Vredjanje & Moovanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Maxy:
To ti je fora!Recimo na forumu,svi se slihtaju nazovimo cool likovima:roll: .Mozda uz njih i oni dobiju malo na popularnosti:-P Jaki napadaju slabe,i tako u krug................Glupa fora al sta ces.
Cast izuzecima8-) !

Hvala, posto sam ja izuzetak! Ne shlihtam se nikad nikome, ne vidim bas ni neku poentu tome...

Ali ima shlihtara, ono, bas puno...

Pera_Zdera:
Ako ti se ne svidja ili jednostavno ne razumes (posto si na intelektualnom nivou dinosaurusa) ti jednostavno nekoj citati sta ja napisem.
Niti sam rekao da ne razumem, niti sam rekao da mi se ne svidja (prochitaj josh jednom pazljivije). Nije uvek prijatno chitati tvoje umotvorine, al' chovek uvek na kraju zna da ce biti nagradjen makar malim smeshkom.
Pera_Zdera:
Bas kao na slici - neki bez razloga nadrdan lik koji ima samo jednu funkciju da siri svoju negativnu energiju i bljuzgotine svud po forumu.
Nisam uopshte nadrndan, samo malo impulsivno reagujem pri kontaktu sa budalama.
Pera_Zdera:
tvoji zucni i nadrndani postovi mene uopste ne zanimaju.
Dobro. Pa?

LePiaf:
Niti sam rekao da ne razumem, niti sam rekao da mi se ne svidja (prochitaj josh jednom pazljivije). Nije uvek prijatno chitati tvoje umotvorine, al' chovek uvek na kraju zna da ce biti nagradjen makar malim smeshkom.
Nisam uopshte nadrndan, samo malo impulsivno reagujem pri kontaktu sa budalama.
Dobro. Pa?
Joj sta cu ja sa tobom da radim....
Aj da se ponavljamo. Rekao si da ne razumes i da ja pisem nejasnoce generalno...nemoj da ti kopiram...mrzi me....
Eto ispadosmo budale i ja i ti....
A i dalje ne kontam sta je tvoj cilj u tome...

Pera_Zdera:
Most interesting...
Da nisi onda ti drugima rekla da se tako muva? :lol:

Sta mislis da li je veca verovatnoca da se tako neko smuva ili otera?
Nisam ni morala... Znas da mi se svi slihtaju, tako da su se sami ugledali na mene... :mrgreen:

E sad, salu na stranu... Ako uzmemo da je to light varijanta teorije "ko se tuce, taj se voli", onda vjerujem da ima ljudi koji na taj nacin zaista zavrse u nekoj vezi emotivno-seksualne prirode... No, posto ja zaista nisam iz te price, ne bih zeljela dublje da analiziram porive koji ih tjeraju na takav model funkcionisanja...

postoje ljudi koji ne umeju na konstrktivan nacin da ispolje svoje slabosti prema odredjenoj osobi, pogotovo ako je idealizuju

ako osecaju slabost i/ili inferiornost normalno da pokusati na sve nacine da je uvaljaju u govna ne bi li joj ili bolje reci sebi... objasnili da nije toliko sjajna koliko oni to misle :D

****** kolko meni nepoznatih rechi....al ja navijam za lepiafa....on jes da je sexualni manijak....al zna da bude duhovit.....a i ko ne bi volo onu tichicu......nesretnik je toliko propatio da svaka lozha miso k njemu biva blokirana......aj nadji sliq zubatog i skidam kapu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back