Vreme je za Vučićevu ostavku da se odblokira Srbija. Šta je važnije Vučićeva fotelja ili da je Srbija odblokirana ? Anketa

Koliko još dugo će Vučić da blokira Srbiju pre nego podnese ostavku ?

• Vučiću gotovo je, odmah podnesi ostavku da se Srbija odblokira

glasova: 15 78,9%
  • Vučić treba još mesec dana da blokira Srbiju pre nego se odlepi od fotelje i podnese ostavku

glasova: 1 5,3%
  • Vučić treba još 2 meseca da blokira Srbiju pre nego podnese ostavku

glasova: 0 0,0%
  • Vučić treba još 3 meseca da blokira Srbiju pre nego podnese ostavku

• Vučić treba još 4 meseca da blokira Srbiju pre nego se odlepi od fotelje i podnese ostavku

• Srbija nije bitna, bitna je fotelja

glasova: 3 15,8%

• Ukupno glasova
    19

Miloš38

Ističe se
Poruka
2.220
Jasno je da je Srbija u kolapsu i blokirana zbog Vučića i da samo može da se odblokira kad Vučić podnese ostavku.

Zbog Vučićeve fotelje koju nepušta, đaci i studenti su izgubili godinu, finansiski Srbija u unutrašnjoj blokadi, sve stagnira, policija ga ne sluša, naprednjaci beže po ulici kriju se od naroda koji ih presreće i urniše, 99% građana izašlo na ulice na najveće proteste u istoriji, samo na jednom protestu u Beogradu skupilo se neverovatnih 1,5 milion građana.
Svi svetski mediji i sa istoka i sa zapada krenuli da prenose događaje sa protesta u Srbiji, blogeri i youtuberi po celom svetu krenuli da prate proteste u Srbiji gde masovno čitaoci u komentarima podržavaju narod i studente i žestoko osuđuju Vučićev režim i u komentarima procenjuju Snimke sa protesta da je 1 milion ljudi na ulici i u komentarima se smeju procenama režima od 107.000 ( te lažne brojke sa protesta sada komentariše ceo svet po intrnet mrežama i smeje im se kao i žestoko osuđuju zvučni top koji je upotrebljen na ljude koji mirno stoje i odaju minut ćutanja ) i to je sada izmaklo kontroli i više neće stati i Srbija će biti finansiski zaobilažena od svih zbog ovoga, sve dok Vučić ne podnese ostavku.

Dokle Vučić misli da zbog njegove fotelje cela Srbija stagnira i stoji u haosu ? ANKETA

Poslednja izmena:

Iskreno posle subote zatvor i za Vucica, i za sve njegove bandite, i za celu policiju. Onu bruku policija vise NECE OPRATI.

I NEMA VISE NEVINIH, na onolika krsenja zakona su trebali ONI SAMI DA HAPSE SVOJE KOLEGE KRIMINALCE.

Nagradno pitanje: ti si policajac i stojis na ulici sa komandirom, pored vas stoji neki gradjanin i ne radi nista. Komandir ti naredjuje da to lice napadnes, istuces i uhapsis. Ti radis sta?

Verovatno ce vas vecina da kaze odbijes naredjenje, sto je OK ali to nije dovoljno - MORAS I DA UHAPSIS TOG KOMANDIRA KOJI TI IZDAJE NEZAKONITO NAREDJENJE!

Mislim da vam je jasno o cemu govorim - i zato NEMA OPRAVDANJA NI MILOSTI ZA POLICIJU - i za njih vazi da ako znaju za kriminalnu radnju, moraju istu da prijave i/ili sprece. Ako to nisu uradili SAUCESNICI SU U ZLOCINU, plus su prekrsili zakonsku obavezu da reaguju KAO SLUZBENA LICA.

Замислимо да Вучић поднесе оставку на место Председника Србије и да се распишу нови избори. Вучић више не би, по Уставу, могао да се кандидује за Председника Србије али би, наравно, могао да учествује као представник своје странке (дакле, СНС-а). Тај исти СНС би нашао неког другог кандидата за Председника Србије. Имам осећај да би тај кандидат била Брнабићка.

Реално, шта мислите, какви би резултати тих нових избора били? Да ли неко стварно мисли да ова и оваква опозиција има било какве шансе да победи на изборима?

Ето, ја сам уверен да би на новим изборима Брнабићка била изабрана за Председника Србије а да би СНС опет имао већину и да би Вучић постао Премијер. Шта би се, дакле, у Србији променило новим изборима? Ништа, ама баш ништа!

Дакле, опозиција мора много више и паметније да ради да би скинула Вучића са власти на изборима. Ова и оваква опозија то једноставно не може јер је превише разједињена и у тој опозиција има свега и свачега тако да мени уопште није ни јасно ко за њих може и да гласа. Вучића једино може са влати скинути нека нова странка на чијем челу би били неискварени људи а који би имали неку идеју за будућност Србије која би одговарала народу.

Jasno je da je Srbija u kolapsu i blokirana zbog Vučića i da samo može da se odblokira kad Vučić podnese ostavku.

Zbog Vučićeve fotelje koju nepušta, đaci i studenti su izgubili godinu, finansiski Srbija u unutrašnjoj blokadi, sve stagnira, policija ga ne sluša, naprednjaci beže po ulici kriju se od naroda koji ih presreće i urniše, 99% građana izašlo na ulice na najveće proteste u istoriji, samo na jednom protestu u Beogradu skupilo se neverovatnih 1,5 milion građana.
Svi svetski mediji i sa istoka i sa zapada krenuli da prenose događaje sa protesta u Srbiji, blogeri i youtuberi po celom svetu krenuli da prate proteste u Srbiji gde masovno čitaoci u komentarima podržavaju narod i studente i žestoko osuđuju Vučićev režim i u komentarima procenjuju Snimke sa protesta da je 1 milion ljudi na ulici i u komentarima se smeju procenama režima od 107.000 ( te lažne brojke sa protesta sada komentariše ceo svet po intrnet mrežama i smeje im se kao i žestoko osuđuju zvučni top koji je upotrebljen na ljude koji mirno stoje i odaju minut ćutanja ) i to je sada izmaklo kontroli i više neće stati i Srbija će biti finansiski zaobilažena od svih zbog ovoga, sve dok Vučić ne podnese ostavku.

Dokle Vučić misli da zbog njegove fotelje cela Srbija stagnira i stoji u haosu ? ANKETA
mene Vućić ne ugrožava ni poslovno ni materijalno ni intelektualno ni imovinski ni seksualno

Glupo mi je da smetam čoveku koji mi ništa nije uradio
Ja sam iz vaspitane kuće

Vučić nema legitimitet pobegao je iz Beograda na dan protesta.
Na ovom snimku Vučić se u vreme protesta u Beograda javio sa njive znači pobegao je što je nedopustivo posle ovoga preostaje samo ostavka

Hocete ostavku odmah ili sada? Cisto da mu javim vasa ocekivanja.

mene Vućić ne ugrožava ni poslovno ni materijalno ni intelektualno ni imovinski ni seksualno

Glupo mi je da smetam čoveku koji mi ništa nije uradio
Ja sam iz vaspitane kuće
Onda glasaj za opciju u Anketi "Srbija nije bitna, bitna je fotelja"
Jer svejedno je da ti i ništa Vučić nije uradio, kad je Srbija blokirana zbog njega
I biće tako mesecima sve dok ne podnese ostavku odnosno odvoji se od fotelje da bi se odblokirala Srbija

Nema sanse ni kod jednog srbina da ti prodje ta prica....Srbih ima svoja pravila, a to su prvo , iz inata ima da ti smeta makar imao stete, a ovde nema..

Drugo moc se definise kao sposobnost da ometas tudje planove.....i nacin zivota...i tu se obozava moc, makar i kroz podrzavanje Vucica, a i sam Vucic podrzava Vucica.

Trece, uvek je uz moc prisutna i neka korist, znaci ako namerno nekom smetas da parkira, on ti da 1000 dinara da mu ne smetas vise...tako da se biti smetalo uvek isplati...

Uostalom to je i princip ove vlasti , ako smetas drugima onda samo tvoji mogu da zavrsavaju posao a drugi ispadaju glupi...

Dakle sto vise smetas i stopiras druge, to si pametniji za srbe i mocniji i vise ti se isplati , to sigurno...

Onda glasaj za opciju u Anketi "Srbija nije bitna, bitna je fotelja"
Jer svejedno je da ti i ništa Vučić nije uradio, kad je Srbija blokirana zbog njega
I biće tako mesecima sve dok ne podnese ostavku odnosno odvoji se od fotelje da bi se odblokirala Srbija
ja sam čuo da se sve plaća
i ćacilend i ovima da ne uče
pa se plaća statiranje na mitinzima
pa se plaća brabonjanje po internetu (nickovi sa brojevima, da u USAID ekspozituri nadju pod rednim brojem na spisku ko je)

a ja da ti za džabe popunjavam anketu?
5 konja na sunce pa da predjemo na posao, pa nisam ja od juče :ljutko:

Ја сам за то да проради пруга Нови Сад - Суботица.

Која не ради, не зна се због чега.
Неће нико ништа да потпише? До тога сте довели Србију, а "Србија не сме стати!" :mrgreen:

Nije to tačna anketa, nema Vučić ni 4% podrške vidiš da ne može da skupi ni 200 ljudi na miting pa mora da organizuje u bioskopskim salama. Dok protiv njega se skupi i po milion i po ljudi na protest.

Miting Vučićev u Negotinu 200 ljudi mu došlo na ovoj slici dokaz, posle više nije ni pravio mitinge jer je video da mu niko ne dolazi.
1740853919972.png1740853983560.png

Protest protiv Vučića 1,5 milion ljudi na ovom snimku

Po razlici brojnosti protesta i koliko Vučić skupi na mitinzima, otprilike 99% građana je protiv Vučića, a on jasno je da nema ni 1% podršku.
Vučić nema legitimitet i mora da podnese ostavku !

opet si popio malo više...

Шта ће ти анкета? Сам си дао одговор.

Back