ВРЕДНИ БОТ Јелена НАТО Милић напала протесте, опозицију, подржала Вучића

американци своје издајнике waterboard-ују
ја мислим та је то више кул него нато
:zper:
сигуран сам да би се она сложила да и ми наше издајнике вотербордујемо јер је кул?
да и ми будекмо кул као нато

nato.jpg

Ми смо ионако пре пар година потписали споразум са Нато, а усмерен на медије... средства јавног замајавања.
Повремени иступи оваквог типа су очекивани.

Искрено, она вешала су заиста велики прекршај. Ако се народ позива на слободу, не може никако линчом да је постигне.

https://twitter.com/Nik_Jov/status/...ulaciji-poslao-svog-coveka-da-nosi-vesala-na/

" Šta ste rekli @sns_srbija, ko je uneo maketu vešala na protest u Beogradu?

Da pomognem malo @NesaStefanovic.

DygVAmTXQAMGgv3.jpg

DygVAmUWsAIUE2X.jpg

DygVAmSWwAc1YIX.jpg

oprezno. NATO je provaljen ............da je umesao prste u ovaj proces "UVODJENJA DEMOKRATIJE" u Srbiju................pa sad zrtvuje sopstvene "pijune" da bi skrenuo paznju sa svojih ciljeva.

Al FAKAT OSTAJE......................VUCIC MORA OTICI I BUDUCI SRPSKI "ZAEV" MORA UVESTI SRBIJU U NATO.

Zašto mora otići?

Pa nije ona ni tako mlada.
Није млада али се намонитра топ када дође код Марића ..просто је неукусно за јутрањи програм , неке корзете , шминка у фулу .груди на изволте .као да је кренула у ноћни излазак а не у јутарањи програм .онда му се удвара и гледа га право у очи, смешка ..очигледно је да жена долази искључиво због Марића , НАТО је само изговор .Јелена Милић је НАТО стралета ...када сам је видела у емисији у мајици са голим леђима све ми је било јасно ..а Марић беше ожењен ?

није трач уопште , она је отерала и Ирену са хепија због љубоморе .ниси приметио како га заљубљено гледа .сеск шема проверено

To kao što za Jovanovića provereno znaš da duguje pare nekome?

Ili si, zapravo, ti Jelena Milić?

ВРЕДНИ БОТ Јелена НАТО Милић напала протесте, опозицију, подржала Вучића

Истакла је да премијерка Брнабић и председник Вучић покушавају да, због лошег наслеђа 1990-их година, усмере Србију на другу страну, али да то не иде једноставно.

Директорка Центра за евроатлантске студије Јелена Милић изјавила је данас да је ношење вешала на протесту „1 од 5 милиона“ апсолутно неприхватљиво и оценила да је то само једна у низу негативних конотација у вези са тим протестима.

nato-kul-JELENA-MILIC.jpg

Организатори би могли врло лако да се огласе и ограде од сваке такве провокације и кажу да су то урадили неки недобронамерни људи који хоће да дискредитују протесте и ја бих то прихватила. Међутим, то се уопште не дешава“, рекла је Милић за Танјуг и додала да је Центар за евроатланске студије од почетка протеста указивао на нелогичности и лицемерне ствари у вези са тим протестима.

Протести се одвијају под паролом „доле насиље“ и за успостављање владавине права, односно за полазну основу имају критику актуелног стања у друштву, укључујући и злоупотребу владавине права од стране актуелне власти, како то демонстранти и они који говоре на протестима истичу, подсетила је Милић.

„Ако сте за владавину права и против насиља, онда сте и против правног насиља, а оно подразумева да не можете унапред указати прстом ко је убио, па чак и Оливера Ивановића, пре него што било каква судска инстанца каже коначну реч о томе… ако се залажете за владавину права и за реформе и указујете на лоше стање у Србији у том смислу, какав сте онда заговарач владавине права, ако унапред знате да је неко крив, без судских доказа“, рекла је Милић.

Милић је оценила да ношење вешала на протестима никако не може да се издвоји из контекста да је народни посланик Двери Срђан Ного недавно рекао да премијерку Ану Брнабић и председника Србије Александра Вучића треба обесити, ако је истина да су потписали законе у вези са миграцијама.

„Србија је пре неколико година осветлала образ управо кооперацијом са западном међународном заједницом и показујући хуманост према мигрантима који су у већем броју тада дошли у Србију. Врло сам поносна да Србија 2019. године ни на који начин није иста као Србија деведесетих“, рекла је Милић, истичући да је ове године у школу у Србији кренуло 400 деце миграната.

Истакла је да премијерка Брнабић и председник Вучић покушавају да, због лошег наслеђа 1990-их година, усмере Србију на другу страну, али да то не иде једноставно.

„Мислим да је велика одговорност и на онима који излазе на улицу, али и на колегама из западне међународне заједнице, аналитичарима и новинарима“, рекла је Милић и указала да се, нажалост, дешава тренд да се мисли да је прогресивно све што је опозиционо.

Она је рекла да је потпуно легитимно изразити на миран начин своје незадовољство, али да се не сме намерно провоцирати и експлицитније не оградити од увредљивих изјава, попут оних на рачун премијерке Брнабић.

За то заиста немам речи. То није ствар питања женских права или расизма, већ намерно системско провоцирање најгорег у нашем друштву“, закључила је Милић.

https://srbin.info/2019/02/03/vredn...ic-napala-proteste-opoziciju-podrzala-vucica/

Vucicu stigla podrska sa "neocekivanog" mesta
pajserka nije svesna da se obelezila za propast

Платио бих да схватим- шта се деси у глави особе, која своју егзистенцију и уверења заснива на нечему оваквом...:zroll:
Ето, ова фотографија; нико није луд ни довољно глуп да не зна какву реакцију са овом провокацијом, дрском и изазивачком, може да испровоцира, али, ипак то ради.
И сутра је неко са тањим нервима и бесан негде сачека, премлати или шта год горе, и- крив је само он, али не и она?
При том, так неко је остао без породице, убијене у возу код Варварина, или при бомбардовању Ниша, Алексинца, или је отац Милице Ракић...
Не знам, не могу да схватим толику поквареност овог времена- да неко овако зарађује за живот.

Pa Vucic ti je jos gori od nje. On prvi gazi na Milicu Rakic tako sto predaje Kosovo krvnicima.

- - - - - - - - - -

Na zalost ispada da su bezboznici i sodomiti elita beograda i vlasti u Srbiji.

Pogledaj malo sa druge strane. Nadji nesto pozitivno, nemoj uvek biti mracan. Beograd je jedan sumadijski, srpski grad... Samo je trenutno pod okupacijom, isto kao i tvoja Stara Srbija.

Pa Vucic ti je jos gori od nje. On prvi gazi na Milicu Rakic tako sto predaje Kosovo krvnicima.

- - - - - - - - - -

Pogledaj malo sa druge strane. Nadji nesto pozitivno, nemoj uvek biti mracan. Beograd je jedan sumadijski, srpski grad... Samo je trenutno pod okupacijom, isto kao i tvoja Stara Srbija.

Sta ti vidis pozitivno gore?

Najgore vrednosti se propagiraju blud nemoral prevare , vlast beogradska pljacka narod, zatire , otimaju trudnicama porodiljsko odsustvo, sve ogrezlo u kriminal i korupciju

Sta ima lepo da ti vidis bas me interesuje.

Sve sto se desva u mom kraju je refleksija desavanja onoga u Beogradu

Riba smrdi od glave

Ма, да, срам га било од доопета...
како би ти поставио политику према Космету?

Ja ne bih ukinuo srpske institucije na KiM,kao što ti je gazda derpe uradio.Ne bih platio anacionalnog noja da me brani.Ne bih rošio pare iz budžeta da bih ga nahranio paštetom.
Dovoljno za Srbiju

Ja ne bih ukinuo srpske institucije na KiM,kao što ti je gazda derpe uradio.Ne bih platio anacionalnog noja da me brani.Ne bih rošio pare iz budžeta da bih ga nahranio paštetom.
Dovoljno za Srbiju
Опет си се крљао са Комшијом, и ти причаш исте глупости...:lol:
Е, мој Сиско Киде, спао си на ниске гране.
Слаб си са хронологијом догађаја, опет тумачиш ствари из сужене свести. Нису на Космету ни Срби ни Албанци газде, нити се ишта питају.
Знаш ти врло добро ко тамо успоставља и укида, и не прави се тенкре, ти си већ велики дечко...:lol:

Опет си се крљао са Комшијом, и ти причаш исте глупости...:lol:
Е, мој Сиско Киде, спао си на ниске гране.
Слаб си са хронологијом догађаја, опет тумачиш ствари из сужене свести. Нису на Космету ни Срби ни Албанци газде, нити се ишта питају.
Знаш ти врло добро ко тамо успоставља и укида, и не прави се тенкре, ти си већ велики дечко...:lol:

Slabo ti stojiš sa hronologijom.Imaš izliv paštete na mozak.Zna se ko je na Kosmetu gazda od 1999.No,zašto su do 2012. postojale srpske institucije na KiM,a zašto posle toga ne postoje?Zašto je bilo nemoguće zamisliti šiptara u Severnoj Mitrovici,a danas se kreću naoružani i hapse koga požele?Zašto ranije Tači nije smeo da priviri gazivoama,a danas opušteno krstari?Ko ono to sve potpisa u Briselu?
Lepo si pitao kako bi postavio poliku prema KiM i dobio si odgovor.Žuljeve ćeš dobiti braneći poludelog gazdu

Slabo ti stojiš sa hronologijom.Imaš izliv paštete na mozak.Zna se ko je na Kosmetu gazda od 1999.No,zašto su do 2012. postojale srpske institucije na KiM,a zašto posle toga ne postoje?Zašto je bilo nemoguće zamisliti šiptara u Severnoj Mitrovici,a danas se kreću naoružani i hapse koga požele?Zašto ranije Tači nije smeo da priviri gazivoama,a danas opušteno krstari?Ko ono to sve potpisa u Briselu?
Lepo si pitao kako bi postavio poliku prema KiM i dobio si odgovor.Žuljeve ćeš dobiti braneći poludelog gazdu
Понављам- питање- ко се пита за све на Космету?
Срби?
Албанци?
Или- она трећа страна?:roll:
Кога ти браниш, Жуљко?:lol:
Дај, сабери се!
Јбт, цео свет зна, само се ти правиш веверица;:mrgreen: не свиђа ти се Вучић, па би сад да му прикрпиш и ово?:hahaha:

Понављам- питање- ко се пита за све на Космету?
Срби?
Албанци?
Или- она трећа страна?:roll:
Кога ти браниш, Жуљко?:lol:
Дај, сабери се!
Јбт, цео свет зна, само се ти правиш веверица;:mrgreen: не свиђа ти се Вучић, па би сад да му прикрпиш и ово?:hahaha:

Izvini,ali zašto Mirko Cvetković nije potpisao briselski sporazum?U Mirkovo vreme su jedinice Rosu dobijale metak u čelo kada se približe S.Mitrovici.Ko je bio na forumu za vreme vlade BoTe i Mirka C.,zna koliko ih nisam voleo i kakvim sam ih gofnima posipao.Vučić je još dobro i prošao (valjda sam se već zamorio od pljuvanja).
Sviđa ti se Vučić,pa bi briselski i IPAP sporazum,koje je on potpisivao da zanemariš? :hahaha:

Izvini,ali zašto Mirko Cvetković nije potpisao briselski sporazum?U Mirkovo vreme su jedinice Rosu dobijale metak u čelo kada se približe S.Mitrovici.Ko je bio na forumu za vreme vlade BoTe i Mirka C.,zna koliko ih nisam voleo i kakvim sam ih gofnima posipao.Vučić je još dobro i prošao (valjda sam se već zamorio od pljuvanja).
Sviđa ti se Vučić,pa bi briselski i IPAP sporazum,koje je on potpisivao da zanemariš? :hahaha:

Slažem se sa svakim napisanim slovom … Neću pljuvati Vučića, umorio sam se i ja, ali ću da ga popiškim …. Ima vremena ...

Ко се пита на Космету?
Не врдај.:roll:

Back