Volite li torte?

...sledeća situacija:odete kod starih poznanika koji imaju ćerku,koja je u međuvremenu odrasla i postala i lepa i zgodna...normalno,kreće posluženje,ćaskate,a ćerkica vas kljuka tortom koju je sama napravila...a torta odlična!...normalno,nahvalite domaćicu,a ona nađe 20 razloga da se očeše o vas,pomiluje vas nekoliko puta po ruci,stavi vam ruku na rame,ima gomilu pitanja i stalno vam se zagleda u oči...Kako bi ste se ponašali(muškarci,naravno)?...da ste duplo stariji od nje?:(:lol:
Oklen tolika inspiracija?:lol:
Ili ti je život stvarno toliko zanimljiv?;)

Elle mislim i tvrdim da ako je covek nekome prijatelj ima vise odgovornosti i neophodno je bar malo vise lojalnosti nego kod obicnih nepoznatih ljudi. Inace bi i prolaznike na ulici koje ni ne poznajemo mogli zvati "prijateljima" ako oni a i mi od njih imaju totalno isti tretman.

Dakle smatram, da ako je covek prijatelj nekome ne treba gledati cerku svog prijatelja kao sexualni objekat. Tada je odgovoran kao stariji (od cerke) a i kao prijatelj kuce. A prijatelji kuce ne gledaju koga da povale u toj kuci onako spontano jos to opravdavaju navodnom provokacijom, u ovom slucaju od cerke.

Ako cerka ima i preko 20-ak sto ne verujem jer je onda devojka vec bar poslednjih 4-5 god pa je onda nelogicno da je "prijatelj" to tek sada primetio, prijatelji valjda imaju cesce kontakte...Dakle ako ona ima i preko 18 god smatram da prijatelj kao jos uvek duplo stariji a i ponovo kao prijatelj mora imati vise odgovornosti, makar i izprovociran. Ili na neki suptilan nacin dati do znanja "domacici" da je ponasanje neprilagodjeno iliti nepristojno.

Verujem u fatalne ljubavi i ljubavi na prvi pogled i ne kazem da je tako nesto nemoguce i u slucajevima gde je zena prijateljova cerka ali smatram da i pored toga treba imati odgovornost i lojalnost i ka prijatelju. Dakle extra odgovornost.

A poglede na sebi sam od balavih "staraca" imala i imam bez da ih ikako isprovociram. Cak sam vrlo restriktivna sto se garderobe tice profesionalno bar ( u skolama, poslovima, fakultetima) bas da im ne bih slucajno dala povoda. A oni bleje li bleje...

I da li to onda znaci da ja treba da postujem to, sto kucka rece, sto im se kita dize i pljucka i kad ne treba ili oni treba da se nauce da sopstvenu kitu malo bolje kontrolisu?!

Joj, draga moja, naravno, slažem se ;) ali on je taj koji je ovde kontrolisan i postavlja pitanje NAKON toga što ga je "seksualni objekat" (?) suptilno brlatio sa sve desertom. Ti unapred pretpostavljaš da će on uraditi nešto loše ili grešno (a ja ne) a fakat je da je jedina akcija do sad bila njena. Šta je u glavi (njegovoj, pa i njenoj) - da ne čeprkamo. :lol: gledamo činjenice, i kako to spolja izgleda.

Ja tebe razumem ali ti mene - nikako. Ne osporavam tvoje viđenje, samo ga dopunjavam. :wink:

Cekajte..kako muskarci ne kazu za starije zene..da bulje i bleje u nas..?Odvratni zenski pogledi puni zudnje po nama..bljak..drvlje i kamenje po muskarcima..vi nikad ne zemisljate klinca od 20ak god..vazi;)
By the way torte ne volim.

Ma razumem ja tebe ali se ne slazem sa time da ti potenciras njenu odgovornost u svemu kao zavodnice a njegovu smanjujes kao prijatelja! :)

Razumes sta mislim? A naravno cak i da ne mislimo isto, postujem razliku u misljenjima i tvoje misljenje! :)

Zato sam i dala primer balavih staraca i ako ih niko ne provocira nego samo postoji. Pa tako i ona, cak i ako je bila napadna on je trebalo da odreaguje drugacije a ne da mu kita udari u celo momentalno. Ako je to ispravno pa neka ona imala i preko 20 bi onda analogno tome bilo OK da mu kita skace i na prijateljevu zenu svaki put kad ga pogleda, jer je dobra riba!? Ona mu je jos bliza godinama i nekako bi bilo cak i prirodnije. Ja ne smatram da je to OK za prijatelje.

Po meni su prijatelji poput familije koju doduse sami biramo, ne nasledjujemo pa stoga su mi i takvi odnosi u prijateljstvima vrlo incesiodni.

Izvinjavam se ako gresim, ali prosto tako mislim. Nadam se da smo se sad razumele. Ako gresim izvinjavam se ponovo...

Ne klinca od 20-ak god ne zamisljam i ne bih ga volela ni u krevetu ni van njega. "Ko sa decom spava popisan se budi", rece neko te se ja pridrzavam istog. :)

A zene nemaju takve poglede! Naime retke su zene koje imaju takve poglede a i tda ne smatram da je u redu skidati nekog ocima samo zato sto dobro izgleda ili nam se u prolazu nasmesio i dodirnuo nas...

:)

Vise volim one od 40-ak a ni njih nisam probala. Drzim se zlatne sredine jos uvek...tu vazi ono da jos uvek i moze a ponesto je i naucio uz put.

Stani bre Vodiljo, cekaj, polako...
Shvati ovo sto je Karlito napisao kao pricu... Ali ne kao beletristiku gde nam je ostavljena mogucnost da iz nenapisanog sami izmastamo detalje.

Reakcije starijeg prijatelja uopste nisu opisane. Za nas, za ovaj slucaj, on sedi kao panj i ne mrda, osim sto hvali tortu.
Jedino sto je opisano, je reakcija devojcice.

Zaista nemam pojma odakle si izvela to sa odgovornoscu prema prijateljima, skakanjem kite i slicne zakljucke.

Tacno tako..nije kita uopste reagovala..jos..:D..znam kako me gledaju udate zene od 40-ak godina..komentarisu..cak mi i kazu sta misle..vidim njihove poglede prema drugim muskarcima..nemam nista protiv ;)

A ti mladjan momak od tek malo preko 20...a one gledaju i oblizuju se, ha?! :)

Bar nisu prijateljice tvoje mame...:)

Kazem ne opravdavam previse bezobzirno gledanje ni muskaraca ni zena. To je bre licni integritet koji se time narusava...:)

Izvinjavavam se kita samo sto se nije digla, naime pita nas ovde da li je trebalo ili ne da skoci....
Joj, zvezdo, a što nas Lolita nije pitala da li i kako da ga "nudi tortom" ? :wink:

Samo to, sve ostalo smo se razumele i Ok što se mene tiče. :-D
Ne potenciram inače njenu odgovornost osim za ono što je očigledno, a njegova odgovornost bi mogla biti mnogo veća - za sada nije, o tome se radi.

Pojeo bih to parče torte, odgovorio na njena pitanja i obavezno pohvalio (tortu i kulinarsko umeće), pretvarao se da sam poverao kako je to ona napravila... Malo ljubaznosti nije naodmet. Da sam baš duplo stariji verovatno bih je začikavao ko što i mene čine: "A koliko ti imaš godina? Zaista? A već takva kuvarica... Imaš li dečka? Ne? Pa imamo mi jednog junošu za tebe (tamo neki sin, sestrić, kumić, tako neki njenog uzrasta), da ga vidiš kakav je, i kakav bi samo par bili: on vredan, radan, ti domaćica..."

Juliane osim sto imas fenomenalan Nick i sem sto sam nacula da si "trazen" medju zenama u ovom cyber svetu, i sama sam stekla utisak, citajuci poneki od tvojih postova da ti se ne bi digo na ovu bljuvotinu od price! Mislim da imas prefinjeniji ukus, i ne nikako ne treba da me uveravas.

Apriori te ne bih smatrala jednim od napaljenih cikica. :) Tako si se predstavio, meni bar, u ovoj cetvrtoj dimenziji komunikacije i sa skromnim iskustvom koje u novije vreme u istoj imam.

Nego jesi li stvarno rukometas?! :)

...sledeća situacija:odete kod starih poznanika koji imaju ćerku,koja je u međuvremenu odrasla i postala i lepa i zgodna...normalno,kreće posluženje,ćaskate,a ćerkica vas kljuka tortom koju je sama napravila...a torta odlična!...normalno,nahvalite domaćicu,a ona nađe 20 razloga da se očeše o vas,pomiluje vas nekoliko puta po ruci,stavi vam ruku na rame,ima gomilu pitanja i stalno vam se zagleda u oči...Kako bi ste se ponašali(muškarci,naravno)?...da ste duplo stariji od nje?:(:lol:

Ponasaj se kao da si se istripovao. Meni bi se svidjalo da se decko ponasa u toj situaciji kao da se istripovao.Kao, ona to ne radi namerno. To je sve slucajno.

Cim ja o Julijanu eto ti i Topmodelsice! HAHAHAHA

Pa necu ga ja, samo pitam bre...ne boj se. Bolje da pitam neko da zivim u neznanju valjda?!

A price...ne znam sta pp znaci ali eto nacuh tu i tamo...mozda i gresim.

8-)

Tresla se gora rodio se mis. To su vam te price. Znam ja to, pa ja sam to najbolje umela da iskoristim. Podjimo samo od toga koliko se domino brakova sklopi kad ja posaljem jednu SMS poruku u kojoj pise "Udajem se", pa se o tome prica.

Pojeo bih to parče torte, odgovorio na njena pitanja i obavezno pohvalio (tortu i kulinarsko umeće), pretvarao se da sam poverao kako je to ona napravila... Malo ljubaznosti nije naodmet. Da sam baš duplo stariji verovatno bih je začikavao ko što i mene čine: "A koliko ti imaš godina? Zaista? A već takva kuvarica... Imaš li dečka? Ne? Pa imamo mi jednog junošu za tebe (tamo neki sin, sestrić, kumić, tako neki njenog uzrasta), da ga vidiš kakav je, i kakav bi samo par bili: on vredan, radan, ti domaćica..."

ovo mi se cini najboljim...

Tako cu i ja, kad mi dodju godinice... Govoricu - ma jedan mladic u autobusu, sve nesto kao da ponisti kartu, a samo me ocese te speda, te od nazad, ju..! Pa se smeska, sav nesto onako...slatkast...k'o parce rolata!

Koliko para (drazi) toliko i muzike (interesovanja)... A ja cu bas da budem lepa, sto narod kaze "ocuvana"... tetka :). K'o Beverli Di andjelo! (ex vajf Pacina)

Juliane osim sto imas fenomenalan Nick i sem sto sam nacula da si "trazen" medju zenama u ovom cyber svetu, i sama sam stekla utisak, citajuci poneki od tvojih postova da ti se ne bi digo na ovu bljuvotinu od price! Mislim da imas prefinjeniji ukus, i ne nikako ne treba da me uveravas.

Apriori te ne bih smatrala jednim od napaljenih cikica. :) Tako si se predstavio, meni bar, u ovoj cetvrtoj dimenziji komunikacije i sa skromnim iskustvom koje u novije vreme u istoj imam.

Nego jesi li stvarno rukometas?! :)

Oraspolozila si me sa ovim odom..:D:D:D:D:D netju da ti saljem pp ali u poverenju da znas..Julian je crnac...:D

Back