Quantcast

vPopulus - Masovna Multiplejer Online Igra

InspektorVI

Zainteresovan član
Poruka
103
382ea67211bc31270a45042aed6e13f4_XL.jpg


Vpopulus je online strateška igra koja pruža simulaciju stvarnog života, kako države kroz geopolitičku strategiju, tako i pojedinca. Igra je zvanično otvorena pre nekoliko meseci i veoma brzo je postala veoma popalarna kako u Srbiji tako i u svetu. Trenutno oko 1000 Srba igra igru.
Zemlje se razvijaju po identičnim principima kao I u realnom životu, takod a država ima svoje političko, ekonomsko, vojno, višepartijsko uređenje. Svaki pojedinac takođe može odabrati da otvori svoje firme ili da bude deo vojske, ili da bude politički lider. U suštini igra pruža savršenu simulaciju realnog života, I kao takva predstavlja odličnu platformu kako za razvijanje strategije tako I zabavu kroz igru.

mapa.jpg


“vSrbija je od samog početka na mapi sveta. Trenutna situacija je veoma dobra, gde Srbija poseduje veliki broj regija strateški osvojene u cilju što boljeg pozicioniranja na mapi. Veliki deo vTurske je pod Srpskom upravom, odnosno ove regije predstavljaju ekonomsko uporište naše zemlje, I kao takve su nam veoma vredne”, objašnjava Ivan, predsednik vSrbije.


“Međutim, glavni rivali vSrbije su Sjedinjene Američke Države i Australija, sa kojima smo u konstantnim ratovima. Trenutno stanje je takvo da smo u blagoj prednosti. Očekuje nas u narednom period invazija Amerike i Australije u Evropi, tako da će biti izuzetno zanimljivo videti vSrbiju kao glavnu kariku evropske odbrane”, kaže Marko, Ministar Odbrane vSrbije.“Svi igrači vSrbije su veoma složni I druželjubljivi, pomažu jedni drugima, I zajedno podstiču rast države. Zadatak Ministarstva obrazovanja je da novim igračima pruži početnu pomoć I smernice u daljem igranju. Težak zadatak ne obavljaja samo Ministarstvo, nego cela zajednica koja funkcioniše perfektno”, objašnjava Jelena, Ministar Obrazovanja.
Ukoliko ste strpljivi I volite online strateške igre, toplo vam preporučujemo Vpopulus.
 
Poslednja izmena:
Top