Vredjanje & Moovanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... :D etotako, a ja mislila da me ti ne primećuješ?
i ja sam riba.
delimično. :lol:

P.S. Ne bih pljunula itd. Ne sporim ja tebi duh i stil. Samo sporim... da se ne ponavljam i ne dodajem nove utiske.

e pa iste ste.....iz mog ugla....chak i obe imate po 3 "rechi" u opisu....i slike u avataru....

uvreda je kad ti neko kazhe neshto shto ti ne volish da ti drugi kazhu.....yeah....pravo u centar

e a el imate vi momke i te fore?....

AntunTun:
e pa iste ste.....iz mog ugla....chak i obe imate po 3 "rechi" u opisu....i slike u avataru....
uvreda je kad ti neko kazhe neshto shto ti ne volish da ti drugi kazhu.....yeah....pravo u centar
e a el imate vi momke i te fore?....
Šta su reči u opisu?
Ti i ja imamo različite definicije uvreda.
A jel imaš ti momka?

e volo bi da ostanem i tjaskam na temi al ene je jagodica pa me zanima shta tje da pishe.....a to za konstataciju.....chek samo jedan dan kad me nagazi jedan dziber previshe....ima sve da ih pobijem a da ne trepnem....al polaaaako....eeee...pa nisam ja budala.....ima da dignem neke shine na nekom nadvozhnjaq u vazduh....ima da izginu i oni u vozu i oni ispod istog....pa da vide oni koga su omalovazhavali....aspili...progonili...ugnjetavali....

pa nem pojma.....mislim znash ono...nisam probo...mozhda je u tome spas....al nekako mi gadni mushki....ok da visish sa njima....pa razumem i da ih kreshesh....al zamisli sad neq nezhnost....il zamisli ljubav....ma daaaaj....izgleda da nisam gej....al vidish rekoh da mosh da ih kreshesh....al to mozhda shto ja volim analni sex....mada to nije ni priblizhno isto....al dobro mozhe da se povezhe....ja sam dendrofil....i nije me stid....mogu vam retji da je to uzelo maha u nas....svakoga dana sve vishe i vishe ljudi hita u shume da zadovolji svoje sexualne nagone....e znash shta je super....shto pitash nekog na forumu ima li dechka a oni pitaju a imash li ti?....mislim....ko koga ****?....ajd ona tema sa onim ko je udat a ko nije....a vid ovo....lepo uljudno pitanje...ko shto doliqje biva dochekano na besciljna pitanja o mojoj sexualnosti....zaista....besmisleno

1. o tebi mislim mnogo manje i mnogo pozitivnije nego sto pretpostavljas
2. prema ljudima generalno imam pozitivan stav osim kada pokazu namere da me egzistencijalno ugroze... dakle, napad na moj fizicki integritet i benigna agresija tj. samoodbrana

etotako:
1. o tebi mislim mnogo manje i mnogo pozitivnije nego sto pretpostavljas
2. prema ljudima generalno imam pozitivan stav osim kada pokazu namere da me egzistencijalno ugroze... dakle, napad na moj fizicki integritet i benigna agresija tj. samoodbrana
Pa možda je tebi pozitivno da misliš o nekom da je lud i to javno pišeš po temama /profesionalna deformacija, pa ljubav prema pacijentima i te stvari/, ili ti je to pozitivnije od... čega? :lol:
To što misliš malo o meni je super. Još samo da se uzdržiš da komentarišeš moju ličnost svako malo i eto sreće i veselja... :lol: :lol: :lol:
:shock: Ne sećam se da sam te ugožavala ikako, fizički tek ne.

preterujes, samo na jednoj temi i samo jednom sam se izjasnila u vezi sa tobom
sa druge strane, ti se izuzetno cesto izjasnjavas negativno o meni na forumu, a i licnoj komunikaciji sa forumasima me olajavas... i meni to uopste ne smeta, niti te krivim za takvo misljenje, niti ga cenim...To sto ti imas neki problem te ne cini manje covekom jer svako ima neki problem... i zao mi je sto sam dopustila da me tvoje uvrede isprovociraju i da tada, onaj jedan put, kazem nesto o tebi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back