- Poruka
- 41.519
Vrednost ljubavi u danasnjem vremenu?
Vidim da su zaredale teme vrednosti žena
Pa kontam da i ja pokrenem temu …..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubav je porez na budale
Teši seiako sam u posedu romantične ljubavi, nenormalan pritisak koji postoji da se život organizuje oko romantične ljubavi je samo skretanje pažnje od duboke potrebe za ljubavlju zajednice
Teši se
filozofski gledano moze da budeLjubav je porez na budale
u poslednjih 10tak godina svakoj kazem da je volim ko mladju sestru...i ne lazemNema tu neke mistike. Slažete se, volite što ste zajedno.
A za nas koji se ne volimo ni sa kim spec, to je ona obostrana radost dobrog sexa, kada se celu noć ne razdvajate i jedva čekate da se vidite ponovo. Takva ljubav je na žalost kraćeg trajanja jer je ne prati slaganje ličnosti. Pa opet, za nas je lepa i važna.
Ljubav može biti i mala, recimo prošle su strasti ali kada smo zajedno prijatno nam je, recimo na planini nekoj. Onda se raduješ
Jer nemaš mlađu sestru?u poslednjih 10tak godina svakoj kazem da je volim ko mladju sestru...i ne lazem
Samo nastavi da provociraš, Stivene Fraješta je bubili što si nešto butthurt
etoJer nemaš mlađu sestru?
Pa razumemo se čestoeto
cekao prvu koja ce da skonta
Ljubav je trgovina izmedju sujete i nje. I naravno sujeta uvek pobedi, osim u retkim slucajevima.Vrednost ljubavi u danasnjem vremenu?
Vrednost ljubavi zlata i dijamanata je uvek zagarantovana i stabilna.Vrednost ljubavi u danasnjem vremenu?
NE govorimo o ljubavi prema materijalnom bogatstvu...Vrednost ljubavi zlata i dijamanata je uvek zagarantovana i stabilna.
Pa ni ja nisam govorio o takvoj vrsti ljubavi.NE govorimo o ljubavi prema materijalnom bogatstvu...
Da moze da pukne stoji, al bas da je materijalno, nije. Svakako da je brak jedan od nacina da se materijalno obezbedis,Ljubav mehur koji moze da pukne svaki čas. Neko se ga vise dozivljava emocionalno, neko materijalno.