gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Pravo vreme je kada vas uopste ne zanima da li jeste ili nije vreme. Jednostavno hocete i to je to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bih se udavala kad je milion puta lepse da budem sa nekim deckom kao devojka, a ne kao zena koja vara muza. A to da cu stalno izlaziti to se podrazumeva.
Pravo vreme je kada vas uopste ne zanima da li jeste ili nije vreme. Jednostavno hocete i to je to.
Можда би било згодније да одмах директно праве унучиће...![]()
Kad je vreme za udaju/ženidbu po Vašem mišljenju? I da li uopšte mislite da je određeno koje su to najbolje godine za žene da se udaju i za muškarce da se ožene? Razmišlja li neko o ovome ili je to totalno ne bitno!?!
Da li Vam je OK da se devojka odmah posle srednje škole uda i rodi dete pa kasnije nastavi školovanja(ako uopšte ima takvih slučajeva, pri tom mislim na upis faksa) ili npr da se mladić oženi vrlo mlad takože posle srednje???
Kad nadješ osobu onda je pravo vreme,ali bolje je početi tražiti ranije,jKad je vreme za udaju/ženidbu po Vašem mišljenju?
Osoba sa ovakvim pitanjem je daklem na jednoj zivotnoj raskrsnici. Svi mi nekad stojimo na tim raskrsnicama i imamo 5 minuta vremena da odlucimo kojim cemo putem ici. Naravno da smo u trenutku nesigurni i dvoumimo se ali ipak krenemo jednim putem. Eto i dragi nam forumasi uticu na takve slucajeve.
Rekla mi drugarica da sam ja na netu i da trazim savete tamo. Samo sam se nasmejao i rekao joj da samo ovce koje vicu "dosla sam na sisanje" traze savet na netu. Nikad ne bih prihvatio ni jedan savet od neke osobe kojoj ne vidim lice i oci i kojoj otprilike ne znam njen zivot i njenu zivotnu situaciju.
Ova tema je tipican primer dobrobiti i doprinosa foruma na klasicne zivotne situacije...
E ti me uvek oduševišPravo vreme je kada vas uopste ne zanima da li jeste ili nije vreme. Jednostavno hocete i to je to.
Što pre to bolje....
Mladja snaša , lepša , deca zdravija, sretnija, kao roditelji imate više živaca , snage, ljubavi....svi ste svakom lepši....pa i sretniji....
A ko bi i veće i vreće on taktizira.....pa se posle čudi šta se sve dešava.....
Kad je vreme za udaju/ženidbu po Vašem mišljenju? I da li uopšte mislite da je određeno koje su to najbolje godine za žene da se udaju i za muškarce da se ožene? Razmišlja li neko o ovome ili je to totalno ne bitno!?!
Da li Vam je OK da se devojka odmah posle srednje škole uda i rodi dete pa kasnije nastavi školovanja(ako uopšte ima takvih slučajeva, pri tom mislim na upis faksa) ili npr da se mladić oženi vrlo mlad takože posle srednje???
Puno zena kod nas se udaje zato da bi im bilo lakse, da bi im muzevi nesto kupili, olaksali im zivot. Nema tu ni Lj od ljubavi.
A muski se ne bi trebali zenit pre 45-te, jer nisu ni zreli a i podlozni su zenskom komandovanju.
Ustvari muskarac se ne treba zenit dok god mu se dize, nego tek kad prestane. A tada zenama i nije ni bitno da li ti se dize, svaka ce te uzet da ne bi bila sama.