaurusa, tek tu i tamo je nešto mrdalo, mislim da je smelo da se bućneš u more/okean pa me zanima zašto je vegetacija počela da buja i uvćava kao da je bila neka radijacija sve uz kasniju pojavu uvećanih reptila.Da li možete da zamislite situaciju: Naučnici su pronašli vremeplov, mašinu koja može da nas odvede u prošlost ali i u budućnost.
Dobijate vremeplov i probni let traje samo 24 sata,
Gde biste otišli, u koju epohu? Ili biste želeli da saznate šta će se dešavati u budućnosti?
Koga biste želeli da sretnete, glumce, muzičare ili neke treće osobe?
to je vremenski paradoks, jer si to već sama sebi uradila, i onda si postala čuknuta.Inače me ova tema podsetila na razgovor od pre neki dan.
Kako smo kao mali hteli što pre da porastemo, da budemo odrasli.
Kako bi se vratili u prošlost i odalamili sebe.![]()

da sam nevidljiv i da putujem kroz vreme..................imao bih mogucnost da se uvucem svakom politicaru u kabinet i da vidim sta, sa kim, razgovara, da krenem tragom COVID19, da vidim ko je i na koji nacin isplanirao ovu "pandemiju", da zavirim u City 1987 i da cujem i vidim kako je isplanirano unistenje SFRJ, da budem svedok kako su Napoleon i Hitler navuceni na ratove.....................................Da li možete da zamislite situaciju: Naučnici su pronašli vremeplov, mašinu koja može da nas odvede u prošlost ali i u budućnost.
Dobijate vremeplov i probni let traje samo 24 sata,
Gde biste otišli, u koju epohu? Ili biste želeli da saznate šta će se dešavati u budućnosti?
Koga biste želeli da sretnete, glumce, muzičare ili neke treće osobe?
da sam nevidljiv i da putujem kroz vreme..................imao bih mogucnost da se uvucem svakom politicaru u kabinet i da vidim sta, sa kim, razgovara, da krenem tragom COVID19, da vidim ko je i na koji nacin isplanirao ovu "pandemiju", da zavirim u City 1987 i da cujem i vidim kako je isplanirano unistenje SFRJ, da budem svedok kako su Napoleon i Hitler navuceni na ratove.....................................
i najvaznije, da vidimo sta se sve dogadja ovih dana PA DA ONDA I INTERVENISEMO NA PRAVI NACIN.