svakodnevnica
Aktivan član
- Poruka
- 1.660
Jel zna neko kad VW odlučuje u koju će zemlju (Ukrajina, Srbija, Bugarska) da smesti svoj pogon?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako VW ne dodje onda ce Kosovo ili opozicija biti krvi.
A ne da se i Fiat nije srecio ovde. Vecina delova i dalje dolazu iz Poljke i Italije, a ne od srpskih dobavljaca .
Obecana prema Fijat jos uvek nisu izpunjena.
Mislimda ce doci,jer ne bi kinezi dzabe otvarali fabriku guma za VW.
Mislimda ce doci,jer ne bi kinezi dzabe otvarali fabriku guma za VW.Samo ko god da dodje bice robovskih radnih mesta i novih clanova SNS-a
Jel odobravaš kosmetske carine od 100%
Sećam se da si pričao da samo pravi carevi uvode carine
carine same po sebi ne pomazu nista.
hahaha Kako si brzo odustajo od svoje dosadašnje Panacee
Ne seri bona. Fakat je da bi vise voleo da je Srbija kopirala Juznu Koreju, a ne Rumuniju.
Nazalost Juga nije koristila da Zastava posta Hjundai. To je uvek bio moj stav. Mozes velike carine imati i nista uraditi.
A mozes ko Japan i Koreja uraditi.
Jel zna neko kad VW odlučuje u koju će zemlju (Ukrajina, Srbija, Bugarska) da smesti svoj pogon?
Ništa od toga
Tužni Potok, Nord Stream 2 tože
da li znas nekog iz koreje.
Sjeverna Makedonija mi ne djeluje kao neki veliki igrač tu. Ne predstavlja mi ozbiljnu zemlju. Velika šansa je za Tursku zbog velikog domaćeg tržišta od 80 miliona stanovnika,zatim da bi je malo smirili i ostavili pri NATO paktu. Bugarska je najviše poslušna u EU a do sad nije imala neke velike investicije u auto industriju,možda bi ona tu mogla kako proći ali nema dosta kvalifikovane radne snage. Rumunija ima već FORD i Dačiu. Tako da šanse Srbiji i Turskoj dajem.
Izgleda da od te fabrike nece biti nista. VW ima jako mocan radnicki savet i oni ne dozvoljavaju da se radna mesta sele
van Nemacke jer kapaciteti u Nemackoj postoje, a oni imaju zadnju rec, imaju neko pravo veta.
Izgleda da od te fabrike nece biti nista. VW ima jako mocan radnicki savet i oni ne dozvoljavaju da se radna mesta sele
van Nemacke jer kapaciteti u Nemackoj postoje, a oni imaju zadnju rec, imaju neko pravo veta.