Vremeplov - koji biste socrealistički auto izabrali?

Nije ta nažalost nego najgora ikada 112. Na komandnoj tabli su pocrkale sve sijalice a pošto su lemljene u fasungu i ne postoje rezervne - za 100 dinara sam ugradio sve led. Kupio sam i farove sa projektorima za 1300 din i ugradio. Sad još žena da poruči sa temua h1 led sijalice i biće top :)

U planu su distanceri za trokrake alu felne 15" koje sam kupio i analogna klima sa stiropor kutijom i ventilatorom i naravno tda pojačalo na koje bi se spajao mobilni i to bi bila multimedija.

Nije ta nažalost nego najgora ikada 112. Na komandnoj tabli su pocrkale sve sijalice a pošto su lemljene u fasungu i ne postoje rezervne - za 100 dinara sam ugradio sve led. Kupio sam i farove sa projektorima za 1300 din i ugradio. Sad još žena da poruči sa temua h1 led sijalice i biće top :)

U planu su distanceri za trokrake alu felne 15" koje sam kupio i analogna klima sa stiropor kutijom i ventilatorom i naravno tda pojačalo na koje bi se spajao mobilni i to bi bila multimedija.
Не иде то тако друже. Ако ћеш млатимудију у Ладу, онда мора неки грамофон, какав црни мобилни! :mrgreen:
Успут, ако ти икад затреба, само да знаш да на Фићу пасују халогени фарови с новијих Тамића (Сатурнус). ;):lol:

Ili pre ovo pam pojačalce, skriveno sve samo utakneš mobilni.

Screenshot_2024-11-07-01-15-53-473-edit_com.kupujemprodajem.android.jpg

Ili pre ovo pam pojačalce, skriveno sve samo utakneš mobilni.

Pogledajte prilog 1638339
Није проблем појачало, лако се направи у мосту и ето чисте синусне снаге на претек, него је унутрашњост аутомобила (сваког) изузетно неакустична, али капирам да ти је Лада толико тиха у раду да након сат вожње мораш сачекати 5 минута да ти се смањи глава да би изашао из аута, онда дај да бар трешти нека музика. :lol:

Alfa je uvozila lim iz Rusije, bio je daleko jeftiniji od onog na Zapadu, problem je bila korozija . Nasa lada je imala teljmeljnu boju, bitumensku zastitu na krilima i patosu i opet su krila krenula da trule posle 5-6 godina. Jednostavno lim je bio loseg kvaliteta. Celik generalno bio los, zato su znali da odu diiferencijali na 50000 ili ranije.
Taj ruski lim je koristio i Fiat jer su ga dobili od Rusa su ustupili licencu za proizvodju Lade ali su ipak njihovi automobili sporije trulili od Alfi.

А шта је застава 750, него фиат 600? Застава 1100, 1300, 1400 и 1500 су све лиценца фиата. Исто важи и за 900 и 1100Т.

ВАЗ 2101 је побољшани ФИАТ 124.
Pogorsan, moj drugar kupio polovan 124 iz 67. vozio ga do polovine 90-ih bez nekih problema, motor mu je bio jos uvek dobar kada ga prodao otpadu.

Problem je očigledno što italijani nisu provlačili kroz kiselinu lim pre upotrebe tj guranja u kalup. Italijanski fušeraj jbg.
Skoro sam negde procitao da su gotove skoljke iz montaze u lakirnicu prenosili na otvorenom pedesetak metara, mozes misliti sta to znaci zimi. Radio sam intervencije u lakirnici Holdena gde je temperatura odrzavana na stalnih 37.5 C a vlaznost vazduha na 90% a radnici nisu smeli koristiti pamucnu odecu vec ona plasticna go.na.

Back