- Poruka
- 368.803
Koja je bila vaša omiljena igračka u detinjstvu koju i danas pamtite a možda i čuvate ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ručno šivena crvena mačka, Mrakomor.
Kamiončići?праве цурице, а не ко ја мушкарача.![]()
![]()
ма неееее... напољу са децом, па се сморим и спавам без луткица.Kamiončići?
Papir, makaze, olovka, bojice... Nisam nešto uživala u klasičnim dečijim igračkama dok mi tetka nije kupila imitaciju trgovačke kase.Koja je bila vaša omiljena igračka u detinjstvu koju i danas pamtite a možda i čuvate ?
imao sam dosta dragihKoja je bila vaša omiljena igračka u detinjstvu koju i danas pamtite a možda i čuvate ?
mekani su, nemi i bezazleniMeni su plišani medvedici fascinantni..mislim da nema deteta koja nije imalo bar jednog plišanog medu..
Šta je to toliko privlacno deci u plišanim medvedicima
Jao...i ja sam ove imala.Imao sam puno igračaka koje su mi bile drage. Ipak, posebno bih istakao ove dve figurice.
Pogledajte prilog 1672637
Da, to su figurice za »Ne ljuti se čoveče«, ali tokom mog detinjstva (pa i nešto posle njega) bile su mnogo više od toga. Bile su glavni junaci mnogih priča koje smo deda i ja izmaštali koristeći mnogobrojne rekvizite počev od domina, autića, Lego kocaka pa do ne znam ni ja čega sve.
Ja nisam imala plisanog medu.Meni su plišani medvedici fascinantni..mislim da nema deteta koja nije imalo bar jednog plišanog medu..
Šta je to toliko privlacno deci u plišanim medvedicima
Imao sam mali mini, najmanji mogući klavir za decu. Nestao sa detinjstvom.Koja je bila vaša omiljena igračka u detinjstvu koju i danas pamtite a možda i čuvate ?