Voznja brate voznja

Idealan dan danas za opusanje. Nisko sunce jesenje, mrsavo, zubato, dovoljno tek toliko da izdrzim pola sata u nekoj basti koliko je potrebno da srkucnem kaficu i pravim se da je jos leto. Ali kako lopta zadje za oblak brzo ti kvrcne koliko si daleko odmakao na kalendaru. Zato je idelano da se vozis... zaverglas machinu odvrnes neku crnkinju na mp3 i zmirkas ka zapadu. To jest.... ako nadjes trasu koja ovih dana nije krcata likovima koji bi da predju na drugu stranu preko ova nasa dva ipo mosta. Za ovakve izlete nekad mi je bilo potrebno tek da nacnem novi beograd pa cim izadjem na one siroke bulevare krenem da se topim sve praveci se da sam na srednjem zapadu ili gde vec... Samo, cini mi se, da cu kako vreme odmice, za ovakav kuleraj morati da se dobrano navozam ka sve daljoj periferiji. A mozda bi bilo bolje da promenim prevoz- nove okolnosti zahtevaju nove navike, pa recimo, jedan dobar bajs moze da prestuca sav onaj preorani i namuceni naborani i rupicast drum a i dobar je za guzve. Al` onda nema nista od kuliraze... samo glupi i dosadni prevoz...

Back