Kćerka Direktora Cirkusa
Buduća legenda
- Poruka
- 25.192
Ma nemaj brige, njega privlače samo bibliotekarkeMa jok, pobegla mi sa drugim forumasem.
Samo da nije onaj nesrećni Baudi, odracu ga![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma nemaj brige, njega privlače samo bibliotekarkeMa jok, pobegla mi sa drugim forumasem.
Samo da nije onaj nesrećni Baudi, odracu ga![]()
Vec sam ti rekao da se pazis njegaMa nemaj brige, njega privlače samo bibliotekarke![]()
Već sam ti rekla da mi se tresu tangice od straha. U ladiciVec sam ti rekao da se pazis njega![]()
DobroOzenih sve bivse, jos Stevan pa da pocinem xD
Ideš u rvanje?Ozenih sve bivse, jos Stevan pa da pocinem xD
Jeste fin, ali ti intelektualci..kad isukaju kablove spasavaj se ko mozeNe slušati gospodina iznad, Badri je fin dečko, za svaku preporuku
..putuje na fakultetJel se vratila Selma?
zato ti kazem da je pozdravis jer je fina dama, a i vraca ti seNina, na krstarici smo kilo soli pojeli i ti tako ..![]()
ehh da je prvi putSelma me je ostavila, pobegla je sa nekim forumasem
Mozete zaljucati temu, a ja sad idem da pijem, kao i svaki normalan čovek![]()
Ovo bre postalo serijskiehh da je prvi put![]()
Nina, jel smem malo na pdf romantika? Al da me ne banujetezato ti kazem da je pozdravis jer je fina dama, a i vraca ti se![]()
Selma ti je porucila da trebas oprati ves. Nemoj pomijesati svijetlo i tamnoNina, jel smem malo na pdf romantika? Al da me ne banujete
Samo par postova![]()
Na zalost, tesko ce sad bilo sta ici... Celi forum se juce potresao zbog novonastale situacije, celu noc smo bdeli.Selma ti je porucila da trebas oprati ves. Nemoj pomijesati svijetlo i tamnoI da,ne zove se ona vise Selma nego Seka...mijesali smo neku crnu i zlatnu sinoc. Doci ce kuci do veceras. Poyyy
Selma, ne slusaj ga, voudim te na tehno parti, da vidis sta su pravi zvucnici.Za Selmu ako se uloguje
Kupio sam karte za koncert Erosa Ramacotija 21 april .. Promoviše album Batito Infinito.. čista romantika, Puro Romantisimo..ti i ja zagrljeni slušamo kako nam Eros peva na uvce.. kupiću i Raffaelo bombice, nadam se da mi ih neće oduzeti na ulazu.. Kažu da si u Beču..Kakav Beč bre! Nikada bečka šnicla neće biti ukusnija od sarajesvkog ćevapa ili leskovačke pljeskavice! Vrati se! Amore mio!!!
Kumo, sad sam se potresao.@Sebastian5 imam loše vesti. Srela sam Selmu, kaže prešla ja na devojke. Ja joj kažem da mi niko neće verovati i pitam je za fotku, a ona kaže- može.
Žao mi je Kluniću…javi Popu i ostalima da je ne traže više.
Selma i njena nova devojka:
Pogledajte prilog 1317378