Volkswagen џипови

Да, заборавио сам да напоменем да сам гледао ове моделе само 4х4. За мене СУВ/Џип без 4х4 је обична лимузина. Неки буџет ми је до 14.000е

Ako ce da koristi povremeno na malo zahtevnije terene ja mislim da je to dobar izbor ali odrzavanje nije bas jeftino.
Zavisi sta mu je prioritet da li mu je gradska voznja, otvoreni put ili tako vanasfaltni teren.

Углавном отворен пут и неки не превише захтеван ванасфалтни терен. Градска вожња најмање. Зими и током јесени сам слабо активан али с пролећа и лета најчешће лутам. Доста се двоумим, не знам више ни ја шта је најпаметније да узмем али обрни окрени најкасније у марту нешто морам да узмем

Да, заборавио сам да напоменем да сам гледао ове моделе само 4х4. За мене СУВ/Џип без 4х4 је обична лимузина. Неки буџет ми је до 14.000е
Ја бих лично увек преферирао неког Јапанца, али невезано за то, мислим да је важније да се фокусираш да нађеш возило које је у добром стању, најбоље од првог власника, гаражирано, са сервисном књигом итд... пре него неку строго одређену марку/модел.

Ја бих лично увек преферирао неког Јапанца, али невезано за то, мислим да је важније да се фокусираш да нађеш возило које је у добром стању, најбоље од првог власника, гаражирано, са сервисном књигом итд... пре него неку строго одређену марку/модел.
Кад смо код јапанца Toyota RAV 4 ми је исто у неком ужем кругу, а што се провере тиче то се свакако подразумева, то ми је на првом месту који год модел или марка да су у питању.

Кад смо код јапанца Toyota RAV 4 ми је исто у неком ужем кругу, а што се провере тиче то се свакако подразумева, то ми је на првом месту који год модел или марка да су у питању.
Skoro sam se vozio u taj auto tako neko 2012 godiste, beniznac 2000 kubika VVTI....pa onako nije los, nije nesto neudoban znaci solidan, nije nesto preterano startan jer je atmosferski motor u pitanju a nije bas mali auto a ni lak.

Kod mene u butiku ima za nesto vise para od tih 14000 korektna Kia Sportage 1,6 CRDi 2018 a 4x4 je. 😉
IMG_20241125_153331.jpg

Углавном отворен пут
и неки не превише захтеван ванасфалтни терен. Градска вожња најмање. Зими и током јесени сам слабо активан али с пролећа и лета најчешће лутам. Доста се двоумим, не знам више ни ја шта је најпаметније да узмем али обрни окрени најкасније у марту нешто морам да узмем
Zasto ne uzmes neki SUV sa preko 200ks. Sa slabijim motorom svi bi te preticali na autoputu i morao bi stalno da se sklanjas u desnu traku.Sa jacim motorom imao bi komforniju voznju.

Sa tim budzetom od 14000 € mogao bi sigurno da se uklopis za nesto jaci motor.

Back