anajade
Elita
- Poruka
- 20.582
Nek to dokaxuju sta je biloHoces da pitas zasto drzava koristi nehumana orudja protiv vlastitih gradjana na mirnim protestima ili?
Necu da osudjujem ni blokadere da su oni bacili petardu a necu ni vladt za taj top
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek to dokaxuju sta je biloHoces da pitas zasto drzava koristi nehumana orudja protiv vlastitih gradjana na mirnim protestima ili?
treba da budes pod nadstresnicom,malo da odmorisApsolutno ja bi da sam.bila u toj tisini ustvari bila bi u nekom drugom.svetu i da probufi da izvinrs prdez prva bi poletela.
Pricam davno sekta ih podovatila 15 minuta tisine.Ej gde si 15 min.
I dalje mislim da rade bez greske
Sve po planu i programu i na najbolji moguci nacin
Nacin koji je opstao 4 meseca i koji je izveo milion ljudi na ulice
Rederi oni koji pskidase prsluke kolko cujem ce se odmarajutreba da budes pod nadstresnicom,malo da odmoris
pozdravi vlasnika,krece dinstanjeRederi oni koji pskidase prsluke kolko cujem ce se odmaraju
Sta smo mi dobili konkretno od kardio mitinga,apsolutno nista...
Bez prave opozicije,radikalanih poteza,bojkota,gradjanske neposlusnosti itd,kriminalce necemo oterati sa vlasti narednih 10 godina...
Koji je sledeci potez prepametnih studenata,setnja do Subotice ili Paracina.
.....
Za pocetak je bilo potrebno istetati one retarde cacijevce iz parka,nema te policije koja bih mogla da ih brani okruzene sa.svih strana hiljadama denonstranata....
...
Nemam nameru da pratim upustva studenta,ovakav vid borbe protiv ovakve vlast je beskoristan....Dobili smo da je izaslo milion ljudi
Mozda jos uvek nismo svesni koliki je to broj
Polako ali sigurno se oslobadjaju ljudi i podize se moral
a vrsi se neprekidan pritisak na vlast koja pravi greske u koracima
i iznudjuju se potezi koji jos vise okrecu narod protiv nje
Recept do sad im je bio uspesan
Ako bude nekad imalo potrebe za agresivniji pristup
to ce biti kad dodje pravo vreme za to
Samo lagano i pratimo upustva studenata
Nemam nameru da pratim upustva studenta,ovakav vid borbe protiv ovakve vlast je beskoristan....
Litijaši u CG nisu tako mislili. A litije su trajale 17 meseciNemam nameru da pratim upustva studenta,ovakav vid borbe protiv ovakve vlast je beskoristan....
evo sad ćemo da plačemoNemam nameru da pratim upustva studenta,ovakav vid borbe protiv ovakve vlast je beskoristan....
Pogledaj snimak br. 8 (zadnji) na ovom linku, krosnje se uopste ne savijaju tamo gde ima manje ljudi. Znaci da su se krosnje savile od ljudi a ne od zvuka, vazduha ili bilo cega drugog.Ma nema. Ljudi se razbežali, popadali i krošnje se savijale same od sebe. Nema ničega.
Ebg. , Kerky. Nešto se desilo. Nešto je upotrebljeno. To nam je svima jasno. Nije nam jasno šta. Ako veruješ da je ovolika masa ovo iscenirala, onda ne znam šta da kažem . Ni na filskim setovima ovo ne uspeva bez 20 pokušaja. Neć u da gldam glupi Kurir. Na ovom forumu je postavljeno bar 20 snimaka uživo. Ne treba mi KurirPogledaj snimak br. 8 (zadnji) na ovom linku, krosnje se uopste ne savijaju tamo gde ima manje ljudi. Znaci da su se krosnje savile od ljudi a ne od zvuka, vazduha ili bilo cega drugog.
https://www.kurir.rs/vesti/politika...tra-beograda-o-navodnoj-upotrebi-zvucnog-topa
Pa dobro ipak pogledaj.Ebg. , Kerky. Nešto se desilo. Nešto je upotrebljeno. To nam je svima jasno. Nije nam jasno šta. Ako veruješ da je ovolika masa ovo iscenirala, onda ne znam šta da kažem . Ni na filskim setovima ovo ne uspeva bez 20 pokušaja. Neć u da gldam glupi Kurir. Na ovom forumu je postavljeno bar 20 snimaka uživo. Ne treba mi Kurir
Dakle, nešto je upotrebljeno. Nešto nepoznato našoj javnosti. Možda manjeg intenziteta. Možemo samo da nagađamo šta je. Smatram da nije bilo razloga da se upotrebi tako nešto. Protest je bio miran. Smatram da nije lepo što su neki ljudi u panici zaradili prelome i iščašenja. Tamo je bilo i mladog sveta i starijih ljudi. Nije lepo tako delovati protiv svog naroda koji ti ne pali zgrade, ne ruši institucije, ne prevrće automobile.Pa dobro ipak pogledaj.
Da, nesto ih je uplasilo, mozda neki zvuk, ali ocigledno nije toliko jak jer:
1) nisu se bas svi razbezali
2) niko se nije uhvatio za usi
3) brzo su se vratili nasvoja mesta
Pa sigurno da nije. Ali, pitanje je i od koga je upotrebljeno i da li je to vlast ucinila kako se ovde pripisuje i kako sam pripisujes.Dakle, nešto je upotrebljeno. Nešto nepoznato našoj javnosti. Možda manjeg intenziteta. Možemo samo da nagađamo šta je. Smatram da nije bilo razloga da se upotrebi tako nešto. Protest je bio miran. Smatram da nije lepo što su neki ljudi u panici zaradili prelome i iščašenja. Tamo je bilo i mladog sveta i starijih ljudi. Nije lepo tako delovati protiv svog naroda koji ti ne pali zgrade, ne ruši institucije, ne prevrće automobile.
Dobili smo to da je više stotina hiljada ljudi spremno da se angažuje u nekoj akciji na koju će studenti da ih pozovu.Sta smo mi dobili konkretno od kardio mitinga,apsolutno nista...
Bez prave opozicije,radikalanih poteza,bojkota,gradjanske neposlusnosti itd,kriminalce necemo oterati sa vlasti narednih 10 godina...
Koji je sledeci potez prepametnih studenata,setnja do Subotice ili Paracina.
.....
Za pocetak je bilo potrebno istetati one retarde cacijevce iz parka,nema te policije koja bih mogla da ih brani okruzene sa.svih strana hiljadama demonstranata....
...
Pa, ko je ,ako nije vlast? Đilas? Šolak?Pa sigurno da nije. Ali, pitanje je i od koga je upotrebljeno i da li je to vlast ucinila kako se ovde pripisuje i kako sam pripisujes.
Pa eto kazes i sam (na onj drugoj temi) da postoje neki krimosi.Pa, ko je ,ako nije vlast? Đilas? Šolak?
Onda su dementori..Stotine svedočanstava koje je „Vreme“ prikupilo govore o jezovitom talasu i zvuku koji je „udario“ na ljude u Ulici Kralja Milana tokom petnaest minuta tišine u subotu.
Neki iz mase stvar su opisali kao dolazak dementora – zlih bića koja ne hodaju već klize kroz vazduh. Njihova pojava donosi hladan dah, isisava toplinu i radost. Ljudi se kunu da su „osetili“ kako smesta moraju da se sklone sa ulice.
https://vreme.com/vesti/vreme-istrazuje-dementori-i-stampedo-u-kralja-milana/
Nek napisu krivicnu prijavu vucic im.pustio zle duhove i na sudu da dokaxu da zli dusi postoje haha
11. И зато ће им Бог послати силу преваре, да верују лажи;
Tako da je moguce i da su svi poludeli haha
Da. I angažuje ih vlast da razbijaju proteste. Čitaj pažljivije. Elem, nije reč o pametnim glavama. Znaju da pucaju i lome kosti bejzbolkama, ali ne umeju da koriste moderna naoružanjaPa eto kazes i sam da postoje neki krimosi.
E, pa to je sad tvoja pretpostavka.Da. I angažuje ih vlast da razbijaju proteste. Čitaj pažljivije. Elem, nije reč o pametnim glavama. Znaju da pucaju i lome kosti bejzbolkama, ali ne umeju da koriste moderna naoružanja
Ja gledam šta je to "dementori" kad ono iz Heri Potera
Te infantilne stvari će bolje od mene znati @Bren
kaže N1 da je bilo 325.000 ljudiHoces da pitas zasto drzava koristi nehumana orudja protiv vlastitih gradjana na mirnim protestima ili?