Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 12.432
ЛЕД у Ладу? Дај не зајебавај се, зарибаће ти клип!Nego sam danas baš na ladi stavio led diodu umesto sijalice koja je crkla u analognom satu. Izgleda bajno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ЛЕД у Ладу? Дај не зајебавај се, зарибаће ти клип!Nego sam danas baš na ladi stavio led diodu umesto sijalice koja je crkla u analognom satu. Izgleda bajno
Не иде то тако друже. Ако ћеш млатимудију у Ладу, онда мора неки грамофон, какав црни мобилни!Nije ta nažalost nego najgora ikada 112. Na komandnoj tabli su pocrkale sve sijalice a pošto su lemljene u fasungu i ne postoje rezervne - za 100 dinara sam ugradio sve led. Kupio sam i farove sa projektorima za 1300 din i ugradio. Sad još žena da poruči sa temua h1 led sijalice i biće top
U planu su distanceri za trokrake alu felne 15" koje sam kupio i analogna klima sa stiropor kutijom i ventilatorom i naravno tda pojačalo na koje bi se spajao mobilni i to bi bila multimedija.
Није проблем појачало, лако се направи у мосту и ето чисте синусне снаге на претек, него је унутрашњост аутомобила (сваког) изузетно неакустична, али капирам да ти је Лада толико тиха у раду да након сат вожње мораш сачекати 5 минута да ти се смањи глава да би изашао из аута, онда дај да бар трешти нека музика.
Купи јој ти па кад неће да је вози онда је узми себи.Ne čuje se ništa bolja je od mercedesa nagovaram ženu da uzme još jednu ali karavan 1.6 90 ks ali neće
Ознојени латино лавер с бицепсима од Ладиног волана... па шта ћеш више?Dal si lud nema ni klimu ni servo kada nešto budžim ja ovo jedva vozim
Taj ruski lim je koristio i Fiat jer su ga dobili od Rusa su ustupili licencu za proizvodju Lade ali su ipak njihovi automobili sporije trulili od Alfi.Alfa je uvozila lim iz Rusije, bio je daleko jeftiniji od onog na Zapadu, problem je bila korozija . Nasa lada je imala teljmeljnu boju, bitumensku zastitu na krilima i patosu i opet su krila krenula da trule posle 5-6 godina. Jednostavno lim je bio loseg kvaliteta. Celik generalno bio los, zato su znali da odu diiferencijali na 50000 ili ranije.
Nesumnjivo dobar za te pare, imala ga moja tetka, prodala ga sa 90 000 km, nije brzo trulio kao domaci automobili.
Imao sam i ja jednog nije pravio problema ali ruzan i nezgrapan.Daunsajzing varijanta uopšte nije izmišljotina 21. veka. Vartburg je još pre više od 50 godina imao trocilindraš od 1000 kubika koji je za ono vreme išao sasvim dobro.
Za onoliku karoseriju ipak je motor bio mali a daunsajzing nije jer nikada nije bilo u Vartburzima veceg motora.Двотактних 1000 кубика баш и није неки даунсајзинг.
Pogorsan, moj drugar kupio polovan 124 iz 67. vozio ga do polovine 90-ih bez nekih problema, motor mu je bio jos uvek dobar kada ga prodao otpadu.А шта је застава 750, него фиат 600? Застава 1100, 1300, 1400 и 1500 су све лиценца фиата. Исто важи и за 900 и 1100Т.
ВАЗ 2101 је побољшани ФИАТ 124.
Jesu. Dosta su ubacivali plin u njih.Pezejci su bili dobri za ono vreme ali su ih relativno mlade ljudi ostavljali na ulici i zaboravljali. Valjda su trošili ko tenkovi.
Nije mi jasno kako su uspeli da naprave auto od 1500cc koji trosi koliko i Jeep od 4000cc.Pezejci su bili dobri za ono vreme ali su ih relativno mlade ljudi ostavljali na ulici i zaboravljali. Valjda su trošili ko tenkovi.
Iskreno, prvi put cujem.Taj ruski lim je koristio i Fiat jer su ga dobili od Rusa su ustupili licencu za proizvodju Lade ali su ipak njihovi automobili sporije trulili od Alfi.
Davno bilo pa se zaboravilo, secam se neko je rekao da reklamni prospekti za Alfasud ako nisu juce odstampani pozute od rdje.Iskreno, prvi put cujem.
Problem je očigledno što italijani nisu provlačili kroz kiselinu lim pre upotrebe tj guranja u kalup. Italijanski fušeraj jbg.Taj ruski lim je koristio i Fiat jer su ga dobili od Rusa su ustupili licencu za proizvodju Lade ali su ipak njihovi automobili sporije trulili od Alfi.
Skoro sam negde procitao da su gotove skoljke iz montaze u lakirnicu prenosili na otvorenom pedesetak metara, mozes misliti sta to znaci zimi. Radio sam intervencije u lakirnici Holdena gde je temperatura odrzavana na stalnih 37.5 C a vlaznost vazduha na 90% a radnici nisu smeli koristiti pamucnu odecu vec ona plasticna go.na.Problem je očigledno što italijani nisu provlačili kroz kiselinu lim pre upotrebe tj guranja u kalup. Italijanski fušeraj jbg.
Mislio sam na Fiat, prvi put cujem da su i oni koristili ruski lim.Davno bilo pa se zaboravilo, secam se neko je rekao da reklamni prospekti za Alfasud ako nisu juce odstampani pozute od rdje.