Vraćanje bivšoj

Драгор

Iskusan
Poruka
6.777
Nije bitno da li je devojka ili žena, veliki sam skeptik po pitanju vraćanja unazad. Pa i po ovom pitanju.

Gde je puklo prvi put, pućiće i drugi.

Pre mesec dana okončao sam vezu koja više nije imala ništa da mi ponudi, osim obaveza oko transporta i protokolarnih ručkova.

Skupo, besmisleno, već viđeno.

U tim vraćanjima u vezu dvoje dobro znaju međusobne osobine, dobre i loše. Što te je nerviralo kod nje u vezi ili braku, nerviraće te i ako se vratiš.

To brzo ispliva na površinu.

Ne verujem u nazad. To nije moj pravac.

Što smo mogli da saznamo o sebi provodeći vreme zajedno, saznali smo. Kad nestane tog sadržaja za kasniju retrospektivu, sve ostalo je mrcvarenje.

Vreme je dragoceno, ne troši ga na navike iz koji se ne razvijaš.

Zato, nema bivše (kapa njoj dole ko god bila) ima samo neka sledeća... neistražena, neukroćena. Stimulativna jednako za um i nagone.

Ako budeš pohodio te bivše za malo pažnje, vratićeš se mami na kraju.

Sve ono sto je bilo - bilo je

Postoji razlog zasto se zove "bivsa"

Ako mi je prvi put nesto nedostajalo kod te iste osobe, siguran sam da ce mi to nedostajati i drugi put

Znas ono - Vuk dlaku menja, al cud nikada pa tako i zena ne moze da promeni neke stvari ako je takva

E sad - ovde ne uzimam u obzir raskid zbog nekih neizbeznih situacija tipa raskinuli kad ste bili mladi jer je ona otisla za svojom karijerom i tako to...

Sve ono sto je bilo - bilo je

Postoji razlog zasto se zove "bivsa"

Ako mi je prvi put nesto nedostajalo kod te iste osobe, siguran sam da ce mi to nedostajati i drugi put

Znas ono - Vuk dlaku menja, al cud nikada pa tako i zena ne moze da promeni neke stvari ako je takva

E sad - ovde ne uzimam u obzir raskid zbog nekih neizbeznih situacija tipa raskinuli kad ste bili mladi jer je ona otisla za svojom karijerom i tako to...

Zanimljivo, zamalo to da napišem u zaključku. Da, postoji razlog svakako.

Jednom sam pokušao drugi put, loša ideja. Kulirao sam neke loše osobine kod sebe koje su nam otežavale vezu, ali ona je nastavljala da me kinji zbog njih svaki put kad se raspravljamo oko nečega.

Iako je bilo očigledno da prećutno pokušavam da se rešim toga, dakle gde ti je našla ahilovu petu, udaraće tamo čim se bude osećala ugroženo.

Sa novom to možeš da izbegneš, tu nema naknadne pameti. Već iskustvo od ranije. Ne ispovedaš joj se o svemu i svačemu, jer za sve ima 101 hipotetičko rešenje koje bi trebalo da poslušaš.

Ženu ne treba hraniti podacima, već kvalitetnom pažnjom.

- - - - - - - - - -

Bivsa sadasnja buduca na isto ti dodje

Samo je budali svejedno. Stara narodna.

U svakoj vezi ima trzavica i ako je dugogodišnja veza u pitanju smatram da treba oprostiti. Odnos se gradi uzajamno.
Ne možeš prestati voljeti nekoga preko noći. Ljubav je čudo i ako je prava tada se oprosti.,i voli dalje.

Nije bitno da li je devojka ili žena, veliki sam skeptik po pitanju vraćanja unazad. Pa i po ovom pitanju.

Pre mesec dana okončao sam vezu koja više nije imala ništa da mi ponudi, osim obaveza oko transporta i protokolarnih ručkova.

U tim vraćanjima u vezu dvoje dobro znaju međusobne osobine, dobre i loše. Što te je nerviralo kod nje u vezi ili braku, nerviraće te i ako se vratiš.

Što smo mogli da saznamo o sebi provodeći vreme zajedno, saznali smo. Kad nestane tog sadržaja za kasniju retrospektivu, sve ostalo je mrcvarenje.

Zato, nema bivše (kapa njoj dole ko god bila) ima samo neka sledeća... neistražena, neukroćena. Stimulativna jednako za um i nagone.

pa moze,al ona da ceka uz tv,malo prosaras okolo i skapiras da sve zvocaju,ovu bar poznajes naviko si,manje zlo

Zavisi šta je bio razlog za raskid. Ako je to bila svađa oko nečega, tipa sad lupam... jedno hoće brak, a drugo još uvek ne. Pa i oko manjih stvari...

U takvim okolnostima je razumljivo da se ljudi vrate jedno drugom. Sazriš, promeniš mišljenje, stekneš drugu perspektivu, oprostiš, šta god...

Neznam kakve su to žene koje bi dopustile muškarcu da im se vrati. Normalno je ne slagati se u svemu, znala sam s dečkom da ne pričam nedelju dana koliko sam besna bila na njega pa se pomirit, al kad je prvi put rekao da prekidamo, to je ujedno i poslednji put bio. Izvinjenja, molitve čak i suze posle toga nemogu ništa da poprave. jednom bivši zauvek bivši. Uvek ladna kao led!

Neznam kakve su to žene koje bi dopustile muškarcu da im se vrati. Normalno je ne slagati se u svemu, znala sam s dečkom da ne pričam nedelju dana koliko sam besna bila na njega pa se pomirit, al kad je prvi put rekao da prekidamo, to je ujedno i poslednji put bio. Izvinjenja, molitve čak i suze posle toga nemogu ništa da poprave. jednom bivši zauvek bivši. Uvek ladna kao led!
:surova si:sad2:

Lesi se vraca kuci.!!!:D

Moje zene divne su

pa oko sveta se ide unapred unapred pa dođeš de si bio :confused:

- - - - - - - - - -

Moje zene divne su

ti još bolji :heart:

polako, videćeš kad se istinski zaljubiš
doći će i tebi kalovita subota

ne volim ta vraćanja i nisam praktikovala
osim jednom...
tj dva puta...:rumenko:
moj je moto: iscrpi sve mogućnosti, pa ako ne ide... ne ide, ća...gotovo, finito
i ovom svom mužeku sam rekla: ja ako odem, ja se neću nikad vratiti, nisam ti ja idi mi dođi mi (da se razumemo - to nije bila ucena, fuj, nego činjenično stanje stvari, jer u okolini imamo dosta parova idi mi dođi mi..., pa nek zna čovek, mada zna on...:mrgreen:)

Desilo se i nije mi zao, veza je bila osudjena na propast, okolnosti bile takve i cinilo mi se da je to najbolje resenje u tom trenutku. Kostalo me je to vracanje .
Osjecala sam i tad da je pogresno, znala da covjek uvjek ima izbor ali su nekad posljedice teske i osjecas da nisi dovoljno jak da se nosis njima izaberes laksi put i povratak. Iskustvo bolno ali i poucno.

Pogresno je ako to cinis cesto, onda je to neki licni nedostatak i nesigurnost.

Ako osjecas da imas duboka osjecanja prema toj osobi onda definitivno vrijedi pokusati. Bez obzira na cjenu.

sve zavisi
jedan čovek napustio ženu, decu, kuću i otišao sa švalerkom
za razliku od onih emancipovanih, žena ostala u kući, pomagala decu, svekrvu, svekra, slava, običaji, sve po redu
posle nekog vremena, on se vratio u kuću, eno ih i dan-danas srećno žive, deca završila fakultete
emancipovana ljubavnica nije primljena natrag u svoju kuću , ni od muža, ni od sina nema razumevanje, krenula od ruke do ruke, podstanarka sa bvednom platom, jedva da i za hleb ima

sve zavisi
jedan čovek napustio ženu, decu, kuću i otišao sa švalerkom
za razliku od onih emancipovanih, žena ostala u kući, pomagala decu, svekrvu, svekra, slava, običaji, sve po redu
posle nekog vremena, on se vratio u kuću, eno ih i dan-danas srećno žive, deca završila fakultete
emancipovana ljubavnica nije primljena natrag u svoju kuću , ni od muža, ni od sina nema razumevanje, krenula od ruke do ruke, podstanarka sa bvednom platom, jedva da i za hleb ima

Vec sam pomislio da sam ovaj iz price ja, sve dok nisam procitao da se svalerka nije vratila muzu....Moja se vratila muziu i nastravili su srecno da zive kao da se nista nije ni dogodilo...

Back