Vrela zaljubljenost

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
Mnogo sam zaljubljena u jednog decka. Znate vec svu pricu. On je u nekoj grozomornoj vezi sa jednom odvratnom devojkom, koja je alapaca i diktatorka. Ja sam mnogo zaljubljena u njega. Ne znam sta da radim. Ne mogu da mu pridjem, jer sam dama i mislim da bi decko trebalo da bude djentlmen i pridje meni, a ne ja njega da jurim.

Mnogo sam zaljubljena u jednog decka. Znate vec svu pricu. On je u nekoj grozomornoj vezi sa jednom odvratnom devojkom, koja je alapaca i diktatorka. Ja sam mnogo zaljubljena u njega. Ne znam sta da radim. Ne mogu da mu pridjem, jer sam dama i mislim da bi decko trebalo da bude djentlmen i pridje meni, a ne ja njega da jurim.

Ништа се не брини, оставиће је за који дан и почеће да јури тебе...

Но, ако притом буде имао нож у рукама и лудачки поглед, ипак дозволи себи да се мало забринеш...

Cico,ako ti treba limar za onaj krem beli folksvagenov kombi,idi na cerak,i trazi Žiću,tip radi kvalitetno a nije skup:ok:

Poslednja izmena:

Back