Vračar postaje opština slučaj - Napadač istrčao iz parka i ispalio hice: Detalji pucnjave na Vračaru u kojoj su ranjena dvojica mladića

Poruka
21.950
...

Napadač istrčao iz parka i ispalio hice: Detalji pucnjave na Vračaru u kojoj su ranjena dvojica mladića

https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...acaru-napadac-istrcao-iz-parka-i-ispalio-hice

Vračar se pretvara u Voždovac/Zemun 90-tih...:think:

- Na Vračaru, bahati investitor uruši zgradu
- Na Vračaru, maloletnik napravi MK Ultra programirani satanistički masakr u školi
- Na Vračaru, pucnjava pri parkiću

Nešto mi govori da je Vračar očigledno glavno narko tržište u Beogradu..., jer tu sem običnog sveta, ima i dosta bahatih bogatuna, krimosa, tzv kulturne klijentele na narkoticima, građevinske mafije...(nikad taknute...) itd.

...

Шта нам раде Шорош и покојна британска краљица...

Све је то план Клауса Шваба да смене Вучића и доведу оне који ће Лажној држави Косово да подаре Газиводе, позивни број, матичне књиге, четири српске општине северно од реке Ибар, који ће да натерају Србе да скину полицијске униформе, да повуку косовске таблице са српских аутомобила, да раде на примању Косова у Савет Европе итд..итд...

Tako je.
Dok su mogli da kradu, kupovali su lokale, stanove i firme po Vračaru i Starom Gradu.
Sad više ne mogu, pa šalju botove u histerične juriše protiv Srbije (a kobajagi protiv Vučića).
Šta sve neće sirotinja da radi za prazan sendvič, ni pljuvanje po sopstvenoj domovini im nije teško...

Све је то план Клауса Шваба да смене Вучића и доведу оне који ће Лажној држави Косово да подаре Газиводе, позивни број, матичне књиге, четири српске општине северно од реке Ибар, који ће да натерају Србе да скину полицијске униформе, да повуку косовске таблице са српских аутомобила, да раде на примању Косова у Савет Европе итд..итд...
Е, неће моћи, тако ми сендвича.

...

Napadač istrčao iz parka i ispalio hice: Detalji pucnjave na Vračaru u kojoj su ranjena dvojica mladića

https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...acaru-napadac-istrcao-iz-parka-i-ispalio-hice

Vračar se pretvara u Voždovac/Zemun 90-tih...:think:

- Na Vračaru, bahati investitor uruši zgradu
- Na Vračaru, maloletnik napravi MK Ultra programirani satanistički masakr u školi
- Na Vračaru, pucnjava pri parkiću

Nešto mi govori da je Vračar očigledno glavno narko tržište u Beogradu..., jer tu sem običnog sveta, ima i dosta bahatih bogatuna, krimosa, tzv kulturne klijentele na narkoticima, građevinske mafije...(nikad taknute...) itd.

...
Zemun,Surcin i Dorcol,a i Crveni Krst su bili problematicni i '70-ih.

Kanda slabo poznajes Vracar?
Sta te cudi pa tamo nemas gde ljudski da se peosetas, park normali da sednes, uvek si u frci u hebenoj jurnjavi ... ako nista drugo za parking mestom.
Sjaj i beda velegrada :(
Tu su nekad bili kukuruzi. E sad, krst tu sam ziveo 20 godina :>P

to se sve desilo u medjuvremenu..a Vucic je bio u Davosu..

Videla sam mladića sa kapuljačom koji je stajao kod trafike. Primetila sam da mu je rukav spušten ispod ruke, ali nije mi ni palo na pamet da je ispod krio pištolj. Vrteo se, razgledao, a u jednom trenutku je zastao. Kao da je prepoznao nekoga, odnosno tog ranjenog mladića. Samo je podigao ruku, izvukao pištolj i zapucao. Uplašila sam se, utrčala u lokala i samo se nadala da neće sve da nas pobije - navodi ova žena koja je zamolila za anonimnost.

- Čekao je da se taj lik pojavi i kada ga je ugledao ispalio je 4 metka u njegovom smeru. Jedan je pogodio slučajnog prolaznika, odnosno kažu da je Makedonac, drugi je pogodio tog dečka koga je čekao, a ostali su odleteli ka lokalima. Moglo je užasno da se završi. Taj pucač je najnormalnije prešao ulicu i krenuo ka parku, a neko od prolaznika je viknuo: "Držite ga, pucao je, ubio je nekoga". Tada je on počeo da trči, preskočio je ogradu i uleteo u parkić pun dece, odakle mu se gubi trag. Uhapšen je nekoliko ulica odatle - kaže potresena žena.

- Jedan metak je proleteo pored glave radnika iz obližnjih radnji, odmah su izleteli ljudi da pomognu mladiću, podvezali su mu nogu dok je makedonski državljanin od straha i šoka počeo da beži, ušao u prolaz u Novopazarskoj ulici pored jedne radnje odakle su radnici pozvali Hitnu - završava sagovornica Nove.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...o_RxRdue97uayziHxOWzjK3RDaxv9uDu1HoDTRtxDNAz0

Back