Време је за ревизију српског друштва

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Време је да се најутицајнији психијатри, психолози, медицинари, просветари и сви који се баве друштвом скупе и да одреде шта ће убудуће смети и бити доступно нашим људима, а шта неће. Било би лепо да и Црква уђе у ту причу и заузме свој став.

Време је да се Србима ограничи сваки лош утицај, јер као народ трпимо најекстремније стране утицаје, од комунизма до екстремног капитализма, од вере до невере, и све јаке транзиције које нас поклапају као и целу Европу врло су оогубне за психу нашег народа и друштва.

Време је да се поради на правим вредностима и да се направи консензус како ће убудуће радити просветни, медијски и дигитални системи!!!

Време је да се најутицајнији психијатри, психолози, медицинари, просветари и сви који се баве друштвом скупе и да одреде шта ће убудуће смети и бити доступно нашим људима, а шта неће. Било би лепо да и Црква уђе у ту причу и заузме свој став.

Време је да се Србима ограничи сваки лош утицај, јер као народ трпимо најекстремније стране утицаје, од комунизма до екстремног капитализма, од вере до невере, и све јаке транзиције које нас поклапају као и целу Европу врло су оогубне за психу нашег народа и друштва.

Време је да се поради на правим вредностима и да се направи консензус како ће убудуће радити просветни, медијски и дигитални системи!!!

axaxaxax! ekumenska PC? hahahha! al si ti optimsta PA PROFITIJE DA BI ČOVEK
SLUŽIO BI SE MOLEBAN 24č DNEVNO U HRAMU SVETOG SAVE! 24/7!

kad ja sam čupao kosu zbog pada i izdaje RSK većinu srbijanaca je boleo tuki
došlo na naplatu to što ih je boleo tuki
a tek će! jer su izdali i KOSOVO pride!

Вређао си институцију председника ...

Стога је и санкција подпуно аденквантна.

Замисли рецимо да си увредио институцију круне .... па ће ти бити пријемчивије
Sjeverna Koreja šuti gleda u pod

Побркао си лончиће. То што си бесан на државу није ти свако крив због тога. Обрати се људима који 20 година не гласају.
stvar je u svima , drustvo cinimo svi

kapiras li mozda sad moje pozive , dugogodisnje, da vernici budu vernici

da crkva treba da propoveda i provodi skromnost i cestitost

bar 10 posto je krivica crkve za lose stanje u drustvu

ima tu i sudstva i novinarstva, po 30 posto , jos po 10 posto obrazovanje i nekompetentnost

i 10 posto ostalo

mozda postoci nisu bas tacni ali su tu negde

Nasa vlast vlada na mrznji, mrznji prema susednim drzavama i narodima, mrznji prema razvijenijima, mrznji prema svetu... Bez toga oni ne bi imali svrhu i pali bi...
Не причај глупости. Нисам присталица тренутне власти али далеко од тога да мрзимо било кога, чак напротив. Превише смо благи и пријатељски настројени према земљама које нам отворено исказују непријатељство

OVA ŽENA NIJE ZNALA SVOJE DETE DA VASPITA A HOĆE TUDJE?!
RODILA JE SINA KRIMINALCA NEDOSTOJNA JE MESTA UPRAVNIKE OBRAZOVNE USTANOVE!

https://srbin.info/drustvo/advokati...r-majka-uhapsenog-vracarca-postavio-je-ruzic/

АДВОКАТИ: Директорка школе Рибникар мајка ухапшеног „Врачарца“, поставио је Ружић​

18:15 05.05.2023.
6
SMSFacebookVkontakteTwitterViberWhatsAppTelegram

Познати адвокати Владимир Тодорић и Владимир Гајић данас су храбро открили шокантне информације о вези директорке школе "Владислав Рибникар" са криминалним "Врачарским кланом".​

„Директорка школе В. Рибникар је мајка ухапшеног Врачарца, оптуженог за тешко убиство. Директоре школа поставља министар просвете. Наивно је веровати да је она постала директорка упркос томе ко јој је син. Није упркос, већ због онога шта је Србија данас, баш зато“, написао је на Твитеру адвокат Драган Тодорић.

И адвокат Владимир Гајић је мало пре тога написао на Твитеру:
„Јел неко од ових стручњака / Гашић или Веселин Милић/ обавестио Вучића , на пример чија је мајка директорка ОШ Рибникар? Има ли везе са једним од ухапшених чланова Врачарске групе?

Питао је Вучића: Значи директорка гангстера васпитава децу? Јел то поента председниче Републике?

https://twitter.com/vladimirgajic1/status/1654509499078590467?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1654509499078590467|twgr^ea8dac2fc1ef8a526e16679efdc767d4f1b3deab|twcon^s1_&ref_url=https://srbin.info/drustvo/advokati-direktorka-skole-ribnikar-majka-uhapsenog-vracarca-postavio-je-ruzic/

Гајић је потом изнео још шокантнију сумњу да је директор Клиничког центра Србије родбински повезан са Костом који је осумњичен за масовно убиство.
„Или.. у ком блиском степену сродства је директор Клиничког центра Србије са млађим малолетником који је побио децу у Рибникару? Ајд да чујем нпр Веселина Милића, пошто је он најглупљи?“, упитао је Гајић.

Твитераши који по потреби глуме необавештеност (читај ботови) су га напали у коментарима: Зашто су те информације важне?
Гајић је на то одговори: Власт је извор криминала

Твитераши у коментарима су такође констатовали и да је директорка школе Владислав Рибникар, у чијој школи се десио масакр и где је ученик унео два пиштоља, шаржере са муницијом и молотовљеве коктеле – јавно похваљена од власти, као и да се није појавила испред школе где људи данима доносе цвеће и пале свеће, нити у медијима као одговорно лице да објасни како је то могло да се догоди у њеној школи.

da ne zaboravim obrazovne institucije , da krenu vec jednom da uce decu realnim stvarima,

do sedmog da postoji predmet o vaspitanju i zivotu deteta

od sedmog da se prirpremaju da budu buduci roditelji , da im se kaze kako treba da vaspitavaju svoju decu
Pobogu više , ne može škola da preuzme ulogu roditelja i vaspitava i obrazuje i čuva decu. Shvatite već jednom da mi nismo dadilje, već učitelji . Posao roditelja je da svojim ponašanjem, svojim modelom pokažu i nauče decu takvim vrednostima, mi smo tu da samo nadogradimo to .

Pobogu više , ne može škola da preuzme ulogu roditelja i vaspitava i obrazuje i čuva decu. Shvatite već jednom da mi nismo dadilje, već učitelji . Posao roditelja je da svojim ponašanjem, svojim modelom pokažu i nauče decu takvim vrednostima, mi smo tu da samo nadogradimo to .
cemu sluzi skola - da nauci decu informacijama iz raznih oblasti

sta je vaspitavanje ? - prihvatljivo ponasanje u drustvenim odnosima - znaci stvar koja se UCI

a deca pocinju vrlo mlada da idu u obdaniste , gde ih cuvaju kvalifikovani VASPITACI

Suplja prica,nema od toga nista.

Ajmo ovako.

Mislim da je mnogo bolje samog sebe usavrsiti i usavrsavati nego da ti zivot odredjuju raznorazni strucnjaci, politicka ili verska opredeljenja. Oni mogu da savetuju, podrzavaju, tese i eventualno pomazu, ali ultimativno, nas zivot je nas licni izbor (sa svim posledicama koje takvo stanje neminovno donosi). Ako neces da mislis i da imas svoj stav, onda tu ne pomazu nikakvi strucnjaci, institucije i vodje. Sam si upravljac svog zivota tj nisi robot nego si covek (osim ako vec nisi robotizovana pastva ova ili ona). Ako si covek onda bi bilo pozeljno da se tako i ponsasas u drustvu - kao covek. Osim ako ne mislis da si robot pa ti treba recept, jos gore, ako mislis da su ostali ljudi roboti pa im svima treba recept za zivot. Ono, mozda se osecas kao da si diktator koji najbolje zna kako neko drugi treba da zivi. (ne moram da navodim primere) Ovde ljudi treba prvo da nauce da razgovaraju sa drugim ljudima i da postuju tudje misljenje, rad, zalaganje i doprinos, i da nauce da pregovaraju pogotovo sa neistomisljenicima i da nauce da zajednicki da dodju do odluke kako ce dalje obavljati suzivot. Svaka cast inicijativi, ali uz duzno postovanje i bez uvrede - ne slazem se. Hocu da mislim ono sto ja zelim da mislim, a ne da mi neko odredjuje sta i kako da mislim. Smatram da je sloboda misljenja najzanemarenija civilizacijska kategorija. Niti smo svi isti niti mozemo svi da budemo isti, i bilo bi strasno pogresno i da budemo svi isti. Kad smo svi isti to se zove 'jednoumlje' koje nimalo nije pozitivni nacin uredjivanja medjuljudskih odnosa u drustvu. Jednoumlja su nas i dovela dovde gde smo. Hvala lepo na razumevanju.

Sve je to otislo na kvasinu, kad je pukla SFRJ… jeste da je SFRJ bila trula, ali strogo se vodilo racuna o moralu i vaspitanju.
Nije mogao nemoral u medije i sund je morao da plati debele pare da se pojavi na TV….

Sve je to otislo na kvasinu, kad je pukla SFRJ… jeste da je SFRJ bila trula, ali strogo se vodilo racuna o moralu i vaspitanju.
Nije mogao nemoral u medije i sund je morao da plati debele pare da se pojavi na TV….
Bilo i proslo i sa njim i verbalni delikt i 'popravna odmaralista na moru' kad ne mislis 'ispravno'...

Back