Vrela čuvarka plaže stiže u južni vetar - Pamela je počela kao PLEJBOJ zečica

Sensei

Master
Moderator
Poruka
55.225
Američka glumica Pamela Anderson (55) glumiće u trećem delu filma "Južni vetar", saznaje Kurir.

Finale serije "Južni vetar: Na granici" publika je mogla da vidi na RTS, a na leto već kreće da se radi novi nastavak avantura Petra Maraša.

Kako preživeti

Radnja novog filma izmešta glavne junake van Beograda i zemlje u avanture koje će dovesti do preispitivanje međusobnih odnosa, kao i situacija u kojima će mogućnost preživljavanja i ishod biti neizvesni.

Dolazak Pamele, kao zvezde trećeg dela, nije iznenađenje za ljude u filmskom biznisu, jer ima iste agente kao i njene kolege, holivudski glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin. Oni su snimali drugu sezonu serije i poneli su sjajne utiske iz Srbije. Za angažman svetskih zvezda, kako saznajemo, potrebno je izdvojiti između 50.000 i milion evra.

Glumci se tada plaćaju ne po danu snimanja, nego za celu nedelju. U ugovor im ulazi pet dana snimanja, kostimska proba i konferencija za medije. Pamelina cena za veću ulogu nije trenutno viša od 100.000 evra nedeljno.

Autori popularne franšize još uvek ne žele da otkrivaju detalje trećeg dela.

- Tačno je da će biti u filmu i jedna velika zvezda. Ne želimo da objavimo njeno ime dok ne krene snimanje - kratko je za Kurir rekla producentkinja Tatjana Žeželj Gojković.

izvor
3412416_juzni-vetar-milos-bikovic-pamela-anderson-foto-profimedia-promo_ls.jpg

cije to vlazni san..bikovica il nekog drugog..

верујем да је у питању влажни сан Александра Вучића који је решио да доведе свет у Србију, па покушава да доведе рециклиране глумце, да глуме у српским серијама.

Да Памела има квалитетне послове, не би морала да долази у Србију да глуми у трећеразредним серијама.

верујем да је у питању влажни сан Александра Вучића који је решио да доведе свет у Србију, па покушава да доведе рециклиране глумце, да глуме у српским серијама.

Да Памела има квалитетне послове, не би морала да долази у Србију да глуми у трећеразредним серијама.

Тако је и Веља у Чачак доводио ону певачицу из осамесетих, што је у базену показивала сисе.

Али и њу је довео са 2 деценије закашњења, као што ови сад доводе Памелу.

Jedini razlog zašto nju dovode je njeno ime. Dovedi zvučnija imena i tako osiguraj veću zainteresiranost kod publike.
Ali što pružiti toj publici? Besmislenu ulogu poznate glumice koja se "utopi" u loše ispričanoj priči? Dobar primjer su posljednja dva strana glumca koja su dobili i previše prostora, obzirom na nebitnost njihove uloge po glavnu radnju same priče. Dakle, ako si već imao u planu eliminirati takve uloge, zašto im posvetiti toliko scena, umjesto da to ograničiš na jednu, maksimalno dvije epizode, a ostalo vrijeme iskoristiš za bolju razradu priče. Ali ne, publika je morala biti upoznata s njihovim dramatiziranjem i hedonizmom, da bi se sve to na kraju završilo brzo...

ko kaze da je u pitanju trecerazredna serija? Vidis da u njoj nema Vojina i Slobode Cetkovic.

Тако је и Веља у Чачак доводио ону певачицу из осамесетих, што је у базену показивала сисе.

Kasno Pamela na Kosovo stiže. 🙂

Jel ima neke šanse i da se Inspektor Blaža pojavi u seriji sa njom ? 😆
PS : šta je bilo Tomi majonezu jedan. :d

E ljudi da mi je neko u šestom, sedmom razredu , tamo pre 20 i kusur godina rekao da će Pamela da igra u nekoj našoj domaćoj seriji ja mislim da bi odlepio od uzbuDženja, ja mislim da bi ono samo 2 puta natego kožuricu i odma bi svršio od uzbudjenja ali danas mi se to kao i ona sama čini skroz nekako već deplasirano i što bi rekli "outdated".

Mislim da ona odavno već nikom nije interesantna više, mislim ko se još loži na čuvarke plaže (bejvočice), sad su aktuelne bivše sekretarke mup-a. 😉

Што се тиче Памеле, то је 3 деценије закашњења, она је била популарна почетком 90-тих.

Она спада у категорију људи, којима се баш виде године на лицу, и сада изгледа баш као бакута упркос бројним естетским захватима.

Back