cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
sacuvao sam zaista ogromnu kolekciju stripova pocev od Tex Willer-a, Komandanta Marka, Velikog Bleka, Kapetana Mikija od ponosa kolekcije... a to je KOMPLET ALAN FORDOVA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze, ali iskljucivo u Brixijevom prevodu.
"Bježmo Grunfe, njih su dvojica, a mi smo sami!"
"Tko izgubi dobitak, dobije gubitak."
I naravno
"Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi. Tko ne leti, ne vrijedi."
sacuvao sam zaista ogromnu kolekciju stripova pocev od Tex Willer-a, Komandanta Marka, Velikog Bleka, Kapetana Mikija od ponosa kolekcije... a to je KOMPLET ALAN FORDOVA
Moze, ali iskljucivo u Brixijevom prevodu.
"Bježmo Grunfe, njih su dvojica, a mi smo sami!"
"Tko izgubi dobitak, dobije gubitak."
I naravno
"Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi. Tko ne leti, ne vrijedi."

čitam ovih dana da se ponovo pokreću izdavanja nekada popularnih strip serija
uz koje smo mi sada već matori odrastali (Zagor, Mr.NO, AlanFord....) a i u autobusima sam video neke reklame...
Ja sam kao dečak redovno čitao Politikin Zabavnik, ali od pojave Interneta takav
tip časopisa je jednostavno postao nezanimljiv.
Da, onda je bio baš zanimljiv, bez obzira na uzrast, ali sada...pored svega ovoga što možemo da vidimo, i što smo videli...
baš mi je bez veze to dizanje iz mrtvih onih stvari koje su umrle i očekivanje da će proizvesti efekat kakav su proizvodile onda kada su postojale.
am a.f. od prvog pa sad ne znam tačno do kog broga.
Stvarno legendarni likovi...
podseca me na neki predpubertetski period...umeo sam da isčitam jedan te isti strip nebrojeno puta,hvala ćaletu što je čuvao stara izdanjata reizdanja obično omanu jer su loše crtana...........i loša je oprema i odmah je krš.........iam a.f. od prvog pa sad ne znam tačno do kog broga.....i ....sin city je odličan i ceo taj kasniji serijal...i konstantin i vendeta......onda onaj inspektor....pa novi konan...i konstantin.......sve to što je izdao beli poot......onda palestina...pa onaj strip o feliniju.....odličnih stvari ima...samo malko boli cena...
" Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti!"
Čitao sam da je Alan Ford bio popularan jedino u ex YU, čak ni u Italiji nije postigao toliki uspeh. I sve to zahvaljujući prevodu!![]()
citali smo isti clanak" Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti!"
Čitao sam da je Alan Ford bio popularan jedino u ex YU, čak ni u Italiji nije postigao toliki uspeh. I sve to zahvaljujući prevodu!![]()

... fantom... talicni... porucnik bluberi... jao jel' neko ikada citao...kako se zove... isto divlji zapad ali parodija, sa onim crvima na pruzi... koko bil? da umres od smeha...

slazem se...
meni je sendmen nil gajmona nesto sto ne mogu da verujem da sam tek pod stare dane otkrila...sjajno...
a torgal i za 1000 metaka?? ......aww... ( :oženi me.....a torgal i za 1000 metaka?? ......aww... ( :
kad budem nacitanija javicu se 
čitam ovih dana da se ponovo pokreću izdavanja nekada popularnih strip serija
uz koje smo mi sada već matori odrastali (Zagor, Mr.NO, AlanFord....) a i u autobusima sam video neke reklame...
Ja sam kao dečak redovno čitao Politikin Zabavnik, ali od pojave Interneta takav
tip časopisa je jednostavno postao nezanimljiv.
Da, onda je bio baš zanimljiv, bez obzira na uzrast, ali sada...pored svega ovoga što možemo da vidimo, i što smo videli...
baš mi je bez veze to dizanje iz mrtvih onih stvari koje su umrle i očekivanje da će proizvesti efekat kakav su proizvodile onda kada su postojale.