Vratile se zvoncare

zvoncare se pojavile negde krajem sezdesetih godina a najpoznatije su bile Super Rifle i to direktno iz Amerike...zati si Taljani otkupili licencu pa sa masovno proizvodilo u Italiji..tacnije Trstu..Zatim se pojavila marka Vrangler koja je dugo opstojala na trzistu..

:kez:
150615016.4_mn.jpg

Ja priznajem samo normalan kroj i maksimalno do slim fita ali to ponekad moze da se nosi, ultra slim fit helanke to nikako.

Ja sam više za neke malo baggy varijante, ono ne sad onako nogavice ko džakovi nego otprilike ovako neki kroj (mada u principu dosta retko nosim farmerke, mnogo više volim one kargo pantalone sa džepovima, one kao vojničke samo jednobojne, nešto nisam fan toliko maskirnih pantalona, ono jakna, dukserica i to može ali pantalone nešto nisam fan).

d2c4a77e-183a-49d7-970d-34c7bd733c2a.jpg

Ja sam više za neke malo baggy varijante, ono ne sad onako nogavice ko džakovi nego otprilike ovako neki kroj (mada u principu dosta retko nosim farmerke, mnogo više volim one kargo pantalone sa džepovima, one kao vojničke samo jednobojne, nešto nisam fan toliko maskirnih pantalona, ono jakna, dukserica i to može ali pantalone nešto nisam fan).

d2c4a77e-183a-49d7-970d-34c7bd733c2a.jpg
Super bi bile da nemaju ramflu

Back