C
CaLiMeRo
Gost
Ma jok, bre. Dok su stajale njihalice u Haninom profilu, Pera bio grub i agresivan, a sad, vidi ga - poplaveo i namiguje...peach:nije ga smeksala lepotom,vec mekim sisama
E, da neko i Peri doaka!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok, bre. Dok su stajale njihalice u Haninom profilu, Pera bio grub i agresivan, a sad, vidi ga - poplaveo i namiguje...peach:nije ga smeksala lepotom,vec mekim sisama
au cali precenjujes moje mociCaLiMeRo:Ma jok, bre. Dok su stajale njihalice u Haninom profilu, Pera bio grub i agresivan, a sad, vidi ga - poplaveo i namiguje...
E, da neko i Peri doaka!
zene bre ne navlacite mi bedu za vratpeach:pa da...pati za njima,pa se dodvorava,ne bi li ih hani vratila
fali nam jos neko za cetverac:?hmmm pera zdera?peach:@hani
da iluzionista,ti,tvoje sike i ja...mi smo cetverac!
Zar to nije pet?peach:@hani
pratis me znaci?peach:aaa! tako znaci,to je osoba zbog koje je tomax ispao iz prvog kruga,a iluzija ce u drugom zavrshiti isto :-(
u cetvercu ih vesla 4 a jedan vicepeach:@hani
opsednuta si perom! ti i tvoje sike vazite za dvoje,kapirash ?
peach:@hani
hanibal77:pratis me znaci?
pa ovaj hmmm eto da piznam sad svima pera i ja se volimo OOOOOPPPPSSSSS
oooo kako je ljubav slepailuzionista:Pa, to je lepo... Pero koliko ljubavi za tebe... Ja ne bih odbijao ovakve otvorene i iskrene izlive ljubavi na tvom mestu.
sta uradih zeno?je l sam papucar onda?peach:znaci,on te naterao da prodas silikone?
cccc!
sad ce traziti da zamenis mozak...za ispravniji primerak...nelezbejski
pretio mi da izadjem iz kafica,da odem na onaj kauc,ostavim devojku i da mu dam (peceni pohovani) mozakpeach:hm,ne znam...otvori topic o tome!
je l' on to tebi PRETIO?
da bre i da ce da me oslobodi sexu al da pazim da ne pozelim drugog jer ce upasti u famoznu tripologiju da me je napravio nimfomankom i da me je stvoriopeach:da se ne svadjas dok ga muvas?
ma sto on mora da zna sta ja radim dok je on u kuhinji i kuva rucak ili pegla?peach:ma neeee! otkud!
samo se malo 'vatamo po njegovoj teritoriji...dodje nam k'o pimp
nece se on ljutiti! nismo mi za "ignore" listu...posebno ti,mislim,ipak si zaljubljena u coveka,nije fer...a i prema meni bi morao da bude obziran-oteo mi te! sta ja sad da radim,s kim da varam raindog?!