Vrele gume, lek za probavu?

Espanol:
Strajder:
Espanol:
Nikad se na ovim prostorima nije više (plaćeno) galamilo o vozaču koji u karijeri nije imao NI JEDNU pobedu! Ili možda neko zna za neku? :wink:
pa ti ga Espanol ureknu...covek izgleda pobedio u Banja Luci, osim ako nemam pogresne informacije? :wink:
Koliko znam u Banja Luci je skrljao menjač i izleteo sa staze! :roll:
mislim na trku vozenu u nedelju 10. oktobra u Banja Luci...izvor informacija pungas.com...Mikica na treningu imao kvar, startovao poslednji i u pokusaju da obidje Kulundzica koji je imao pol, izleteo...Andrej je pobedio ispred Asanovica i Timotica...Asanovic je pobednika optuzio da ga je nesportski sprecavao u preticanju (?) sto je na kraju rezultiralo tuchom izmedju Gorana i Andreja :shock: ...kako se tucha zavrsila nije poznato :roll: ...trka je navodno bila promotivna trka Super Cup-a

Danas sam razgovarao sa Mikicom. Na treningu mu je riknula glavčina, ali su preko noći nekako sredili. Na trci je sa poslednjeg mesta već u drugom krugu uhvatio Andreja,a onda je auto samo počeo da šeta i izleteo je. Kulundžić je (po više izvora) celu trku kvarno zagrađivao Gorana, zbog čega se ovaj iznervirao i pale su teške reči. Tu se umešao neki pametnjaković od novinara, pa je on dobio po tamburi. Drugu trku su u znak protesta odbili da voze svi, pa je Andrej sam provozao par krugova i skrenuo u boks. Sve više liči na Čedu... :lol:

Nekada davno dok jos novine o automobilim kod nas nisu bile tako rsprostranjene, i strane, a i na nasem jeziku, pojavile su se vrele gume. Meni se cini jedne od prvih, ako ne i prve novine koje su se bas reklamirale, i bile poznate...

Ipak vremenom sam video sa su u stvari novinari davezi puni sebe, a Xtremno losi i pristrasni komentari F1 su me izludjivali...

Srecom pojavile su se i bolje novine, pa su VG otisle u zapecak...

U svakom slucaju, skoro sam gledao TV izdanje VG i potsetio se da su novinari i dalje u stanju da izbace gomilu recenica o nekom autu, a da ne kazu nista korisno... Tipa: armaturna tabla je ovakva, gril maske je ovakav bokovi su onakvi, cela pojava je... Kao da mi ne vidimo kakvi su...

Konkretno imali su neku reportazu o novim Miniijima, u nekoj pustinji, i tekst uz to je bio da se useres dosadan...

Da li neko deli moje misljenje o ovim likovima, ili se meni samo cini da su totalno neprofesinonalni, i zastareli?

Vrele gume su najbolji casopis o automobilizmu kod nas tacka
Top speed je postao toliko interesantan da mi ne pada na pamet da to smece kupujem sem ako nema neki test tipa McLaren SLR ili enzo i slicno, jer za sve drugo su ljudi jednostavno nesposobni.
Uporedni test-0.
Test obicnih kola -0.
Verujem Kulundzicu-malo sutra.

VG su nekad bile bolje ali sad su ok, u svakom slucaju najbolje kod nas.

Meni se baš ne sviđa TOP SPEED jer forsiraju nekakve supersportske aute.. U redu je to, ali treba više prostora za one ''obične''.
S druge strane se susrećemo sa komentarima: plus je motor, potrošnja, elastičnost, a minus mali gepek i velika(?) buka u kabini. I to kažu za npr. dizelaša od 12000 eura iz niže klase...
Oni bi i za F1 na testu prokomentarisali nemogućnost vuče prikolice i manjak prtljažnog prostora...

MA da taj kulundzic je seljak zesci1

Ali opet mi je TS OK jer bas zato sto govore cesto o supersportskim kolima.

Ja kad bih imao koliko god para znao bih sam koji auto da kupoim iz srednje klase, ili nize, ni najmanje mi ne trebaju njihovi komentari, i preporuke.

Back