Vreme bez seksa

E ovako, pitanje je, od kad ste postali seksualno aktivni koji vremenki period ste najduze bili bez seksa?

Takodje bilo bi interesantno da uporedimo kako se kotiraju muškarci a kako žene.

Najduže 8 godina.
Ima veze sa dobijanjem drugog deteta, razvodom i puno obaveza kada jednostavno godinama nisam imala volju da budem sa nekim, da tražim, da uopšte budem u toj priči. Naravno, ako isključimo sam svoj majstor ;)

Pa tu je obuhvatilo i vojske godinu dana i veza sa nevnom devojkom i nadanjem da ce dati bar kad krenem u vojsku....pa kad dodjem na viken, pa kad dodjem na redovno...pa kad se skinem....nista...dzaba se nadao..
Raskinemo, ona ostala da pati.....
Tad se smuvam sa jenom gde sex, vreme, mesto nije bilo upitno...nezaboravno leto...
Koje je to mucenje. Jos takve to zovu vezom.

Zanimljivo, imas li stroge kriterijume za kandidate?
uglavnom imam
ali apstinencija nema nikakve veze sa tim kakvi su mi kriterijumi i da li se pojavljuje neko ko ih ispunjava
prosto sam imala faze kada mi seks postane manje bitan zbog raznih životnih okolnosti
čak mi se javljala i neka vrsta gađenja, uglavnom nakon nekog većeg razočarenja
i to pričam o periodu od proteklih 10ak godina, pre toga nisam imala takve tripove

uglavnom imam
ali apstinencija nema nikakve veze sa tim kakvi su mi kriterijumi i da li se pojavljuje neko ko ih ispunjava
prosto sam imala faze kada mi seks postane manje bitan zbog raznih životnih okolnosti
čak mi se javljala i neka vrsta gađenja, uglavnom nakon nekog većeg razočarenja
i to pričam o periodu od proteklih 10ak godina, pre toga nisam imala takve tripove
Jasno, ima smilsla, kao i tripovi.

Ume seks i da bude odbojan, pogotovu ako sreces osobe s kojima se ni malo ne uklapas ni po senzibilitetu, ni stilu zivota ni eroticnosti. Jbga, ne treba forsirati, jedino sto moze da se desi je da si s nekim ovako ispunjen, osvezen, zezanje, smeh i te stvari i ako i seks nije bas vrhunski.
A ovo kad je neyebica, sro vise ljudi i da si okrizen zenama. Cisto socijalizacije radi, osecaja.

Ume seks i da bude odbojan, pogotovu ako sreces osobe s kojima se ni malo ne uklapas ni po senzibilitetu, ni stilu zivota ni eroticnosti. Jbga, ne treba forsirati, jedino sto moze da se desi je da si s nekim ovako ispunjen, osvezen, zezanje, smeh i te stvari i ako i seks nije bas vrhunski.
A ovo kad je neyebica, sro vise ljudi i da si okrizen zenama. Cisto socijalizacije radi, osecaja.

Da, da, ako se seks ima s osobama koje ne prijaju, to može loše da utiče generalno na senzibilitet i seksualnu energiju - kod mene je tako. Probala sam to mnogo puta, svaki put misleći kao ajde da se ima seks, ali ne. Mora da postoji dopadanje i želja. I da je lepo, nema kompromisa.

Back