- Poruka
- 6.984
Juros dok sam ispijao kafu i zavrsavao cigaretu...u daljini u basti vidim Rodu..Ha!..Stigle Rode,a toliko kukaju za Rodama..5.Aprila stigle Rode...
Zima je otisla,doslo je prolece....
Stare ljubavi su prosle,a nove nam dolaze...i koliko god nam je bilo hladno u nekim starim ljubavima,nove su tu da nas ogreju i raduju...i posle boli,dolazi sreca...i posle trnja dolaze ruze...ko izdrzi,pricace...nije sve tako crno u ljubavi,rece crnac i udje u rudnik....
Zima je otisla,doslo je prolece....
Stare ljubavi su prosle,a nove nam dolaze...i koliko god nam je bilo hladno u nekim starim ljubavima,nove su tu da nas ogreju i raduju...i posle boli,dolazi sreca...i posle trnja dolaze ruze...ko izdrzi,pricace...nije sve tako crno u ljubavi,rece crnac i udje u rudnik....

ops: Ali...nocas sam sanjala nekog decka...Imaginarnog,mislim,ne neko poznat.I kao, na nekom putovanju sam,sa meni poznatim ljudima,i tu je on,kao neki turist.vodic il tako nesto...komunikativan,vedar,pozitivan lik,od onih koji su svima simpa...I sa svima se zeza samo osetim da tu ima nesto vise,al kao nista to nije,umisljas.A i u snu sam s ovim deckom s kojim sam zaista.Samo on nije tu.I u jednom momentu ja kao penjem se na neki prozor,gledam napolje,provukla se ispod neke zavese...on dolazi,svi kao o de si bla bla,sa svima se rukuje,zeza...prilazi mi,penje se isto tu i pita me a gde ti to gledas?Smejem se,reko sta te briga ( i u snu sam mnogo ljubazna :-P ),i on se primice i ,sto su u velikom bratu rekli,olizo mi jezik
... I zvoni mi sat...