Vracanje izbrisanih podataka posle Factory Reseta???

Jednini nacin da se trajno izbrisu podaci je da napunis uredjaj podacima do maksimalnog kapaciteta memorije pa da ga onda totalno izbises ponovo factory reset pa onda ponovo napunis uredjaj do maksimuma pa onda ponovo izbrises i tako ponoviti postupak sto vise puta to bolje zato sto kada kroz memoriju prodje milion i jedan fajl mnogo je teze povratiti specificne fajlove nazad posle brisanja..

Veruj mi znam sta pricam dakle kad izbrises fajl sa mobilnog telefona ili pc-a ti nisi zaista izbrisao taj fajl vec si samo stavio do znanja memoriji da je taj deo memorije gde je bio fajl podlozan za pisanje ponovo dakle podlozan je da se preko tog dela pise opet sto ne znaci da ce sledeci put kada stavis novi fajl na uredjaj on biti zapisan odmah preko onog starog vec za to vladaju drugi neki zakoni. Tako da moguce je vratiti stare i izgubljene fajlove cak i kad su izbrisani zato sto oni nisu stvarno izbrisani a kada se memorija isprazni potpuno pa onda ponovo napuni potpuno naravno novim drugacijim fajlovima. E sad kada preko starog fajla se napise novi fajl isto postoji mogucnost da se stari fajl povrati naravno za to je potrebno da budes ekspert ali sto vise puta prepises memoriju sve je teze vratiti stare fajlove pa cak nekad i nemoguce a u vecini slucaja su fajlovi korumpirani i pokvareni zato sto bilo koji citac fajlova se zbuni zato sto jednostavno na tom delu memorije on vidi vise fajlova zato sto su bili prepisivani..

Nadam se da si razumeo sta sam ti rekao dakle ako hoces zuvek da izbrises fajlove pisi brisi memoriju savetujem ti da koristis neke jako kompresovane HD filmove za proces pisanja zato sto oni su jako kompleksni fajlovi i kad to uradis par puta onda si siguran da ni bog nece moci da vrati stare fajlove sa tvog mobilnog!

Back