Voz naleteo na vozilo Hitne pomoći! Užas kod Svrljiga, kombi potpuno uništen!

mario80

Stara legenda
Poruka
80.306
Kako piše na Instagram profilu 192, nezgoda se dogodila oko 17:15 sati na pružnom prelazu na putu od Svrljiga ka selu Prekonoga.

Iz policije kažu da je želežnički saobraćaj, prema poslednjim informacijama u prekidu.

Još uvek nije poznato da li je neko povređen. Policija je na mestu udesa i utvrđuje sve okolnosti karambola.
https://www.google.com/amp/s/inform...79/voz-sanitet-hitna-pomoc-udes-sudar-svrljig

screenshot_2023-08-25-23-57-07-305-edit_com-hsv-freeadblockerbrowser-jpg.1400391

Vozovi smrti železnice srbije.

Prilozi

• Screenshot_2023-08-25-23-57-07-305-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg
    Screenshot_2023-08-25-23-57-07-305-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg
    254,6 KB · Pregleda: 65
Проклет нека је свако ко захтева рампе на пружним прелазима где постоје адекватна обележја. Срам да вас буде што очекујете тако скупу високу технологију у 21. веку, ђубрад неопевана. Па они претходни док су били на власти нису поставили рампе, они су криви, а не ови данас! Њих пљујте и држите одговорним кад неко страда.

nema ovde velike mudrosti.
kriv je vozac kombija.
ispred svakog pruznog prelaza postoji znak.
vozac je u obavezi da se zaustavi, pogleda levo desno da ne nailazi voz i onda da predje.
pre dve nedelje sam vozio po srbiji i presao nekoliko pruznih prelaza..jedini sam koji se zaustavljao..svi su preletali preko prelaza jer su navikli da voza nema..e pa u jednom trenutku ga ima.

Stotine hiljada ljudi u saobraćaju nije poginulo od 45 na ovamo. Tako da...
У Србији вишеструко више од саобраћаја него од бомбардовања од 1999. на овамо - а на Натовце се љутимо.

Што се тиче браника на пружним прелазима, не треба уопште постављати полубранике, него само пуне, скроз. И то не само да се рампа спусти, него и да "седне" у носач/стуб на другој страни. Све да буде урађено врло солидно.

Такође металном оградом оградити по десет метара са обе стране пружног пролаза (дуж пруге) тако да уопште не буде могуће заобићи, осим ако се мисли кроз високу траву или кукуруз.

Све да буде са камерама. Свако ко покуша да прође, да зна да ће се поздравити са дозволом на десет година. Ко у таквим условима буде ухваћен да вози, десет година робије без могућности скраћења.

Изговори ме не занимају.
Тај који има толики неиздрж да жури је будала која касни, која не уме да се организује.

Што се тиче те поломљене амбуланте... Нека је тај неко и био хитан, то је само један - а без тог возила ће много људи бити у повећаној опасности јер нема ко на време да их превезе. Није то Београд, па да се замена лако направи.

Што се тиче браника на пружним прелазима, не треба уопште постављати полубранике, него само пуне, скроз. И то не само да се рампа спусти, него и да "седне" у носач/стуб на другој страни. Све да буде урађено врло солидно.

Такође металном оградом оградити по десет метара са обе стране пружног пролаза (дуж пруге) тако да уопште не буде могуће заобићи, осим ако се мисли кроз високу траву или кукуруз.

Све да буде са камерама. Свако ко покуша да прође, да зна да ће се поздравити са дозволом на десет година. Ко у таквим условима буде ухваћен да вози, десет година робије без могућности скраћења.
Сти луд, знаш ти колко стадиона од тих пара мошсе отвори, колко аутобуса и махача заставицама изнајми?

У Србији вишеструко више од саобраћаја него од бомбардовања од 1999. на овамо - а на Натовце се љутимо.

Изговори ме не занимају.
Тај који има толики неиздрж да жури је будала која касни, која не уме да се организује.

Што се тиче те поломљене амбуланте... Нека је тај неко и био хитан, то је само један - а без тог возила ће много људи бити у повећаној опасности јер нема ко на време да их превезе. Није то Београд, па да се замена лако направи.
https://fb.watch/mEWMAmWFIT/

Ne znam može li se vidjeti. Prolaze ispod spuštene rampe.

kriv je vozac kombija.
vozac je u obavezi da se zaustavi, pogleda levo desno da ne nailazi voz i onda da predje.
pre dve nedelje sam vozio po srbiji i presao nekoliko pruznih prelaza..jedini sam koji se zaustavljao..svi su preletali preko prelaza jer su navikli da voza nema..e pa u jednom trenutku ga ima.
Gomila prelaza je nepregledna.

Il ima kućica Il drveće Il neki objekat ili je krivina

Tako da neku vidljivost imaš baš kad si autom već na pruzi

A tad je kasno

kriv je vozac kombija.
Treba rampa, jer voz ide brzo. Nekad je bilo dosta skretnicara koji su dizali i spustali rampe...

kriv je vozac kombija.
Jeste , to je problem.
Iz bg ima manje od 10 putnickih vozova , to je bg , nekad cela strana velika polazaka.
U mnogim stanicama vise nema putnickog saobracaja , vlast od sps do danas se trudi da zatre zeleznicu.
Kad je evropa nudila pare sps je kukao da mnogo kontrolidu tendere.
Treba shvatiti ovaj narod.
Ako hoces profesionalno I bez korupcije , nista od toga.
Ako vidis sns I vucic nacin onda nesto I moze da bude , malo sminka I totalni duduci I obavezno vise ispravki da natuknu da proradi.
Ili sps gde je mito veci ali radi iz prve....

Bez korupcije I burazer tendera nista.

Back