Vremeplov

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
11.109
Da li možete da zamislite situaciju: Naučnici su pronašli vremeplov, mašinu koja može da nas odvede u prošlost ali i u budućnost.✈️

Dobijate vremeplov i probni let traje samo 24 sata,

Gde biste otišli, u koju epohu? Ili biste želeli da saznate šta će se dešavati u budućnosti?

Koga biste želeli da sretnete, glumce, muzičare ili neke treće osobe?

Da li možete da zamislite situaciju: Naučnici su pronašli vremeplov, mašinu koja može da nas odvede u prošlost ali i u budućnost.✈️

Gde biste otišli, u koju epohu? Ili biste želeli da saznate šta će se dešavati u budućnosti?

Samo na 24h mogu da odem negde u prošlost?

25 maj 1979, beograd, stadion JNA!
da odem i lično vidim slet i predavanje štafete drugu Titu!
Sad Jim Carrey GIF by Laff

Da, jer je u pitanju samo probni let.
Ok
Otišao bih recimo u period kad sam punio 17 godina
Sebe odveo na piće
Dugačak razgovor
Ako bih pružao otpor, ubio bih sebe od batina i opet odveo na piće i dugačak razgovor
I samom sebi utuvio u glavu šta da niiiiikako ne uradim i šta da ooobavezno uradim i gde da odem kad mi se ukaže prilika
Iskoristio bih tu šansu da sebi nesjebem život koji me čeka iz te perspektive makar sebe ubio od batina
Možda bih danas bio srećan i ostvaren
Sigurno bih Iskoristio tu vremensku mašinu da mi padne šaka

Barok (cca. 1600–1750)

Zato jer predstavlja raskos, dramu, emociju ,kretanje i dinamiku tog vremena.U to vreme slikari Karavađo (poznat po dramatičnom stilu), Vermer, Rembrant, kao i arhitekti i vajari poput Berninija.
O da, savršena epoha. Ja bih volela da upoznam mladog Vila i da mu gledam preko ramena dok iz pera stvara Mletačkog Trgovca.

Sebe kao malu da išamaram.

Inače me ova tema podsetila na razgovor od pre neki dan.
Kako smo kao mali hteli što pre da porastemo, da budemo odrasli.
Kako bi se vratili u prošlost i odalamili sebe.:hahaha:

Da, šta smo sve hteli da postanemo kao odrasli..Sećam se da sam htela da postanem: lekarka, prodavačica, zatim novinar koji vodi radio emisije...

Ništa od toga se nije ostvarilo. :D

Back