esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Pero,daj te kokice pa da se uvalim u krevet - poceo film na Pinku.
Poz svima
Poz svima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E vis i ja cu mozda da ga odgledam...esperanca137:Pero,daj te kokice pa da se uvalim u krevet - poceo film na Pinku.
Poz svima![]()

Hellen:Ал се ви овде лепо мувате, а? Још ће пасти и групњак на крају, све у стилу ''ко се туче-тај се воли!''![]()
Ja to zamišljam kao neki žešći S&M... 
Hellen:Ал се ви овде лепо мувате, а? Још ће пасти и групњак на крају, све у стилу ''ко се туче-тај се воли!''![]()
Maxy:To ti je fora!Recimo na forumu,svi se slihtaju nazovimo cool likovima.Mozda uz njih i oni dobiju malo na popularnosti:-P Jaki napadaju slabe,i tako u krug................Glupa fora al sta ces.
Cast izuzecima8-) !
Niti sam rekao da ne razumem, niti sam rekao da mi se ne svidja (prochitaj josh jednom pazljivije). Nije uvek prijatno chitati tvoje umotvorine, al' chovek uvek na kraju zna da ce biti nagradjen makar malim smeshkom.Pera_Zdera:Ako ti se ne svidja ili jednostavno ne razumes (posto si na intelektualnom nivou dinosaurusa) ti jednostavno nekoj citati sta ja napisem.
Nisam uopshte nadrndan, samo malo impulsivno reagujem pri kontaktu sa budalama.Pera_Zdera:Bas kao na slici - neki bez razloga nadrdan lik koji ima samo jednu funkciju da siri svoju negativnu energiju i bljuzgotine svud po forumu.
Dobro. Pa?Pera_Zdera:tvoji zucni i nadrndani postovi mene uopste ne zanimaju.
Heh, i ti isto gledala taj film....Vragolasta Amfibija:bas ti fala sto si obavestila odoh
Mislis da to tako funkcionise...ja sam vise za varijantu il se tucem il se volim.Hellen:Ал се ви овде лепо мувате, а? Још ће пасти и групњак на крају, све у стилу ''ко се туче-тај се воли!''![]()
Most interesting...Gazdarica:Ma da Pero, vrijedjanje je, ustvari, muvanje... Tako smo se efendija i ja smuvali...
Tako je.Aleksej_BASO:
Hvala, posto sam ja izuzetak! Ne shlihtam se nikad nikome, ne vidim bas ni neku poentu tome...
Ali ima shlihtara, ono, bas puno...
Joj sta cu ja sa tobom da radim....LePiaf:Niti sam rekao da ne razumem, niti sam rekao da mi se ne svidja (prochitaj josh jednom pazljivije). Nije uvek prijatno chitati tvoje umotvorine, al' chovek uvek na kraju zna da ce biti nagradjen makar malim smeshkom.
Nisam uopshte nadrndan, samo malo impulsivno reagujem pri kontaktu sa budalama.
Dobro. Pa?
Nisam ni morala... Znas da mi se svi slihtaju, tako da su se sami ugledali na mene...Pera_Zdera:Most interesting...
Da nisi onda ti drugima rekla da se tako muva?![]()
Sta mislis da li je veca verovatnoca da se tako neko smuva ili otera?

:shock: Vređam??? Koga, zašto, ma neeeeeAntunTun:evo i kalimero vredja......el to indirektno muvash ?.....il samo vredjash....
Kad bi znala da mu se obracas nadimkom koji mu je nadenuo moj blistavi um ti bi pljunula i tri koraka unazad... za svaki slucaj...CaLiMeRo::shock: Vređam??? Koga, zašto, ma neeeee
Inače indirektno ne radim ništa![]()
![]()
Tunjevino, šta je za tebe uvreda?