storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
Ја ти рекох да ми не стоји. Па ти сад види.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iluzionista:A lepo... A ja se taman zabrinuo da Peri kvarimo temu. Ipak je ovo tema "svađanje & moovanje". Šalim se, bre... Nisam hteo da te ljutim. Meni si ti jedan vrlo simpatičan i gotivan lik.
storm cloud:Е сад видиш и сам да ми не стоји. Плавушице нису овако надрндане. :razz:
Primecujem ja tvoje postove. Prekopirao sam jednu najbitniju recenicu....pogledaj na prvoj strani. Takodje se slazem i da je to jedna od najpametnijh izjava....kratko i hebitacno...CaLiMeRo:Pero, što izbrisa moj post? Pa odgovorila sam ti na temu. Vređaju i muvaju istovremeno samo budale, a na to padaju takođe budale. Možda si mislio da to nije pametno rečeno, pa me izbrisao?
Ali sad kad te Hanibalka smekšala lepotom, računam da ovaj moj post nećeš ni da primetiš, a kamoli obrišeš.
Pera pada na zbir i jednog i drugog, a najvise na dobrotu...ako ti kazes da si bespomocna... :rolleyes: ne vidim ni svrhu ovog tvog silnog blebetanja...osim ubijanje licne dosade...hanibal77:o hvala
al znas pera ne pada na lepotu nego na pamet,tu sam vec bespomocna
jao super ti si moj idol!ajde sad idiPera_Zdera:Pera pada na zbir i jednog i drugog, a najvise na dobrotu...ako ti kazes da si bespomocna... :rolleyes: ne vidim ni svrhu ovog tvog silnog blebetanja...osim ubijanje licne dosade...
Ti imas vremena...ja nemam...
Nekulturno...hanibal77:jao super ti si moj idol!ajde sad idi
kupujemo adminu svako jutro dorucakPera_Zdera:Nekulturno...
I kako sad covek tebe da gotivi i da ti ne kaze nesto uvredljivo...
Opet jos jedno smece.
Ja ne znam kakve vi privilegije imate kod admina da vam dopustaju ovoliko chatovanje. Za chatovanje imate chat...a za privatne stvari i privatna dopisivanja imate PP. Ne smarajte ceo forum. Mislite da je nekom sa strane ovaj vas chat nesto zanimljiv...dosadan je bre. Od 5000 recenica samo se jedna dve mogu izdvojiti da su vezane za temu. Ako nemate sta reci na temu...ne znam sta trazite ovde. Zelja za centrom paznje...sick... :?
Pa sto bi ti branio kad ti verujem 100% :rolleyes: , namestena klopka u koju nisam upao.hanibal77:ma nije papucar al voli da mi ugadja kad smo sami,inace pred drustvom mi preti
kad smo sami to je bre dusa od coveka(cak me je pustio da da idem svakog vikenda na sluzbeni put)
to je bilo s namerom da ispadnes duhovit?ili faca na moj racun?e pero pa znaju te ljudi,a ovi novi ce te upoznatiPera_Zdera:Pa sto bi ti branio kad ti verujem 100% :rolleyes: , namestena klopka u koju nisam upao.
Mislio sam da si pricala o moru a ne o sluzbenom putu.
Drugo kakve veze ima neke bezvezna kres sema - one night stand, sa da ja tebi nesto ne dozvolim.
I trece najsladje - da to vece sam ti dopustio, a sutradan sam te oterao u PM. A ti si se pitala pa kako pa zasto. :wink:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ala ste dosadne sa tim kaucom, poklonicu vam ga ionako cu da kupim novi.hanibal77:pretio mi da izadjem iz kafica,da odem na onaj kauc,ostavim devojku i da mu dam (peceni pohovani) mozak
je l ima jos nesto?
U da nije da se ljutis sto je na tvoj racun.hanibal77:to je bilo s namerom da ispadnes duhovit?ili faca na moj racun?e pero pa znaju te ljudi,a ovi novi ce te upoznati
Drzimo se plavusica...koje placaju...iluzionista:A lepo... A ja se taman zabrinuo da Peri kvarimo temu. Ipak je ovo tema "svađanje & moovanje". Šalim se, bre... Nisam hteo da te ljutim. Meni si ti jedan vrlo simpatičan i gotivan lik.
o hvala!LePiaf:
ma uopste se ne ljutim,samo ocekujem da drzimo odredjeni nivoPera_Zdera:U da nije da se ljutis sto je na tvoj racun.
Pa tamo ima 5 strana na moj racun pa te kuliram.
Da vidis malo kako to izgleda, kad neko kaki. :wink:
Pera_Zdera:Hehe kakva ideja - da sam na svoju temu dam ocenu 1. ))
Pa da...samo ko sto si vec primetila da ja stvari gledam samo iz moje perspektive pa ono sto ja radim je ok...a kad drugi to isto radi to je bljack... :wink:hanibal77:ma uopste se ne ljutim,samo ocekujem da drzimo odredjeni nivo
a da mi smeta mislis da bismo to radile samo na tvojim a ne i na tudjim temama?
Pa hvala sta da ti kazem.NaraYan:Zasluzeno, nema shta.
Evo ti josh jedna.
Hehe, jel to onaj gde kaze da koji se svadjaju i muvaju lece komplekse?divlja u srcu:Ne znam kako vi, al' ja volim da se malo i svadjuckam pre bilo cega!
Daleko da se lozim na ozbiljnu svadju, niti na tesku pljuvacinu, ali malo odmeravanja snaga nije na odmet. :wink:
Etotako je dala najbolji odgovor.
Pera_Zdera:Pa hvala sta da ti kazem.
Mada mi dajes preveliki kompliment da sam je ja licno zasluzio, ali whatever...poklonjenom konju se ne gleda u zube.