Vraćena deca

tu tu tu

Buduća legenda
Poruka
45.209
Višemesečna drama srpske porodice Nastić kojoj je američka Agencija za zaštitu dece pre sedam meseci oduzela Nastasiju (5) i Damjana (8) konačno je završena! Agencija je danas pred dečjim sudom u Kaliforniji priznala grešku, izvinila se Nastićima i vratila im njihovu decu!

- Odlučujuće suđenje danas je tek trebalo da počne. Međutim, ono što se u pravosuđu dešava jednom u 10 godina, desilo se upravo sada.
Agencija je priznala da nema dokaze protiv nas, da je učinjena greška, povukla sve optužbe i istog trenutka nam vratila decu - priča i dalje šokiran otac mališana Vuk Nastić koji je bio prvooptuženi za seksualno zlostavljanje i emotivno zapostavljanje svoje dece.Osmogodišnji Damjan odmah je potrčao ka roditeljima i od sreće nije mogao da prestane da plače. Njegovu sestru Nastasiju (5) zbunila je situacija i počela je da traži hraniteljsku majku iz Meksika.- Supruga Verica uzela je Nastasiju u krilo i jako je zagrlila. Plakala je i molila se da je njena ćerka ponovo nazove mamom. Na sreću, Nastasija se brzo oporavila od šoka. Sada trči po kući i smeje se. Jedino joj još nedostaju igračke koje su ostale u kući hraniteljske porodice - priča Vuk.Vuk Nastić posebno se zahvalio državi Srbiji bez čije novčane i moralne podrške ne bi uspeo u najvažnijoj životnoj borbi.On je istakao da je hraniteljska porodica dobro brinula o njihovoj deci i iskreno ih zavolela zbog čega mu je žao njihove patnje nakon odvajanja od Nastasije i Damjana.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/235608/Sud-Nasticima-vratio-decu
 

Back
Top