ВРЕДНИ БОТ Јелена НАТО Милић напала протесте, опозицију, подржала Вучића

Ко се пита на Космету?
Не врдај.:roll:

Ameri.Zašto,dok se Ameri pitaju već 2 decenije,postoje naši političari koji daju manje i političari koji daju više šiptarima?Zašto je Vučić potpisao briselski sporazum,a niko pre njega nije hteo?Odgovori.Ne vrdaj?

Ameri.Zašto,dok se Ameri pitaju već 2 decenije,postoje naši političari koji daju manje i političari koji daju više šiptarima?
Зато што је тако наредио онај- који се пита!
И не прави се глупљи него што јеси.
Као, теби то није јасно...

ВРЕДНИ БОТ Јелена НАТО Милић напала протесте, опозицију, подржала Вучића

Истакла је да премијерка Брнабић и председник Вучић покушавају да, због лошег наслеђа 1990-их година, усмере Србију на другу страну, али да то не иде једноставно.

Директорка Центра за евроатлантске студије Јелена Милић изјавила је данас да је ношење вешала на протесту „1 од 5 милиона“ апсолутно неприхватљиво и оценила да је то само једна у низу негативних конотација у вези са тим протестима.

.

Па и крст је средство за извршење смртне казне, а још нико није ухапшен.

.

Платио бих да схватим- шта се деси у глави особе, која своју егзистенцију и уверења заснива на нечему оваквом...:zroll:
Ето, ова фотографија; нико није луд ни довољно глуп да не зна какву реакцију са овом провокацијом, дрском и изазивачком, може да испровоцира, али, ипак то ради.
И сутра је неко са тањим нервима и бесан негде сачека, премлати или шта год горе, и- крив је само он, али не и она?
При том, так неко је остао без породице, убијене у возу код Варварина, или при бомбардовању Ниша, Алексинца, или је отац Милице Ракић...
Не знам, не могу да схватим толику поквареност овог времена- да неко овако зарађује за живот.

A od čega bi dotična alternativno mogla živjeti i tko bi bez takvog njezinog samozapišavanja mogao znati da ona uopće postoji?
Posebna je priča to što sam potpuno siguran da joj poslodavci nimalo ne škrtare za ovakvo nemoralno plivanje u sirovim govnima!

To ipak ne može svatko!

Немојте тако, кад је ботовала за једну страну била је објективна, а сад кад ботује за Вучића не ваља. Или подржавајте ботове увек или их не подржавајте никад. Иначе сте и сами бот.

Платио бих да схватим- шта се деси у глави особе, која своју егзистенцију и уверења заснива на нечему оваквом...:zroll:
Ето, ова фотографија; нико није луд ни довољно глуп да не зна какву реакцију са овом провокацијом, дрском и изазивачком, може да испровоцира, али, ипак то ради.
И сутра је неко са тањим нервима и бесан негде сачека, премлати или шта год горе, и- крив је само он, али не и она?
При том, так неко је остао без породице, убијене у возу код Варварина, или при бомбардовању Ниша, Алексинца, или је отац Милице Ракић...
Не знам, не могу да схватим толику поквареност овог времена- да неко овако зарађује за живот.

Neko za $ i to lepe sume a neko za sendvič sve je to jako slično.....

Neko za $ i to lepe sume a neko za sendvič sve je to jako slično.....
Није слично, ни приближно...
Знам неке који то раде из уверења; њих ми је донекле и жао, и разочаран сам да је неки мој сународник толико плитак, слаб, преплашен, лош, или само глуп. За мањине ме не чуди много- они имају ту деценијама усађену идеју да ће им бити боље ако је Србија слаба, а Срби под притисцима какви се данас спроводе. Бе баш паметно, али- одувек Срби имају проблема са нелојалним мањинама, јер никад не казне нелојалност.
А ове, који то раде за новац- не бих жалио ни трен.
По кратком, законски покривеном поступку,
То је велеиздаја, и за то је само једна казна, у целом свету.

Немојте тако, кад је ботовала за једну страну била је објективна, а сад кад ботује за Вучића не ваља. Или подржавајте ботове увек или их не подржавајте никад. Иначе сте и сами бот.

Postoji li ovde iko, ko je podržavao ikada išta, što govori J.Milić,osim džeguarke,blajbija i komšije? :mrgreen:
Ja se ne sećam.Tako da,molio bih pojedine forumaše da ne lažu.To nije lepo.Ne treba se ugledati na J.Milić,Vučića i ostale satrape

Poslednja izmena:
Није слично, ни приближно...
Знам неке који то раде из уверења; њих ми је донекле и жао, и разочаран сам да је неки мој сународник толико плитак, слаб, преплашен, лош, или само глуп. За мањине ме не чуди много- они имају ту деценијама усађену идеју да ће им бити боље ако је Србија слаба, а Срби под притисцима какви се данас спроводе. Бе баш паметно, али- одувек Срби имају проблема са нелојалним мањинама, јер никад не казне нелојалност.
А ове, који то раде за новац- не бих жалио ни трен.
По кратком, законски покривеном поступку,
То је велеиздаја, и за то је само једна казна, у целом свету.

Slično jako.. I taj što je na vlasti je srozao tog pa mu nudi milostinju (sendvič) da ne umre od gladi za neke svoje sebične ciljeve .. Moral u srpskoj politici :) .

Poslednja izmena:

Back