VREME JE DA KONAČNO ZNATE PRAVU ISTINU! Evo šta vas zaista čeka ako želite da uzmete

franak

Buduća legenda
Poruka
27.549
Posedovanje neograničene dozvole boravka

Ukupno 8 godina zakonskog boravka u Nemačkoj (7 u slučaju uspešno završenog kursa za integraciju)

Neosuđivanost (izuzetak su presude za sitne prestupe)

Nekorišćenje doprinosa prema SGB II ili SGB XII, recimo naknada za nezaposlene II, socijalna pomoć (izuzetak su situacije kada pomoć ne može da se zameni zaposlenjem, recimo u slučaju nesposobnosti za rad, seniora, samohranih roditelja ili mladih koji još pohađaju školu, uče zanat ili studiraju)

Obavezno zdravstveno osiguranje i uplata doprinosa u penzioni fond (po pravilu 60 meseci obaveznog osiguranja kod Penzionog fonda)

Poznavanje nemačkog jezika (najmanje nivo B1)

Položen test za dobijanje državljanstva ili dokaz o završenom školovanju u Nemačkoj

Poznavanje pravnog i društvenog poretka i uslova života u Nemačkoj

Priznavanje slobodnog demokratskog Ustava Savezne Republike Nemačke
Nepostojanje protivustavnih aktivnosti

Odricanje od stranog državljanstva (izuzetak su slučajevi kada je to nemoguće ili moguće samo pod izuzetno teškim uslovima ili kada je u pitanju državljanstvo neke od zemalja članica EU i Švajcarske).

Za supružnike nemačkih državljana, azilante i neke druge grupe koje nemaju navršenih 8 godina boravka, postoje specijalne odredbe.

Dolaziće oni ovamo da krcaju svoje penzijice .
Treba im ispostaviti uslov poznavanja srpskog jezika najmanje B1 i oporezovati ko oni nas kad idemo tamo da radimo.
49% ako se dobro sećam.

Istina.

Ali oni koju odu kao ja, malo kasnije nego sto treba pa ne natuku dovoljno za Nemacku ili Ibizu, ili stvore dovoljno nostalgije...kako ko.

A ovi klindzeri i klinci sto odu sa roditeljima bogme nece.

Bice malih Sebastijana koji ce dolaziti kod bake i deke u Prigrevicu na letnji raspust.

Al to samo dok im ne prorade hormoni za zenkama, onda vise nece.

Ne znam, meni je dovoljno da steknem pravo na 0% poreza

Posle toga me baš briga za japanskog cara

Tišina bre, čitamo "Veliku Istinu", prvi broj...
Odličan časopis!!!
Nema slika?

- - - - - - - - - -

Истина ће нас стварно ослободити!

Догодине у Цириху

Kazablanka je u Švajcarskoj!

Istina.

Ali oni koju odu kao ja, malo kasnije nego sto treba pa ne natuku dovoljno za Nemacku ili Ibizu, ili stvore dovoljno nostalgije...kako ko.

A ovi klindzeri i klinci sto odu sa roditeljima bogme nece.

Bice malih Sebastijana koji ce dolaziti kod bake i deke u Prigrevicu na letnji raspust.

Al to samo dok im ne prorade hormoni za zenkama, onda vise nece.

Kako zajebati familiju:
Marko - Markus
Petar - Peter
Slavko - e da ga...

Treba im ispostaviti uslov poznavanja srpskog jezika najmanje B1 i oporezovati ko oni nas kad idemo tamo da radimo.
49% ako se dobro sećam.

Pa valjda se sećaš prijatelju da bi ja dobrovoljno plaćao porez.Jedini sam što bi dao 100 franaka da bi glasao.
Šta da se radi kada puno toga radite pogrešno.

49% ako se dobro sećam.

I u Beogradu ti je toliki porez
Radiš za 250€ a struja, infostan, fiksni, kablovska i centralno 120€
To ti je 50%

Medjutim, u Njemačkoj tih svojih 50% uzmeš preko socijalnog dok ne radiš
Skokneš malo ovde da se prčiš po kafani
I tako uzmeš svih 100%

Ovde od socijalnog možeš da dobiješ da isteraš oči

- - - - - - - - - -

Principauté de Monaco, frérot.

Zašto ja da plaćam kad ima Franaka. Dok je sveta biće i Franaka

Tamo kod ****nosceva, u razjedinjenom kraljevstvu, počeli seljaci privrednici da ostavljaju pare
na ono ostrvo u blizini pa kad su ovi pismeniji ukapirali da i sirotinja izbegava odma doneli
zakon ko može ko ne može.

Dakle tvoj predlog ODBIVEN

You may kiss pinky ring

Back