Ajde shad da vash vidim.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako misliš volite?_7eDini_:Ajde shad da vash vidim.....
Ti neshto na moj rachun?_7eDini_:Ajde shad da vash vidim.....
fizio:kako misliš volite?_7eDini_:Ajde shad da vash vidim.....
QchCK*a:fizio:kako misliš volite?_7eDini_:Ajde shad da vash vidim.....
Da, ni meni nije jasno u kom smislu to volite.
infidel:QchCK*a:fizio:kako misliš volite?_7eDini_:Ajde shad da vash vidim.....
ni meni
takodje :wink:mystical_ocean:infidel:QchCK*a:fizio:kako misliš volite?_7eDini_:Ajde shad da vash vidim.....
ni meni
i ja se prikljucujem 8)
Pa...?Cheaf:Niko od vas ne zna sta je covek mislio e eto ja bih mozda znao he,he.![]()
Ajde podeli svoju mudrost sa nama...molim te,mi smo retardiCheaf:Niko od vas ne zna sta je covek mislio e eto ja bih mozda znao he,he.![]()
Pa eto mislio je da dali neko vam se svidja ili da li nekoga onako volite kako i nakoji nacin odgovara mislim da li je taj neko kul osoba. 8) Nadam se da je bilo od pomoci.infidel:Pa...?Cheaf:Niko od vas ne zna sta je covek mislio e eto ja bih mozda znao he,he.![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to je mislioCheaf:Pa eto mislio je da dali neko vam se svidja ili da li nekoga onako volite kako i nakoji nacin odgovara mislim da li je taj neko kul osoba. 8) Nadam se da je bilo od pomoci.infidel:Pa...?Cheaf:Niko od vas ne zna sta je covek mislio e eto ja bih mozda znao he,he.![]()
nijeCheaf:Pa eto mislio je da dali neko vam se svidja ili da li nekoga onako volite kako i nakoji nacin odgovara mislim da li je taj neko kul osoba. 8) Nadam se da je bilo od pomoci.infidel:Pa...?Cheaf:Niko od vas ne zna sta je covek mislio e eto ja bih mozda znao he,he.![]()
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaainfidel:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to je mislioCheaf:Pa eto mislio je da dali neko vam se svidja ili da li nekoga onako volite kako i nakoji nacin odgovara mislim da li je taj neko kul osoba. 8) Nadam se da je bilo od pomoci.infidel:Pa...?Cheaf:Niko od vas ne zna sta je covek mislio e eto ja bih mozda znao he,he.![]()
xa xa xa....fizio:nijeCheaf:Pa eto mislio je da dali neko vam se svidja ili da li nekoga onako volite kako i nakoji nacin odgovara mislim da li je taj neko kul osoba. 8) Nadam se da je bilo od pomoci.infidel:Pa...?Cheaf:Niko od vas ne zna sta je covek mislio e eto ja bih mozda znao he,he.![]()
:wink: 8)
E je*bem vas mutava(ovo bi trebalo da ide u Psovke)Bliznakinja:xa xa xa....fizio:nijeCheaf:Pa eto mislio je da dali neko vam se svidja ili da li nekoga onako volite kako i nakoji nacin odgovara mislim da li je taj neko kul osoba. 8) Nadam se da je bilo od pomoci.infidel:Pa...?Cheaf:Niko od vas ne zna sta je covek mislio e eto ja bih mozda znao he,he.![]()
![]()
![]()
pa i nijene mogu ja njemu da citam misli...
pa kako vam nije od pomociBliznakinja:xa xa xa....fizio:nijeCheaf:Pa eto mislio je da dali neko vam se svidja ili da li nekoga onako volite kako i nakoji nacin odgovara mislim da li je taj neko kul osoba. 8) Nadam se da je bilo od pomoci.infidel:Pa...?Cheaf:Niko od vas ne zna sta je covek mislio e eto ja bih mozda znao he,he.![]()
![]()
![]()
A otkud znas da je nas to hteo da kaze :? ....ma salim se bwe,razumeminfidel:pa kako vam nije od pomociBliznakinja:xa xa xa....fizio:nijeCheaf:Pa eto mislio je da dali neko vam se svidja ili da li nekoga onako volite kako i nakoji nacin odgovara mislim da li je taj neko kul osoba. 8) Nadam se da je bilo od pomoci.infidel:Pa...?Cheaf:Niko od vas ne zna sta je covek mislio e eto ja bih mozda znao he,he.![]()
![]()
![]()
ja sad sve razumem
E super ajde mi sad objasni posto razumesBliznakinja:A otkud znas da je nas to hteo da kaze :? ....ma salim se bwe,razumeminfidel:pa kako vam nije od pomociBliznakinja:xa xa xa....fizio:nijeCheaf:Pa eto mislio je da dali neko vam se svidja ili da li nekoga onako volite kako i nakoji nacin odgovara mislim da li je taj neko kul osoba. 8) Nadam se da je bilo od pomoci.infidel:Pa...?Cheaf:Niko od vas ne zna sta je covek mislio e eto ja bih mozda znao he,he.![]()
![]()
![]()
ja sad sve razumem![]()
ko razumeBliznakinja:Sta ima da ti se objasnjava,kad razumes![]()
i ja sad razumem da se on pravi da razume,ali morate ge razumeti jer ako ga ne razumete nikada necete razumeti sto se pravi da razume......Cheaf:Razume on razume nego on nas pravi budalama. :wink: