Volite li njegov miris?

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
43.713
Ne mislim na dezodorans, već prirodan miris. Znala sam da je tako po iskustvu, jer volim da mirišem muškarca sa kojim mi je lepo da spavam (posebno ispod miške), no studija potvrđuje da feromoni u znoju muškarca sa kojim ste (ofc ako vam prija i telesno ste bliski) regulišu hormone kod žene i čine je zadovoljnijom ! ;)

Evo dokaza i zašto je to tako.

Da li važi obrnuto?

Transit Wow GIF by Caltrain

Ne mislim na dezodorans, već prirodan miris. Znala sam da je tako po iskustvu, jer volim da mirišem muškarca sa kojim mi je lepo da spavam (posebno ispod miške), no studija potvrđuje da feromoni u znoju muškarca sa kojim ste (ofc ako vam prija i telesno ste bliski) regulišu hormone kod žene i čine je zadovoljnijom ! ;)

Evo dokaza i zašto je to tako.

Da li važi obrnuto?

Partneri se uvek omirišu

Ali da prvo bace nos u pazuh...

Previse ti mozgas....

Pa ko kaže prvo? Ovo misli na partnere koji se znaju, koji su bliski, a ne prvi put vidiš nekog

Pojedini ne znaju da razumeju pročitano.. Nije ni čudo što smo na PISA testovima među najlošijima na svetu.
Miris koji mirišemo ne turajući nos pod pazuh nikako svakako nam govori dal nam prija ili ne

Dok mirisemo vrat ramena njedra, osjetio bi se i pazuh

Previše čitaš Koještarije po netu

Mnogi ne poznaju svoju seksualnost, niti umeju da je usmere tamo gde su granice njihovog uzitka. Tako da niti znaju, niti mogu da znaju sta bi, kada bi i kako bi...Iz iskustva, da, desavalo se da partnerki lizem pazuh(jel ovo preterano intimno? :mrgreen:) ...I ona meni, a i ume da zabije glavu bas tu... Da se razumemo, mnogim zenama treba vremena da se opuste i upoznaju dobro sa svojim parnerom, a onda odlaze tamo gde nikada nisu bile i za sta bi rekle "ja to ne volim"...I tu najvise uzivaju....

Mnogi ne poznaju svoju seksualnost, niti umeju da je usmere tamo gde su granice njihovog uzitka. Tako da niti znaju, niti mogu da znaju sta bi, kada bi i kako bi...Iz iskustva, da, desavalo se da partnerki lizem pazuh(jel ovo preterano intimno? :mrgreen:) ...I ona meni, a i ume da zabije glavu bas tu... Da se razumemo, mnogim zenama treba vremena da se opuste i upoznaju dobro sa svojim parnerom, a onda odlaze tamo gde nikada nisu bile i za sta bi rekle "ja to ne volim"...I tu najvise uzivaju....

Zaista, po komentarima na Krsti, mnogi kao da i nisu nikada uživali ono baš... Ali to je više foliranje.
Da, miris ispod pazuha mi je jedan od glavnih kriterijuma ostaću li sa njim ili ne. Jer... Ako nema tog da želim po celu noć da se pripijem tu na grudi, i mirišem, nema ni prave bliskosti.

No, da li će žene priznati da vole i nešto što se čini bizarno?

Back