Ljudi, poznaje li ko Andreja??? Obozavam ga...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad se na ovim prostorima nije više (plaćeno) galamilo o vozaču koji u karijeri nije imao NI JEDNU pobedu! Ili možda neko zna za neku? :wink:Dont_Break_The_Oath:Dzaba ti sto ga obozavas kada je on samo proslost auto sporta i nista vise.
pa ti ga Espanol ureknu...covek izgleda pobedio u Banja Luci, osim ako nemam pogresne informacije? :wink:Espanol:Nikad se na ovim prostorima nije više (plaćeno) galamilo o vozaču koji u karijeri nije imao NI JEDNU pobedu! Ili možda neko zna za neku? :wink:
Koliko znam u Banja Luci je skrljao menjač i izleteo sa staze!Strajder:pa ti ga Espanol ureknu...covek izgleda pobedio u Banja Luci, osim ako nemam pogresne informacije? :wink:Espanol:Nikad se na ovim prostorima nije više (plaćeno) galamilo o vozaču koji u karijeri nije imao NI JEDNU pobedu! Ili možda neko zna za neku? :wink:
mislim na trku vozenu u nedelju 10. oktobra u Banja Luci...izvor informacija pungas.com...Mikica na treningu imao kvar, startovao poslednji i u pokusaju da obidje Kulundzica koji je imao pol, izleteo...Andrej je pobedio ispred Asanovica i Timotica...Asanovic je pobednika optuzio da ga je nesportski sprecavao u preticanju (?) sto je na kraju rezultiralo tuchom izmedju Gorana i Andreja :shock: ...kako se tucha zavrsila nije poznato ...trka je navodno bila promotivna trka Super Cup-aEspanol:Koliko znam u Banja Luci je skrljao menjač i izleteo sa staze!Strajder:pa ti ga Espanol ureknu...covek izgleda pobedio u Banja Luci, osim ako nemam pogresne informacije? :wink:Espanol:Nikad se na ovim prostorima nije više (plaćeno) galamilo o vozaču koji u karijeri nije imao NI JEDNU pobedu! Ili možda neko zna za neku? :wink: