gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
А каже да ће неки жалити ... чек док се испоздравља ... а ко ће жалити? ја нећу ... ти?
Msssim... Šta reći...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А каже да ће неки жалити ... чек док се испоздравља ... а ко ће жалити? ја нећу ... ти?
Taj je...
![]()

A koga pa briga da li ti postujes ili ne?
Nit' si najpametnija, nit' imas monopol na "savete".
"Putuj" ti!

No, svejedno... Ionako sam sumnjao, pa sam vodio računa šta pišem na PP.
Nego, saznah ja kuda vodi oskrnavljeni link. Vodi ka Tabloidu. Lele, ne biste mi verovali šta sam sve tamo pročitao...naravno o Krsti. Pominju se i Enchanted i Esh...
Ne smem dalje, jer ću popiti trajni za to. Koga interesuje naći će. Sve u svemu, uvek mi je bilo čudno da jedan Šiptar na Kosovu tako savršeno dobro vlada srpskim jezikom, gramatikom i pravopisom.

No, svejedno... Ionako sam sumnjao, pa sam vodio računa šta pišem na PP.
Nego, saznah ja kuda vodi oskrnavljeni link. Vodi ka Tabloidu. Lele, ne biste mi verovali šta sam sve tamo pročitao...naravno o Krsti. Pominju se i Enchanted i Esh...
Ne smem dalje, jer ću popiti trajni za to. Koga interesuje naći će. Sve u svemu, uvek mi je bilo čudno da jedan Šiptar na Kosovu tako savršeno dobro vlada srpskim jezikom, gramatikom i pravopisom.

Pa naravno da nije nikome bitno da li ja ovde postujem ili ne, isto tako meni nije bitno ko će otići i zaista ne razumem čemu sva ta patetika i ljutnja. Ovde sam zato što ja hoću i besmisleno je da pravim dramu oko svog odlaska. Nismo mi u rodu da bismo se traumirali zbog nečijeg odlaska.
Te priče koje su tamo sam čuo 2005.-te.Od Marloa i te ekipice.Evo mogu ja da prepricam u kratkim crtama.
Poenta teksta je da ga je pisao retard, na osnovu informacija nekog bolida, razocaronog clana Krste koji blage veze sa zivotom nema.![]()
Procitao na vreme,odmah cim je lik postavio i upisao se od smeha![]()
Tacno tako i molim lepo.
Nit' cu ja da 'placem" za nekim, nit' ce neko za mnom, ali udruzeni bojkot Krstarice doveo bi do necega.
A ti to osporavas na ovaj nacin i relativizujes.
pusti ljude koji hoce da idu, neka odu, neka pisu pre toga sta hoce, niko nema "monopol" na neciji stil ovde.

Evo mogu ja da prepricam u kratkim crtama.
Poenta teksta je da ga je pisao retard, na osnovu informacija nekog bolida, razocaronog clana Krste koji blage veze sa zivotom nema.![]()
Te priče koje su tamo sam čuo 2005.-te.Od Marloa i te ekipice.
Ma skini se s vrata meni, ne kaci mi se na postove ne daj reputacije, a gde ces i sta ces da budes savrseno me ne interesuje!

Tacno tako i molim lepo.
Nit' cu ja da 'placem" za nekim, nit' ce neko za mnom, ali udruzeni bojkot Krstarice doveo bi do necega.
A ti to osporavas na ovaj nacin i relativizujes.
pusti ljude koji hoce da idu, neka odu, neka pisu pre toga sta hoce, niko nema "monopol" na neciji stil ovde.

Pa neka idu, ko im brani?
Inače, ekstremno sam osetljiva na patetične postove, otuda moja potreba da ih komentarišem...![]()
[/COLOR][/B]
Vidis kako je ovo tvoje reagovanje priprosto.
To govori da sam te povredila.
Prva si pocela.
Bez razloga stvaras sebi neprijatelje.
Pokusala si da preko moje grbace, nekoliko puta, ponizavajuci mene, da sama delujes pametnije.
Ali zeznula si se.Gosssca je veci igrac od tebe.
Zaheban igrac.
I to nemoj nikad da radis, dok ne naucis kako i s kim se to radi.
Da ti kaze starija seka gossca![]()
A nije bio...I on je bio Novi u odnosu na onaj iz 2006,5.-te o ranijem da i ne govorimo...Baš zato i kažem. Kada je nešto đubre, onda je đubre, isto kao što sam smatrao za stari forum da je savršen.
samo je napravljen veći prostor za reklame, postovi su suženi, nema preglednosti, sve je nekako bledunjavo.
sa kraja strane ne možeš da se vratiš na pdf politika već mora da se skroluje na vrh strane.
citirani postovi nisu pregledni, sve se nešto pomešalo.
UAAA PROMENE!