P prakticna zena Početnik Poruka 17 02.07.2004. u 10:22 - Vremenska duzina sexualnog odnosa ... #1 Zanima me koliko dugo je normalno, tj. prosjecno, ..bas me zanima, zato odgovorite kratko
D dallekkoo Početnik Poruka 21 02.07.2004. u 10:28 - Vremenska duzina sexualnog odnosa ... #2 oko pola sata, ponekad malo krace, ponekad malo duze ponekad par puta svrsimo i on i ja pa traje i po sat-dva zavisi od toga koliko se dugo pre toga nismo videli i koliko smo zeljni jedno drugoga...
oko pola sata, ponekad malo krace, ponekad malo duze ponekad par puta svrsimo i on i ja pa traje i po sat-dva zavisi od toga koliko se dugo pre toga nismo videli i koliko smo zeljni jedno drugoga...
P prakticna zena Početnik Poruka 17 02.07.2004. u 10:50 - Vremenska duzina sexualnog odnosa ... #3 dallekkoo: oko pola sata, ponekad malo krace, ponekad malo duze ponekad par puta svrsimo i on i ja pa traje i po sat-dva zavisi od toga koliko se dugo pre toga nismo videli i koliko smo zeljni jedno drugoga... Kliknite za proširenje... Da, ali da li traje duze ili krace ako se niste dugo vidjeli?
dallekkoo: oko pola sata, ponekad malo krace, ponekad malo duze ponekad par puta svrsimo i on i ja pa traje i po sat-dva zavisi od toga koliko se dugo pre toga nismo videli i koliko smo zeljni jedno drugoga... Kliknite za proširenje... Da, ali da li traje duze ili krace ako se niste dugo vidjeli?
B blacky80 Zainteresovan član Poruka 159 02.07.2004. u 10:57 - Vremenska duzina sexualnog odnosa ... #4 Nikad ispod dva sata u "normalnim" uslovima, mislim kad nije na nekom javnom mestu ili na nekoj pauzi izmedju predavanja koja traje 15 min.
Nikad ispod dva sata u "normalnim" uslovima, mislim kad nije na nekom javnom mestu ili na nekoj pauzi izmedju predavanja koja traje 15 min.
Anja :* Primećen član Poruka 558 02.07.2004. u 12:14 - Vremenska duzina sexualnog odnosa ... #5 haha Kako kad... u rasponu od 2 minuta do 3 sata!
G Gost118 Elita Poruka 22.440 02.07.2004. u 16:10 - Vremenska duzina sexualnog odnosa ... #6 Bilo... Ako vas zanima ta tema, idite na opciju pretraga...