DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 51.607
https://www.polovniautomobili.com/a...gen-tiguan-20tdi-4x4?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0
Ima i sa reduktorom sam nasao ali noviji 2019.
Ima i sa reduktorom sam nasao ali noviji 2019.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ce da koristi povremeno na malo zahtevnije terene ja mislim da je to dobar izbor ali odrzavanje nije bas jeftino.
Zavisi sta mu je prioritet da li mu je gradska voznja, otvoreni put ili tako vanasfaltni teren.
a jbem im nazive..svi slicniU Tuaregu, ne Tiguanu.
da uzme busu kravu i milina...ma uzmes lepo Ladu Nivu, sta se zajebavas sa tim VW/Adui-krsevima![]()
on je sam izrazio zelju da kupi Labinu, ali se izgleda dozvao pameti...da uzme busu kravu i milina...
Ја бих лично увек преферирао неког Јапанца, али невезано за то, мислим да је важније да се фокусираш да нађеш возило које је у добром стању, најбоље од првог власника, гаражирано, са сервисном књигом итд... пре него неку строго одређену марку/модел.Да, заборавио сам да напоменем да сам гледао ове моделе само 4х4. За мене СУВ/Џип без 4х4 је обична лимузина. Неки буџет ми је до 14.000е
KAze da ce povremeno da vozi na malo tezim terenima, Lada je za to dobra ali za otvoren put nije.on je sam izrazio zelju da kupi Labinu, ali se izgleda dozvao pameti...
https://forum.krstarica.com/threads/nova-puska-lada-niva-4h4-urban.1020329/
![]()
Кад смо код јапанца Toyota RAV 4 ми је исто у неком ужем кругу, а што се провере тиче то се свакако подразумева, то ми је на првом месту који год модел или марка да су у питању.Ја бих лично увек преферирао неког Јапанца, али невезано за то, мислим да је важније да се фокусираш да нађеш возило које је у добром стању, најбоље од првог власника, гаражирано, са сервисном књигом итд... пре него неку строго одређену марку/модел.
Skoro sam se vozio u taj auto tako neko 2012 godiste, beniznac 2000 kubika VVTI....pa onako nije los, nije nesto neudoban znaci solidan, nije nesto preterano startan jer je atmosferski motor u pitanju a nije bas mali auto a ni lak.Кад смо код јапанца Toyota RAV 4 ми је исто у неком ужем кругу, а што се провере тиче то се свакако подразумева, то ми је на првом месту који год модел или марка да су у питању.
Zasto ne uzmes neki SUV sa preko 200ks. Sa slabijim motorom svi bi te preticali na autoputu i morao bi stalno da se sklanjas u desnu traku.Sa jacim motorom imao bi komforniju voznju.Да, заборавио сам да напоменем да сам гледао ове моделе само 4х4. За мене СУВ/Џип без 4х4 је обична лимузина. Неки буџет ми је до 14.000е
Углавном отворен пут и неки не превише захтеван ванасфалтни терен. Градска вожња најмање. Зими и током јесени сам слабо активан али с пролећа и лета најчешће лутам. Доста се двоумим, не знам више ни ја шта је најпаметније да узмем али обрни окрени најкасније у марту нешто морам да узмем