Vozom do Splita

Peace_Love_Freedom

Početnik
Poruka
13
Da li je neko isao vozom od Beograda do Splita, planiramo ove godine opet na Korculu, pa posto smo prosle godine imali neudobno iskustvo u autobusu, odlucili smo ici vozom. Da li je neko isao vozom i kakva su iskustva posto sam cula da u Zagrebu stoji 2 sata voz i da je bilo neke frke kao da su napali voz ili sl.

moja drugarica je išla predprošle godine na hvar, vozom do splita sa detetom od tada 3 godine.
uzela je spavaća kola, turist bed jednokrevetni ili dvokrevetni..
kaže nije ni osetila putovanje.

Peace_Love_Freedom:
Da li je neko isao vozom od Beograda do Splita, planiramo ove godine opet na Korculu, pa posto smo prosle godine imali neudobno iskustvo u autobusu, odlucili smo ici vozom. Da li je neko isao vozom i kakva su iskustva posto sam cula da u Zagrebu stoji 2 sata voz i da je bilo neke frke kao da su napali voz ili sl.

ma daaaaj molim te...

ono čeka svaki voz iz Bg u zagrebu horde Hrvatina... :roll: :roll: ma daj molim te

vlakom je ako hoćeš baš znati najsigurnije putovati

uostalom ugodno ćeš se iznenasiti jer u vagon-restoranu Beograd - Zagreb rade Srbi pričaju bez beda ekavicu i kafu koju ćeš popit ide u proračun Srbije, a sve to u kompoziciji vagona Hrvatskih željeznica...kako je to moguće i ja sam se to pitao par puta kad sam putovao tim vlakom
a da stvar bude gora Ceca je još daleka budučnost kakve cajke puštaju u tom vagomu :roll:

e, pa onda super...ja sam busom išao pod pratnjom hr. plicije...doduše, to je bio novinarski konvoj..a ako se nikad nisi vozila vozom, ne znam šta je pitanje, ako ostale stvari znaš.........kako je u vozu?

a jesan-nisan.... : ) kakav ti je to ortak koji više veruje nepoznatim ljudima nego tebi?
ne, sad ozbiljno......ja nikad ne bih išao tamo, a da nisam imao posla i da to nije bilo organizovano--... turistički nikad, a sad..ko voli, nek izvoli...........zbog svega, eto...lepo mi je bilo i sve, niko me nije dirao, ali nije ni smeo da me dira : )

a kako su mogli da me diraju kad me brani njihova policija, rekao sam gore...? .......... bio sam u kulturnoj misiji.....mislim, nije ni to neka sigurnost...glogovca prebiše u sred zagreba pre nekoliko meseci.........tako da se ne praviš mnogo blesava i neinformisana.---........... rekoh šta sam imao.......

Back