Vredjanje & moovanje - bez smeca

etotako:
Mislim da je Pera sasvim dovoljno trpeo provokacije i vi zloupotrebljavate njegove teme da bi se sa njim sukobili umesto da raspravljate o temi.
Ja sam banovao Raindog, Lepaif i AntunTun

Jednostavno ne zelim na svom monitoru da gledam stvari kao sto su "iznutrica od pregazene gliste". To je naravno za ignore u momentu.
Ne znam vise sta pisu ali i ne zelim da znam.

Ja zelim da pricam sa normalnim ljudima koji imaju nesto pametno da kazu. Ko ne ume da komunicira...ignore...

hanibal77:
odbijam da se moji odgovori navode izvedeni iz konteksta
pero ili brisi SVE ili navedi SVE ili ja pisem moderatoru da to uradi
Sto se sada ljutis..pa samo ono pametno sam ti prepisao.
Ako bas zelis obrisacu ga skroz. A ko bas ima zelju da vidi sve napisano i tvoje i tudje ima onu temu pa nek gleda.
Ja sam rekao da cu prepisati samo pametno i normalno vezano za temu.

Pero, što izbrisa moj post? Pa odgovorila sam ti na temu. Vređaju i muvaju istovremeno samo budale, a na to padaju takođe budale. Možda si mislio da to nije pametno rečeno, pa me izbrisao? :lol: :lol: :lol:
Ali sad kad te Hanibalka smekšala lepotom, računam da ovaj moj post nećeš ni da primetiš, a kamoli obrišeš. :lol: :lol: :lol:

CaLiMeRo:
Pero, što izbrisa moj post? Pa odgovorila sam ti na temu. Vređaju i muvaju istovremeno samo budale, a na to padaju takođe budale. Možda si mislio da to nije pametno rečeno, pa me izbrisao? :lol: :lol: :lol:
Ali sad kad te Hanibalka smekšala lepotom, računam da ovaj moj post nećeš ni da primetiš, a kamoli obrišeš. :lol: :lol: :lol:
o hvala
al znas pera ne pada na lepotu nego na pamet,tu sam vec bespomocna:(

Back