ВРЕДНИ БОТ Јелена НАТО Милић напала протесте, опозицију, подржала Вучића

Тихи

Starosedelac
Poruka
168.460
ВРЕДНИ БОТ Јелена НАТО Милић напала протесте, опозицију, подржала Вучића

Истакла је да премијерка Брнабић и председник Вучић покушавају да, због лошег наслеђа 1990-их година, усмере Србију на другу страну, али да то не иде једноставно.

Директорка Центра за евроатлантске студије Јелена Милић изјавила је данас да је ношење вешала на протесту „1 од 5 милиона“ апсолутно неприхватљиво и оценила да је то само једна у низу негативних конотација у вези са тим протестима.

nato-kul-JELENA-MILIC.jpg

Организатори би могли врло лако да се огласе и ограде од сваке такве провокације и кажу да су то урадили неки недобронамерни људи који хоће да дискредитују протесте и ја бих то прихватила. Међутим, то се уопште не дешава“, рекла је Милић за Танјуг и додала да је Центар за евроатланске студије од почетка протеста указивао на нелогичности и лицемерне ствари у вези са тим протестима.

Протести се одвијају под паролом „доле насиље“ и за успостављање владавине права, односно за полазну основу имају критику актуелног стања у друштву, укључујући и злоупотребу владавине права од стране актуелне власти, како то демонстранти и они који говоре на протестима истичу, подсетила је Милић.

„Ако сте за владавину права и против насиља, онда сте и против правног насиља, а оно подразумева да не можете унапред указати прстом ко је убио, па чак и Оливера Ивановића, пре него што било каква судска инстанца каже коначну реч о томе… ако се залажете за владавину права и за реформе и указујете на лоше стање у Србији у том смислу, какав сте онда заговарач владавине права, ако унапред знате да је неко крив, без судских доказа“, рекла је Милић.

Милић је оценила да ношење вешала на протестима никако не може да се издвоји из контекста да је народни посланик Двери Срђан Ного недавно рекао да премијерку Ану Брнабић и председника Србије Александра Вучића треба обесити, ако је истина да су потписали законе у вези са миграцијама.

„Србија је пре неколико година осветлала образ управо кооперацијом са западном међународном заједницом и показујући хуманост према мигрантима који су у већем броју тада дошли у Србију. Врло сам поносна да Србија 2019. године ни на који начин није иста као Србија деведесетих“, рекла је Милић, истичући да је ове године у школу у Србији кренуло 400 деце миграната.

Истакла је да премијерка Брнабић и председник Вучић покушавају да, због лошег наслеђа 1990-их година, усмере Србију на другу страну, али да то не иде једноставно.

„Мислим да је велика одговорност и на онима који излазе на улицу, али и на колегама из западне међународне заједнице, аналитичарима и новинарима“, рекла је Милић и указала да се, нажалост, дешава тренд да се мисли да је прогресивно све што је опозиционо.

Она је рекла да је потпуно легитимно изразити на миран начин своје незадовољство, али да се не сме намерно провоцирати и експлицитније не оградити од увредљивих изјава, попут оних на рачун премијерке Брнабић.

За то заиста немам речи. То није ствар питања женских права или расизма, већ намерно системско провоцирање најгорег у нашем друштву“, закључила је Милић.

https://srbin.info/2019/02/03/vredn...ic-napala-proteste-opoziciju-podrzala-vucica/

Vucicu stigla podrska sa "neocekivanog" mesta

Није неочекивано, чим је неко редован гост на Хепију и Пинку ствар је јасна. А ботова има разних, од лизача ђона до лажних критичара.
Она је на хепију искључиво јер је у секс шеми са Марићем ако ниси приметио и ни због чег друго .можда је због Марића и подржала Вучића

Она је на хепију искључиво јер је у секс шеми са Марићем ако ниси приметио и ни због чег друго .можда је због Марића и подржала Вучића

Не знам то, звучи ми као трач и не бих да коментаришем. Али ако неко стално тамо гостује, све ми је јасно.

Не знам то, звучи ми као трач и не бих да коментаришем. Али ако неко стално тамо гостује, све ми је јасно.
није трач уопште , она је отерала и Ирену са хепија због љубоморе .ниси приметио како га заљубљено гледа .сеск шема проверено

није трач уопште , она је отерала и Ирену са хепија због љубоморе .ниси приметио како га заљубљено гледа .сеск шема проверено

Хаха ајде добро, обратићу пажњу следећи пут.

Платио бих да схватим- шта се деси у глави особе, која своју егзистенцију и уверења заснива на нечему оваквом...:zroll:
Ето, ова фотографија; нико није луд ни довољно глуп да не зна какву реакцију са овом провокацијом, дрском и изазивачком, може да испровоцира, али, ипак то ради.
И сутра је неко са тањим нервима и бесан негде сачека, премлати или шта год горе, и- крив је само он, али не и она?
При том, так неко је остао без породице, убијене у возу код Варварина, или при бомбардовању Ниша, Алексинца, или је отац Милице Ракић...
Не знам, не могу да схватим толику поквареност овог времена- да неко овако зарађује за живот.

Платио бих да схватим- шта се деси у глави особе, која своју егзистенцију и уверења заснива на нечему оваквом...:zroll:
Ето, ова фотографија; нико није луд ни довољно глуп да не зна какву реакцију са овом провокацијом, дрском и изазивачком, може да испровоцира, али, ипак то ради.
И сутра је неко са тањим нервима и бесан негде сачека, премлати или шта год горе, и- крив је само он, али не и она?
При том, так неко је остао без породице, убијене у возу код Варварина, или при бомбардовању Ниша, Алексинца, или је отац Милице Ракић...
Не знам, не могу да схватим толику поквареност овог времена- да неко овако зарађује за живот.

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku HEFESTOS 1.

Tihiju a i tebi jos jedna repkica lagano.
Inace,na tu ruznu ofucanu kamenjarku ne treba plaho obacati puno paznje.Poskapali u mukama i ona i njoj slicni.

Pa nije ona ni tako mlada.

Ми смо ионако пре пар година потписали споразум са Нато, а усмерен на медије... средства јавног замајавања.
Повремени иступи оваквог типа су очекивани.

Искрено, она вешала су заиста велики прекршај. Ако се народ позива на слободу, не може никако линчом да је постигне.

А не пада ти на памет да јој је можда баш то и циљ, и задатак?z:D

Ne.

Jeca.jpg

Milićka nije bila oduvek Vučićeva, ali kupio ju je pre jedno godinu dana (ili možda malo jače). Vidi se tipična radikalna promena koja je u približno slično vreme bila zahvatila i Šešelja.

Па није било линча.

Знам и ја да није било извршења... али се чудим да бар некакво унутрашње обезбеђење није спречило тог неког типа да унесе такву ствар међу протестанте.
Мада могу да замислим и да је убачени елемент. Вођа је пре извесног времена обећао да нећемо да видимо полицију око демонстраната... што не искључује присуство у цивилу.

oprezno. NATO je provaljen ............da je umesao prste u ovaj proces "UVODJENJA DEMOKRATIJE" u Srbiju................pa sad zrtvuje sopstvene "pijune" da bi skrenuo paznju sa svojih ciljeva.

Al FAKAT OSTAJE......................VUCIC MORA OTICI I BUDUCI SRPSKI "ZAEV" MORA UVESTI SRBIJU U NATO.

Истакла је да премијерка Брнабић и председник Вучић покушавају да, због лошег наслеђа 1990-их година

uf, kakav otvoren napad na Predsednika Vucica

- - - - - - - - - -

:super:

- - - - - - - - - -

TiKomire, DOSqurčili ste i vi LJOTIĆEVSKI BOTOVI, jednako koliko i NATO-Jelena!

javi se cika Sormazu, pitaj ga sto u Skupstini Srbije, kao poslanik SNS, trazi ulazak u NATO

i ja sam o tome razmišljao, ali siguran sam da sve to ima smisla, samo treba imati informacije o osobi
svako zašto ima svoje zato

Back