nisliya Iskusan Poruka 6.510 21.04.2008. u 17:32 - Volite li... #26 Millie80: :shock: pa ti nisi nikakav forumaš, onda Kliknite za proširenje... pa bolje mi je da se ovakvim temama bavim IN VIVO , nego da ***** po forumu
Millie80: :shock: pa ti nisi nikakav forumaš, onda Kliknite za proširenje... pa bolje mi je da se ovakvim temama bavim IN VIVO , nego da ***** po forumu
Dragantaur Iskusan Banovan Poruka 6.984 21.04.2008. u 19:04 - Volite li... #27 e pa ja je cmoknem u usta ili vrat ili oci...dovoljno sto joj lizem pichku i sto mi pusi kuracc tokom sexa...
e pa ja je cmoknem u usta ili vrat ili oci...dovoljno sto joj lizem pichku i sto mi pusi kuracc tokom sexa...
nisliya Iskusan Poruka 6.510 21.04.2008. u 19:11 - Volite li... #28 Dragantaur: e pa ja je cmoknem u usta ili vrat ili oci...dovoljno sto joj lizem pichku i sto mi pusi kuracc tokom sexa... Kliknite za proširenje... cak i dok he8es?:shock:
Dragantaur: e pa ja je cmoknem u usta ili vrat ili oci...dovoljno sto joj lizem pichku i sto mi pusi kuracc tokom sexa... Kliknite za proširenje... cak i dok he8es?:shock:
LysergicAcid Poznat Poruka 9.151 21.04.2008. u 19:14 - Volite li... #29 A el vazi tu ono, sta mislite ja gradim karijeru, a ti je rusis, ja pitchku lizem, a ti ku**vrac pusis?
A el vazi tu ono, sta mislite ja gradim karijeru, a ti je rusis, ja pitchku lizem, a ti ku**vrac pusis?
Fifpif Zainteresovan član Poruka 298 21.04.2008. u 20:26 - Volite li... #30 Ne samo da cmoknem, ma i serenadu joj otpevam bre... a nju, a nju kako volja, ...
ZORO- Iskusan Poruka 5.176 21.04.2008. u 20:38 - Volite li... #31 T-Zex: ...kada vas partnerka/partner cmokne u kitu/ribicu posle sexa? Al' onako, CMOK (cmokcina), bas glasno! To bas super, elda? Kliknite za proširenje... Sto ne bi voleo? A volim i da me zagrli, mada je i blazeni kez na njenom licu sasvim dovoljan. :-)
T-Zex: ...kada vas partnerka/partner cmokne u kitu/ribicu posle sexa? Al' onako, CMOK (cmokcina), bas glasno! To bas super, elda? Kliknite za proširenje... Sto ne bi voleo? A volim i da me zagrli, mada je i blazeni kez na njenom licu sasvim dovoljan. :-)
G gost 107590 Buduća legenda Poruka 42.249 22.04.2008. u 05:51 - Volite li... #32 cizmice: Nije... zasto bi bilo super?!?! Partnerka treba da ga ima u ustima u trenutku ejakulacije. Kliknite za proširenje... Ortak, za ovaj "šablon" svaka ti čast...
cizmice: Nije... zasto bi bilo super?!?! Partnerka treba da ga ima u ustima u trenutku ejakulacije. Kliknite za proširenje... Ortak, za ovaj "šablon" svaka ti čast...
G gost 107590 Buduća legenda Poruka 42.249 22.04.2008. u 05:54 - Volite li... #33 Dragantaur: e pa ja je cmoknem u usta ili vrat ili oci...dovoljno sto joj lizem pichku i sto mi pusi kuracc tokom sexa... Kliknite za proširenje... Pa kad ti stizes u pivnicu od tolikih obaveza? Zemljak, samo tako, osvetlaj nam obraz, ne daj da nas dusmani ocrnjuju...:wink:
Dragantaur: e pa ja je cmoknem u usta ili vrat ili oci...dovoljno sto joj lizem pichku i sto mi pusi kuracc tokom sexa... Kliknite za proširenje... Pa kad ti stizes u pivnicu od tolikih obaveza? Zemljak, samo tako, osvetlaj nam obraz, ne daj da nas dusmani ocrnjuju...:wink: